• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tinkerbell09 ve evi...

tinkerbell09

herşey güzel olacak...
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2009
7.621
23
158
41
Tokat
merhaba bayanlar..Bu bölümün önemli bir takipçisiyim..Ben de evimi paylaşmak istedim sizlerle..Fakat o kadar çoook eksiğim var ki..
işin kötü tarafı bu eksikleri tamamlayacak onlarca düşünce ama maddi dayanak olmayışı..Ev borcu ödeyenlerdeniz biz de..Eksiklikleri ve olanlarıyla benim evime buyrun...

$ev10.webp$DSC01995.webp$ev10.webp$DSC01995.webp
Hayatımın anlamı oğlum ve odası...
$ev12.webp$ev1.webp$ev3.webp$ev4.webp$ev23.webp$ev29.webp
evimin koridoru ...
$ev13.webp$ev19.webp$ev9.webp$ev7.webp$ev6.webp$ev5.webp$ev8.webp$ev31.webp
oturma odamız..oğlum çok hareketli olduğu için yemek masamı burda kullanmadım..Bir çok kazaya neden oldu..Yemek masamı mutfağa bağlı ısıtmalı cambalkonlu odamda kullanıyorum..
$ev26.webp
yatakodası..
$ev16.webp
$ev11.webp$ev22.webp$ev14.webp$ev15.webp$ev25.webp$ev17.webp$ev20.webp$ev30.webp$ev27.webp$ev28.webp
balkonum ve mutfağımda çok eksik var..mutfaktaki o boş duvarı henüz dekore edemedim.Mutfakta tezgah arası fayanlar doğal taş. Yorumlarınızı heycanla bekliyorum...

mutfağımdaki boş alana bır mutfak masası aldım ..onun resmı de ılerleyen sayfalarda
linki bu..
http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/604034-tinkerbell09-evi-13.html#post29648903

salonuma netten aldığım avize..
http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/604034-tinkerbell09-evi-20.html
bu da ıkeadan aldıgım duvar rafı
http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/604034-tinkerbell09-evi-22.html#post31858066

Son düzenleme:
genel anlamda güzel en çok mutfak ve balkonu beğendim,eksikleri almaya kalksak bitmez benimde alacağım çok şey var ama çocuk olunca geçinmek daha bir zorlaşıyor ev geniş gözüküyor kaç m2 nerede oturuyorsun bende geniş ev bakıyorum.sevdiklerinde sağlıklı mutlu şekilde oturman dileğiyle

Merhaba, evinizi çok begendim koyu renk mobilya sevmememe rağmen çok güzel döşenmiş uyumlu gayet şık bir eviniz var, en çok mutfak balkon ve çocuk odasını begendim Allah huzur içinde oturmayı nasip etsin:nazar:

Canım meraba..çok güzel bir tarz yakalamışsın evinin her köşesi detayı düşünülmüş bayıldım.şatafattan uzak sıcacık bir yuva..o nasıl güzel bir mutfak öyle....bebişinzle mutluluklar....

bence gayet şık evin var güle güle oturun
duvarda ki iki resim çok hoşuma gitti birinde bebeğiniz ve eşiniz diğerinde siz ve eşiniz çok anlamlı olmuş
ALLAH ağız tadıyla eşinle ve evladınla bir ömür nasip etsin İNŞALLAH AMİN
:34:

güle güle oturun eviniz gayet güzel parkelerin rengini çok sevdim özellikle..holdeki duvardaki beyaz çerceveler cok şık olmuş resimler de güzel ..genel havası güzel mutfak dolapları otantik ...eksikleri düşünme hiiiç bitmez çünkü bir de devir tüketm devri oldu malesef eskiden annelerimiz 30yıldan sonra eşya değiştiriyordu bizler doyumsuz olduk 3 5 yıllık evliyken eşya değiştirmek istiyoruz eşyaların gayet güzel güle güle otur allah her seyden önce eşinle ağız tadı versin ve sağlık.

Sade ve çook güzel eviniz, ağız tadıyla oturun inşallah :16:
Perdelere bayıldıımmm..
Ben de tüm perdelerimi rustik istiyoruumm..
Ama herkes saçmalama diyor, basitmiş, ucuz duruyormuş :47:
Sanki perde çok olunca metresine verdiğim para gösterecek güzelliğini :47:
Çok güzel valla, Rabbim huzur mutluluk ve sağlıkla doldurur inşallah :))

eviniz çok şık özellikle country detaylarınıza bayıldım deri kolları olan koltuklardan nefret etmeme rağmen çok göze batmıyor mutlulukla oturun inş oğlunuz pek bir tatlı allah bağışlasın:nazar::16:

evinizi beğendim ama ayrıca mutfağınızı çok beğendim perdeleriniz klasikten uzak çok hoşlar country tarzı aksesuarlarınızda ayrıca çok ciciler mutlulukla oturun evinizde:16:

mutlu huzurlu otur evinde canım evin güzel hiçte eksiği varmış gibi görünmüyor:34:mutfağını ve balkonunu çok beğendim cam balkon hep sevmişimdir inş.banada nasip olur bir gün :34:

ne kadar cici bi evin var canııımm,bu arada ben pek eksik falan farkedemedim maşallah her şeyin yerli yerinde..detaylar çok tatlı..Rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah..ah benim evimde biteydi iyiydi :)

canım evin cok guzel özelliklede mutfagın :3: yalnız bi fikir vermek istiyorum vestiyerin rengini ilk bakınca nasıl gördüm bilmiyorum mor gördüm hoşuma gitti ama değilmiş bence boyamayı düşünebilirsin çokta tarz durabilir yanındaki aynayla:16:

Güle güle oturun.... ev güzel de en güzel o miniğin fotoğrafları maşallahh....:nazar::nazar::nazar:

genel anlamda güzel en çok mutfak ve balkonu beğendim,eksikleri almaya kalksak bitmez benimde alacağım çok şey var ama çocuk olunca geçinmek daha bir zorlaşıyor ev geniş gözüküyor kaç m2 nerede oturuyorsun bende geniş ev bakıyorum.sevdiklerinde sağlıklı mutlu şekilde oturman dileğiyle
ev balkonlarla beraber 150 m2 fakat balkonsuz 135 zannedersem.daha kullanmadıgım bır odam var ..azcık paralanınca degerlendırecegım mutlaka ..ben öğretmenim memleketımden uzaktayım .ev almayı dusunmuyorduk hıc ama son sıstemle bırlıkte tayınlerımız baya sıkıntıda en azından memleketlere gıdene kadar yatırım yapmıs oluruz dedık..evlendıgımızde nede olsa ordan oraya gıdecegız dıye cok onemsemedık esyaları bırde yenı yetme tecrubesızlıkle alındı hep ..esımle ben bı basımıza odedık herseyı ..o nedenle kendımızce oldu herseyımız..ama gonul neler ıstıyor bır de bana sor..yorumların ıcın tesekkurlerr

Merhaba, evinizi çok begendim koyu renk mobilya sevmememe rağmen çok güzel döşenmiş uyumlu gayet şık bir eviniz var, en çok mutfak balkon ve çocuk odasını begendim Allah huzur içinde oturmayı nasip etsin:nazar:

tesekkur ederım ..koyu renk ben de sevmıyorum aslında ama evlendıgımızde hem aldıgımız yerde cesıt sınırlıydı hem de hep acı kahve modası vardı benım favorım de cevız rengı mobılyada..umarım bır gun yenılersek o sekılde olur ...

Back
X