- 2 Kasım 2013
- 7.797
- 37.043
- 748
- Konu Sahibi Idrakyollariiltihabi
-
Yaşınızı çok merak ettim kaç yaşındasınız da bu kadar içiniz geçti yahu
bu tıktok ne ? bır nevı chat programı falan mı
Gerçekten ''keşke kıskansaydın'' deyip sizi mi suçladı ? Yaptığına yorum yapmayacağım da çok komik bir şey söylediği.
Aynı annen gibisin.Yok bence mal olmayanlar da var. Sevgili iken eşim de mal değildi ama nikahtan sonra beyni çalışmamaya başladıysa demek.
Anlatis tarziniz çok tatlı ama esiniz olsam bi cevaplari istemezdim.
Her es gibi sahiplenilmek bence güzel bir duygu..
Simdi cikar bi tayfa hayvanmiyiz sahiplenilelim diye demek istediğim o degil tabiki.
Neyse sen dis bilemissiniz esinize tabiki bu noktaya gelmede iki tarafinda suçu vardir ama ayrilmayi dusunebilirsiniz neden kendinize baska firsatlar tanimiyorsunuz.
Bence kendine yetemeyen kadin çocuğuna da yetemez. Kendimden biliyorum bende bosaa asamasindayim ailemin destegi olmasa ayakta duramazdim belki borde burdaki yorumlari okuyinca falan.
Şimdiye kadar narsist erkek profili gördük kk da. Senin de narsist olma ihtimalini bir araştır derim.Bilmiyorum belki de haklıdır suçlamakta. Kendisi dünyanın en negatif en ruh emici insanı ama olsun tabi.
Bu kadina bayiliyorum arkadas
Tumunu cuk diye oturtmussunuz.
Enisteyede tesuflerimi sunarim, nan herseyi birak karsimda boyle konusan bir kadini hayatimin nirvanasi yapardim ( erkek olsaydim )
Eleştirmek icin demiyorum ama bence bal gibi de kiskanmissiniz esinizi, ki bu cok normal.
Ama kiskancliktan cok hayal kirikligina uğramış gibisiniz.
Eski konularinizi hic bilmiyorum ama bu iliskiden oglunuzun olumsuz etkilenmesinden endiselendim bir an.
Kocan eldeki kuş olduğu için böyle rahatsın. Şimdilik maddiyat sana engel gibi görünse de boşandığın için pişman olacağını düşünüyorum. Bu yüzden boşanman gerek.
32 yaşındayım. İçim geçmiş evet. Rutin hissizlik dönemindeyim ara ara oluyor, bu sefer daha ağır geçiyor.
E doğru söylüyor o kadınlar o adama bakmaz zatenAblacım ne yaptın sen?
Sen değil de başka bir üye bu konuyu açsa taşlarlardı.
Adama o kadınlar sana bakar mı diye hakaret ettiğin biriyle berabersin. Ortada sevgi yok saygı yok ama zoraki sevişme var. Sevişme madem gitsin kendi kendini tatmin etsin.
Birbirinize de zehir ediyorsunuz bu hayatı. Hadi sizden geçti diyelim ortada yanlış hatırlamıyorsam zor bir çocuk var. Bu çocuk illa ki büyüyecek, ergenliğe girecek, sizin karşılıklı iletişimizle beslenecek. Bu şekilde güzel örnek olmuyorsunuz.
Sorunlu bir çocuk sahibiyken tek boşanan siz olmazsınız. En azından taraflar bir nefes alır. Belki karşılıklı saygı duymayı öğrenirsiniz.
Siz nasıl düzelirsiniz bilemiyorum zira iyileşmek ister gibi bir haliniz yok ama en azından çocuğunuz için yapın bunu.
Sorun maddiyatsa şu an yoksa aynı şekilde boşanınca da olmayacaktır.
Tedbili mekanda ferahlık vardır. İnceldiği yerden kopsun artık.
İdrak; kocanla sevişmek sana işkenceyken kocanın zevk aldığını mı sanıyorsun? Kocanı bu duruma sen getirmişken böyle büyük laflarla adamı aşağılamaktan nasıl bir kazanç elde etmeyi umuyorsun?
senin tek üstünlüğün; kibrin ve ağzının iyi laf yapması.
Gerçekten sevmiyorsan adamı "gözümde küçülüyorsun, ergen" vb laflarla ezmek yerine sal gitsin. Rahat bırak adamı. Çocuk büyüyüp maddi imkanın olduğunda ayrılacağını dürüstçe söyle, odanı ve yatağını ayır. Ev arkadaşı olarak saygı duy en azından.
Dürüst değilsin.Kendisi sevişmek istedi ben talepte bulunmadım. Bence de zevk almıyordur o da. Adamı ben tutmuyorum ki rahat bırakayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?