Tiktok sıkıntısı

cancan6

Doğa sever, sağlık emekçisi
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2020
387
959
Kızlar merhaba. Bildiğiniz gibi sosyal medyada özellikle bu sene çok kullanılan böyle bir uygulama var. Gençler eğlenmek için kısa kısa videolar çekiyorlar. Geçen gün kuzenimle konuşurken oğlunun ve arkadaşlarının da çektiğini öğrendim. Oğluyla birlikte çektiği videolara baktık, gerçekten zararsız şarkılara vs dans çekiyorlar. Sonra herkesin videolarının olduğu kısma geldiğimde absürt bi video çıktı. Apar topar kapattı çocuk tabi :KK70:

Ben sıkıntı olabilecek videolar da olduğunu biliyordum ama herkesin karşısına rahatça çıkabildiğini bilmiyordum. Yaş sınırı vs gibi bir şey var mı bilmiyorum.

Bu arada bahsettiğim video şu
: link

Sonradan araştırınca gördüm bir sürü beter şey var. Çocukla yada kuzenimle bu konuda bir konuşma yapmalı mıyım yada onlar yapmalı mı bilemedim :stop:

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar merhaba. Bildiğiniz gibi sosyal medyada özellikle bu sene çok kullanılan böyle bir uygulama var. Gençler eğlenmek için kısa kısa videolar çekiyorlar. Geçen gün kuzenimle konuşurken oğlunun ve arkadaşlarının da çektiğini öğrendim. Oğluyla birlikte çektiği videolara baktık, gerçekten zararsız şarkılara vs dans çekiyorlar. Sonra herkesin videolarının olduğu kısma geldiğimde absürt bi video çıktı. Apar topar kapattı çocuk tabi :KK70:

Ben sıkıntı olabilecek videolar da olduğunu biliyordum ama herkesin karşısına rahatça çıkabildiğini bilmiyordum. Yaş sınırı vs gibi bir şey var mı bilmiyorum.

Bu arada bahsettiğim video şu
: link

Sonradan araştırınca gördüm bir sürü beter şey var. Çocukla yada kuzenimle bu konuda bir konuşma yapmalı mıyım yada onlar yapmalı mı bilemedim :stop:
Bunları cekende de izleyende de 1 Gr akıl yok bence

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu video emsallerine göre çok masum kalıyor, neler neler var. Tiktok kullanmıyorum ama instagram keşfet sağolsun çıkarıyor karşıma.

Bu arada ben de gönderdiğiniz linki birkaç arkadaşıma gönderdim şimdi :KK70:

Tiktok kadar lanet bi platform yok. Arada instada karşıma çıkıyorlar
"Ver de kurtul be bacim"
Diye tepki veriyorum...
Hele cringe videolara ve dudak issiran abilerimiz var onlar efsane zaten...
Bu bataklıktan umarım kurtulur yakınınız...

Tiktok kadar lanet bi platform yok. Arada instada karşıma çıkıyorlar
"Ver de kurtul be bacim"
Diye tepki veriyorum...
Hele cringe videolara ve dudak issiran abilerimiz var onlar efsane zaten...
Bu bataklıktan umarım kurtulur yakınınız...
Protez beyinler diye bi sayfa var instada ben çok gülüyom ya sağa sola gönderip milleti uyuz ediyom.

Sevişmede nasıl durulur adlı öğretici ders niteliğinde bir video 😂😂 insanlar kudurmuş ateş almış başını gidiyor :KK62::KK62: ben anlamıyorum neden bir kadın böyle tehşir içeren video çeker ve onu herkesin görmesini ister, nesil felaket bozuk , bende yeni nesilim ama bana saçma geliyor böyle videolar. Siz konuşsanız da konuşmasanızda hiç birşey değişmez ki

Doğru sekilde cinsellik egitimi vermeyecekse ne diye konusacak? Evlenene kadar tü kaka diye gosteriliyor. Vücudumuzu tanimadan büyüyoruz. Ben 22 yasima kadar rahim ve vajinanın ayni duzlemde arka arkaya olduklarini sanirdim. Hala daha vajinadan çişini yaptığını sananlar var. Ögretilmiyor, konusulmuyor. Bu cocukla ne diye konusulacak. Onlara bakma mi diyeceksiniz? Bu merakini daha cok arttiracak.

Tiktok bende kullanmadim hiç düşünmüyorum da... ama neler neler düşüyor önümüze bu video hiç kalır
Iclerinden biri cok guzel yaptı ama Bibibella Bibibella danışmaya bekleniyorsun
Yorumunu alalım 😂

Bu video emsallerine göre çok masum kalıyor, neler neler var. Tiktok kullanmıyorum ama instagram keşfet sağolsun çıkarıyor karşıma.

Bu arada ben de gönderdiğiniz linki birkaç arkadaşıma gönderdim şimdi :KK70:

hahahahahahahahh kız sana daha önce atsaydım keşke :KK19:

Doğru sekilde cinsellik egitimi vermeyecekse ne diye konusacak? Evlenene kadar tü kaka diye gosteriliyor. Vücudumuzu tanimadan büyüyoruz. Ben 22 yasima kadar rahim ve vajinanın ayni duzlemde arka arkaya olduklarini sanirdim. Hala daha vajinadan çişini yaptığını sananlar var. Ögretilmiyor, konusulmuyor. Bu cocukla ne diye konusulacak. Onlara bakma mi diyeceksiniz? Bu merakini daha cok arttiracak.

Ben de onu düşündüm evet merak uyandırır, başka yönlere de kaydırabilir

böle sosyal medya..saçmasapan hareketler..
çok sıkıcı geliyyy.
dua ediyorum ki Devlet böle saçma sapan sosyal medyaya el atsin..
kaldirsin..
gençlere kötü örnek oluyor.
dün annesini merdivenden iten kızdan bahsediyorum kızda tiktokçuymuş..
eee böle gerizekali bir nesil yetiştiriyoruz maalesef.

Tiktok çekebilecek yaşa gelmiş çocuk zaten o videolarda uygunsuz dediğiniz herşeyin bin katını internette buluyorlar ve haberdarlar merak etmeyin :)
Z kuşağı çocukları için bu uygunsuz dediğiniz görüntüler gayet olağan ve sıradan çok dert edinmeyin...

Tiktok bende kullanmadim hiç düşünmüyorum da... ama neler neler düşüyor önümüze bu video hiç kalır
Iclerinden biri cok guzel yaptı ama Bibibella Bibibella danışmaya bekleniyorsun
Yorumunu alalım 😂
Bende aynı şeyi düşündüm çoğu yapamıyor kendilerini teşhir etmek için 😂içlerinde bi kız çok iyi yaptı sarı saçlı siyah yarım atletli mi ?😃

Tiktok çekebilecek yaşa gelmiş çocuk zaten o videolarda uygunsuz dediğiniz herşeyin bin katını internette buluyorlar ve haberdarlar merak etmeyin :)
Z kuşağı çocukları için bu uygunsuz dediğiniz görüntüler gayet olağan ve sıradan çok dert edinmeyin...

ayy haklısın akışına bırakıyorum :KK54:

X