- 13 Mayıs 2020
- 387
- 959
Kızlar merhaba. Bildiğiniz gibi sosyal medyada özellikle bu sene çok kullanılan böyle bir uygulama var. Gençler eğlenmek için kısa kısa videolar çekiyorlar. Geçen gün kuzenimle konuşurken oğlunun ve arkadaşlarının da çektiğini öğrendim. Oğluyla birlikte çektiği videolara baktık, gerçekten zararsız şarkılara vs dans çekiyorlar. Sonra herkesin videolarının olduğu kısma geldiğimde absürt bi video çıktı. Apar topar kapattı çocuk tabi
Ben sıkıntı olabilecek videolar da olduğunu biliyordum ama herkesin karşısına rahatça çıkabildiğini bilmiyordum. Yaş sınırı vs gibi bir şey var mı bilmiyorum.
Bu arada bahsettiğim video şu: link
Sonradan araştırınca gördüm bir sürü beter şey var. Çocukla yada kuzenimle bu konuda bir konuşma yapmalı mıyım yada onlar yapmalı mı bilemedim
Ben sıkıntı olabilecek videolar da olduğunu biliyordum ama herkesin karşısına rahatça çıkabildiğini bilmiyordum. Yaş sınırı vs gibi bir şey var mı bilmiyorum.
Bu arada bahsettiğim video şu: link
Sonradan araştırınca gördüm bir sürü beter şey var. Çocukla yada kuzenimle bu konuda bir konuşma yapmalı mıyım yada onlar yapmalı mı bilemedim
Son düzenleyen: Moderatör: