Ilk defa duydum bu uygulamayi...
ben çok duydum, neden bu kadar popüler acep, sosyal medyadan anladığım kadarıyla sevgili bulmaktan ziyade seks partner bulmaya yarıyor
Senin duymadigin sey yok chess
Uyy seks partneri mi? Ve 100 milyondan fazla uyesi mi var?Bunlardan kaci evli Allah bilir
Chess tinderın asıl mantığı, yurtdışındaki en azından, dediğin gibi seks partneri bulmak. Hatta bazıları akşam çıktığında arama yaptıkları mesafeyi iyice düşürüp 1-2 km yakınında hemen o gecelik birini bulma peşinde.ben çok duydum, neden bu kadar popüler acep, sosyal medyadan anladığım kadarıyla sevgili bulmaktan ziyade seks partner bulmaya yarıyor
Ben merakımdan yükleyip bakmıştım tindera neymiş bu diye, sevgilisi olan 2 arkadaşımı gördümSenin duymadigin sey yok chess
Uyy seks partneri mi? Ve 100 milyondan fazla uyesi mi var?Bunlardan kaci evli Allah bilir
Chess tinderın asıl mantığı, yurtdışındaki en azından, dediğin gibi seks partneri bulmak. Hatta bazıları akşam çıktığında arama yaptıkları mesafeyi iyice düşürüp 1-2 km yakınında hemen o gecelik birini bulma peşinde.
Ama Türkiye'de bunun yanısıra tanışıp sevgili olma amacıyla da kullanılıyor. Yani arkadaşlık sitesi gibi düşün ama seks isteyene de "ay spk .s" diyemediğin bir platformYurtdışında da normal şekilde tanışıp görüşenler var tabii.
Tanışıp bayağı sevgili olan hatta evlenenler falan var
İlla ki. Sonuçta herkesin niyeti belliYurtdışına tatile gidenler çok iş gördüğünü söylüyor
Chess tinderın asıl mantığı, yurtdışındaki en azından, dediğin gibi seks partneri bulmak. Hatta bazıları akşam çıktığında arama yaptıkları mesafeyi iyice düşürüp 1-2 km yakınında hemen o gecelik birini bulma peşinde.
Ama Türkiye'de bunun yanısıra tanışıp sevgili olma amacıyla da kullanılıyor. Yani arkadaşlık sitesi gibi düşün ama seks isteyene de "ay spk .s" diyemediğin bir platformYurtdışında da normal şekilde tanışıp görüşenler var tabii.
Tanışıp bayağı sevgili olan hatta evlenenler falan var
Haha aynen.
Haha aynen.
Tanışıp sevişmek üzerine kurulu tüm uygulama. Ama karşındakiyle kafan uyuşursa tabii ki sevişme zorunluluğu yok, gayet arkadaş da olabilirsin.
Ben merakımdan yükleyip bakmıştım tindera neymiş bu diye, sevgilisi olan 2 arkadaşımı gördümTırsa tırsa bakıyorum her an tanıdık göreceğim diye, gördüm de zaten
Sevgili degil amac direkt seks. Tek gecelik sevisecek insan bulmaya yarıyor.ben çok duydum, neden bu kadar popüler acep, sosyal medyadan anladığım kadarıyla sevgili bulmaktan ziyade seks partner bulmaya yarıyor
Sevgili degil amac direkt seks. Tek gecelik sevisecek insan bulmaya yarıyor.
Hee ben uye degilim uye olanlarin yalancisiyim
Fotoğraflar var. Üye olan herkes fotoğraflarıyla profil oluşturuyor. Hatta instagram sayfaları da bağlanabiliyor.Nasil yani isimleriyle mi kayit oluyorlar? Nasil anladin onlar oldugunu?
Fotoğraflar var. Üye olan herkes fotoğraflarıyla profil oluşturuyor. Hatta instagram sayfaları da bağlanabiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?