Tinder

Meufado

Guru
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2010
59
77
Herkese iyi günler.
Yaklaşık 10 gün önce mailime bir mesaj geldi, “tinder hesabınız açılmıştır, onaylamak için linke tıklayın”. Ben böyle bir hesap açmadım. Gelen mailde “bu hesap size ait değilse bildirin” diye bir seçenekte vardı. Oraya tıkladım. “ adresiniz kaldırılmıştır” mesajı çıktı.
Halloldu diye düşündüm. Ama birkaç gün arayla tekrar bu mail geliyor. Her seferinde benim değil diyorum, sonra mail şifremi falan değiştiriyorum.
Başına böyle birşey gelen var mı?

birisi sizin bu iletileri aldığınız mail ile tinder hesabı açmaya çalışıyor.
ya kasıtlı ya da isim benzerliği falan.
zaten o onay kodu, onaylama işlemi olmadan hesap falan açılmaz.
şuradan destek bildirimi oluşturup ilgili e-postayı da girin, durumu anlatın yardımcı olacaklardır. hem bildirmiş de olursunuz iyi olur.

birisi sizin bu iletileri aldığınız mail ile tinder hesabı açmaya çalışıyor.
ya kasıtlı ya da isim benzerliği falan.
zaten o onay kodu, onaylama işlemi olmadan hesap falan açılmaz.
şuradan destek bildirimi oluşturup ilgili e-postayı da girin, durumu anlatın yardımcı olacaklardır. hem bildirmiş de olursunuz iyi olur.
Oraya bakmıştım ama benim sorunuma uygun birşey bulamamıştım. İnstagram hesaplarına mı yazsam diye düşünüyordum. Tekrar bakacağım, teşekkürler.

Bu linkleri filan tıklamayın. Ben onlardan da işkilleniyorum. Dolandırıcı olabiliyorlar, sizin verilerinizi çalabiliyorlar.
tinder nasıldı hatırlamıyorum. İsme göre arama yapılmıyordu diye hatırlıyorum. İsim kullanılıyor muydu ondan da emin değilim.
Fotograflar geliyordu. Sırayla kaydırıyordun. Bazı profiller instagram hesabına entegre ediyordu.
böyle bir hesabın olduğuna emin misiniz?

Bu linkleri filan tıklamayın. Ben onlardan da işkilleniyorum. Dolandırıcı olabiliyorlar, sizin verilerinizi çalabiliyorlar.
tinder nasıldı hatırlamıyorum. İsme göre arama yapılmıyordu diye hatırlıyorum. İsim kullanılıyor muydu ondan da emin değilim.
Fotograflar geliyordu. Sırayla kaydırıyordun. Bazı profiller instagram hesabına entegre ediyordu.
böyle bir hesabın olduğuna emin misiniz?
Tinder hiç kullanmadım ama ne olduğunu biliyorum tabiki. Aslında benim yahoo adresim. Tinder telefon, gmail yada facebook istiyormuş. İnstagramım var ve normal çalışıyor, aslında sosyal medyada çok olan birisi değilim. Sadece instagramın var ve orada sadece çektiğim fotoğraflar var. Kendi forografımda hiç bir yerde yoktur. Bakalım destek ekibinden birşey gelecek mi? Teşekkürler.

Oraya bakmıştım ama benim sorunuma uygun birşey bulamamıştım. İnstagram hesaplarına mı yazsam diye düşünüyordum. Tekrar bakacağım, teşekkürler.
yok, verdiğim linkten form doldurabiliyor olmanız lazım o şekilde derdinizi anlatan kısa bir mesaj yazabilirsiniz.
edit: mesajı atmışsınız zaten yorumunuzu gördüm :)

Herkese iyi günler.
Yaklaşık 10 gün önce mailime bir mesaj geldi, “tinder hesabınız açılmıştır, onaylamak için linke tıklayın”. Ben böyle bir hesap açmadım. Gelen mailde “bu hesap size ait değilse bildirin” diye bir seçenekte vardı. Oraya tıkladım. “ adresiniz kaldırılmıştır” mesajı çıktı.
Halloldu diye düşündüm. Ama birkaç gün arayla tekrar bu mail geliyor. Her seferinde benim değil diyorum, sonra mail şifremi falan değiştiriyorum.
Virüs olabilir eskiden banada çok gelirdi farklı yerlerden kullanıcı adınız Bulca uzun zamandır yoksunuz arkadaşlarınız sizi özledi vs gibi siteye giriş yapin diye halbuki o tür yerlerde üyeliğim yoktu.

Virüs olabilir eskiden banada çok gelirdi farklı yerlerden kullanıcı adınız Bulca uzun zamandır yoksunuz arkadaşlarınız sizi özledi vs gibi siteye giriş yapin diye halbuki o tür yerlerde üyeliğim yoktu.
Destek birimine yazdım, umarım hallolur.

Herkese iyi günler.
Mail gelen adresi kontrol edin. asla hiç bir şeyi de tıklamayın. Benzer bir olay başıma geldi, tüm hesaplarım çalındı.

X