merhaba ,biraz yorum yapmak istiyorum bende ,öncelikle mutfağın balkona açılan bölümüne bayıldım ,
sanki yaz kış oturup sohbet edilebilecek ,çay-kahve içilebilecek hoş bir mekan ,
balkondaki tablolardan tutun ,saksı ,gazetelik ,peçetelik dahi aynısından evimde var ,english home ,bayılıyorum oraya .
sonrasında az eşya ama fonksiyonel ,yani işe yarayacak herşey var ,izlemeye tv ,oturmaya koltuk ,yatmaya yatak gibi ,
fazlasına gerek olmadığını düşünüyorum ,ve sizinde bu geniş evinizde kullanmış olduğunuz az eşya gerçekten insana huzur veriyor..
mutfağı söylemeye gerek yok muazzam güzel ,bembeyaz ,ankastreler dahil ,beğendim çok ,banyonuzu göremedim merak ettim açıkçası ,koyarsanız ayrıyetten yorum yaparım ,
tek sevmediğim detay antredeki askılık ,ben dışarda olmasını sevmiyorum montların v.s lerin onlar için antrenizde bir kapaklı portmanto türü birşey yaptırabilir ,bu askıyı onun içinde kullanabilrisiniz ..
çocuk odası güzel ,rahata benziyor ..birde gözüme kötü görünen tv sehpası ,onun yerine ince uzun bir sehpa kullanıp tv yi üzerine koyabilirdin ,yada duvara monte edip altına bir veya iki raf koyabilirdin ,
yorumlarım bu kadar ,bu güzel evde ağız tadıyla oturmak nasip etsin allah ..