tınaztepe tıp merkezi jinekolog önerisi lütfen bi bakın ..

toprak-35

Kun fe yekun..
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2015
2.898
2.661
133
merhaba arkadaşlar benim vajinismustan dolayı muayne korkum var Tınaztepe tıp merkezine gitmeye karar verdim
Aylin Barbaros ve Can postacı arasında kaldım gidenler varmı acaba hangisini tercih etmeliyim sizce??
ilgili hastasına değer veren düşüncelerini önemsiyen bir doktor arıyorum lütfen ..

Kesinlikle CAN BEY'e gitmelisiniz...kendisi cok iyi bir hekim.konusmaları ile insanı rahatlatıyor.kendisini kuzenim vasıtası ile tanıdım.kuzenimin doğum doktoruydu.suanda da ben gidiyorum.gayet memnunum.hasta hekim iliskisinden cok abi kardes iliskisi ile olaylara yaklaşıyor.

canım çok sağol sesimi bi duyan oldu sonunda :) banada öyle bir doktor lazım ilk muaynem olduğu için çok geriliyorum

Muayene oldun mu canım nasıl yendin vajinismusu
ben vahinismusu 1 sene önce yendim canım ama muayne korkum vardı onuda can postacı sayesinde yendim muaynem onun sayesinde çok rahat geçti sakin sakin muayne etti üstümden ağır bi yük kalktı :)
ben vajinismusu uyuşturucu spreyle yendim canım ismini özelden atıyorum şimdi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…