- 11 Mart 2013
- 9.618
- 13.001
- 498
Sağ ol canım benim Çok teşekkürlerEllerinze saglik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağ ol canım benim Çok teşekkürlerEllerinze saglik
Sagol canim benim esimin dedesinin yerleri bizde cok seviyoruzEllerine emeğine sağlık canım, yarışmada başarılar dilerim. Senin bu manzaraya bayılıyorum vallahi![]()
Ha oyle mi ben yaban mersini yemedim goruntu olarak benzettimCanım yabanmersini ben daha önce de yedim ama içi beyaz oluyor bu bildiğin kırmızı mor karışımı bir içi var yabani oluyor zaten bu Karadeniz yaylalarında Gürcistan sınırına yakın bir bölgedeyim şu an
Evet beybisiHa oyle mi ben yaban mersini yemedim goruntu olarak benzettimama bizim qaragat kesin cunku o da yabani olarak yetisiyor ve ici kirmizi mor
![]()
Canım yaban Mersin qarağat diyil benzerliyi var ama qarağatın başqa bir çeşidi yaman Mersin qaragatdan daha böyük və ağacları farklıEllerine saglik canimbizim burda qaragat deriz o meyveye
![]()
Yok canim yaban mersini qaragat demedim zaten bu meyve qaragat dedim.bu meyve de yaban mersini degilmis zaten evlaefe de soylediCanım yaban Mersin qarağat diyil benzerliyi var ama qarağatın başqa bir çeşidi yaman Mersin qaragatdan daha böyük və ağacları farklı
Sen yazinca tekrar baktim gercekten yapraklari farkliCanım yaban Mersin qarağat diyil benzerliyi var ama qarağatın başqa bir çeşidi yaman Mersin qaragatdan daha böyük və ağacları farklı
Yok canim yaban mersini qaragat demedim zaten bu meyve qaragat dedim.bu meyve de yaban mersini degilmis zaten evlaefe de soyledi
Evet akraba silsilesindenSen yazinca tekrar baktim gercekten yapraklari farklidemek ki qaragat da degil ama en azindan akrabasi
![]()
Cok sagol canim benimBütün cheesecake pastanın pastanelerde çoğalması dileğiyle bol şanslar dilerim
Cheesecake eklerciden alınmaz çünkü malzemesi eklerle aynıdır,
Muhallebiciden yenilmez malzemesi muhallebicinin tadıyla aynıdır
Sagol canim benim<3Ellerine sağlık canım başarılar diliyorum![]()
Teşekkür ederim canım benimHarika olmus, ellerine saglik canim
Ortamda bi ayri guzel![]()
Sagol canisiEllerine sağlık Canım
Hem manzara,hemde cheescake Harika görünüyor...![]()
Çok güzel canım, telefonda çekmiyormuş tam bana göreSagol canim benim esimin dedesinin yerleri bizde cok seviyoruz
Sorma nerelere ciktim yukleyebilmek icin zaten 10 gun telefonlari kapatiyoruz bu sene ayi kurt dag kecisi tavsan gozlemledik mukemmel otesiÇok güzel canım, telefonda çekmiyormuş tam bana göreişin şakası harika tam yaşanılacak yer. Sessiz sakin huzurlu :)