Tiktok rusları da taşmış gerçekten.

Ben güzel kadınları veya erkekleri dert etmiyorum ki. Hobitten hallice boyumla o hatunların bacak boyuna denk geliyorum. Aşık atmak gibi bir derdim yok. Ama adam savunma istemediğim halde savunma yaparken beni karım en güzeli deyip sıçıp sıvayınca gerildim iyice.

Ahahaha zahmetine sağlık ama cıks yanlış analiz. Benim kontrol etme isteğimin kıskançlıkla bağlantısı yok. Elbetteki dişi bir canlı olarak erimin vücudunu kimseyle paylaşma isteğim yok bunu istemem. Ben varken bir başkasına aşık olursa da aşırı üzülürüm. Bunlara amenna. Ancak ona baktın bunu gördün, onla konuştun buna ağzını açtın gibi konulara takılmam, kıskanmam. İş arkadaşı oldukça güzel bir kadın ve geçen gün mesajlaşıyorlardı ve evet kıskanmadım. Koskoca adam duracağı yeri bilmiyorsa ben kıskançlık ile bildirecek değilim. Kıskanç biri değilim evet, hiç olmadım:)

Ben kontrol hastası bir insanım. Bilmediğim, kontrol edemediğim gelişmeler beni geriyor. Dolayısıyla merak edip bakıyorum. Siz buna açık aramak, kontrolü elde tutmaya çalışmak, bir adım önde olmayı arzulamak da diyebilirsiniz. Ancak kıskançlık değil :)

Dürüst değilsin.

Orada dur arkadaşım. Bileğimi dikine kessem dürüstlük akar evelallah ahsjsjs. Bacım bir sakin ol. Hakikaten olmadığım şeylerle itham ediyorsun :) kibirli de, küstah de ne bileyim itici gıcık de amenna da dürüstlük nereden çıktı şimdi. Bir gram dürüstlükten uzak dursam mutlu olurum zaten. Nerede kıçı başı oynayan tipitip var onlar mutlu :)

Sal gitsin gerçekten.
Kontrol edilmiyor hiçbir şey.
Yorulduğunla kalıyorsun :)

Elbette sevilmek, ilgi görmek isterim. Umudumu kestim sadece. O kadar uzun zaman ilgisiz kalınca hayatta kalmak için yabanileşiyor insan. Ama ben de ilgi sevgi göstermeyi bilen ve beceren bir insan değilim zaten. Adam da bana benzedi demek.

Yav laf sokmadım ki. Bakmaz o hatunlar eşime evet. Lezbiyen olsam bana da bakmazlar. Kendimi de mi aşağılıyorum bu durumda. Ayrıca itici olduğum konusunda haklısınız. Bence de aşırı iticiyim bu ara, :)

Aynı fikirdeyim efem. Ancak sanırım kangren bölgenin tüm bünyeye yayılmasını bekliyoruz.

Durumu daha vahim sıpanın. Saldım onu da artık. Yoruldum anlatmaya bile mecalim yok inanın. Gün geçtikçe zor bir çocuk oluyor her konuda. Olsun napiim. Elimden geleni yaptım, yapıyorum. Böyle bir çocuk demek ki.

Sen çok yorgunsun kardeş çok hem de.

Önceki gün boynumda bir şişlik ve sertlik oldu. Ağrısız. Epey şişti öyle ki komple yanağım ve kulağım uyuştu. Eşim acile gidelim dedi gitmek istemedim. Ertesi gün doktora gitmedim. Hala da gidesim yok. Evet ölmeyi şu an istemiyorum oğlumu büyütmek için ama şöyle bir düşününce birçok insanın korkuyla doktora gitmesine sebep olan şey beni etkilemiyor. Bu yüzden mevzu koca falan değil. Kıskançlık hiç değil. Ben vazgeçtim her şeyden.

Hislerinizle ilgili Kısımda, sanki benim hislerime tercüman olmuşsunuz.ve eşinizin sevgisizlikle ilgili verdiği tepkiler aynı eşim .mesela çok büyük problemler yok aramızda ama evlendiğime çok pişmanım. Belki de siz de bundan öyle hissizleştiniz, aradığınız hayat bu değil belki. Olmak istediğiniz yerde değilsiniz.
aseksüellik konusunu da geçenlerde düşünmüştüm.boşanırsam bi daha kimseyle işim olmaz diye.çünkü seks benim için de zulüm gibi,. Bilmiyorum belki oğlum henüz 4 aylık olduğundan.çok benzer hisler yaşıyoruz kısaca... hayata karşı ilgimi kaybettim ama oğlum var.
yalnız değilsiniz.

Ben gayet istekli bir hatundum eskiden aslında. Anne olduktan sonra istek büyük oranda azaldı. Oğlum o kadar zor bir çocuk ki bir süre sonra da sadece anne oldum işte. Kadınlık kalmadı. Şimdi de cinsellikten tiksiniyorum neredeyse. Hatta böyle "memeleri falan ellemek ne acayip saçma şey ya" diye yukarıdan seyredip futbol yorumcusu gibi olaya yorum yapıyorum içimden. Hani öyle bir gariplik.

Niye aşık atasın ki o Kadınlar kocana bakar mı ya?
Hayal onlar manken vs çoğu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…