• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tıkalı tüpler

sena000

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2013
16
0
36
44
İstanbul
mrb arkadaşlar benim tüm tahlıllerim normal cıkmasına ragmen hamilelik normal yolla gercekleşmiyor,yanlız daha önce dış gebelik gecirdim ve bir tüpüm alındı, rahim filmimde diger tüpümün acık oldugunu söylediler fakat hafif daralma gözüküyormuş,böyle bir durum yaşayan arkadaşlar varmı veya her hangi bir yöntemle hamile kala bilen oldumu bu şekilde.doktor aşılama önerdi karar aşamasındayım lütfen deneyimlerinizi benimle paylaşın buna ihtiyacım var...........birde rahim filmi cektirdim tıkanıklık acıldı diyen arkadaşlar var tüpün tıkalı olupta acıldıgını nasıl anlıyorlar ikinci rahim filmindemi anlaşılıyor acaba?

mrb arkadaşlar benim tüm tahlıllerim normal cıkmasına ragmen hamilelik normal yolla gercekleşmiyor,yanlız daha önce dış gebelik gecirdim ve bir tüpüm alındı, rahim filmimde diger tüpümün acık oldugunu söylediler fakat hafif daralma gözüküyormuş,böyle bir durum yaşayan arkadaşlar varmı veya her hangi bir yöntemle hamile kala bilen oldumu bu şekilde.doktor aşılama önerdi karar aşamasındayım lütfen deneyimlerinizi benimle paylaşın buna ihtiyacım var...........birde rahim filmi cektirdim tıkanıklık acıldı diyen arkadaşlar var tüpün tıkalı olupta acıldıgını nasıl anlıyorlar ikinci rahim filmindemi anlaşılıyor acaba?

tıkanıklık değil de yapışıklık filan varsa açılabiliyormuş. ben de geçen ay çektirdim tek tüpümün tıkalı olduğunu öğrendim ve aşılamaya başlayacaktık; hemen o ay kendiliğinden hamile kaldım ama maalesef kimyasal gebelikmiş. ben de aşılamayı 2-3 ay sonrasına attım. çünkü hem çok üzüldüm hem de tek tüple de olabileceğini gördüğüm için bir umut oldu.

işte daralmış tüplerde en büyük risk bu dış gebelik bende ondan korkuyorum daha öncede yaşadım cünkü benim ameliyatla alındı senin ameliyata gerek kalmamış sanırım erken teşhis o yönden cok şanslısın ,hakkımızda hayırlısı inşallah

Ben de hgs çektirdim bir tüpüm tıklaı çıktı dr laparoskopi ile açalım dedi ben hgs çektirdiğim ay hamile kaldım arkadaşlar tüpün birisi tıklaı olmasına rağmen şimdi bi oülum olacak 2,5 ay sonra ...darısı isteyen herkesin başına olsun ...

aysen cok sevindim hayırlı olsun bebişin inşallah.. banada laparaskopi önerdi doktr tüpümün biri kapalı digeride daralmış gözüküyor inşallah acılın :((

Bende geçen ay rahim filmi çektirdim bir tüpüm kapalı diğeride esneme var dedi doktor 3 aylık bi tedavi verdi 1 ay geçti adet oldum bu ay tekrar serophene+çatlatma iğnesi yapılıcak her ay umutlanıyorum laparoskopiden çok korkuyorum inş bunların hiç birine gerek kalmaz rabbim tüm bebek isteyenlere nasip etsin..

aysen Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah, darısı biz isteyenlerin başına bende bugün hsg sonucumu aldım. normalde eşimde sperm sorunu vardı, aşılama için benim testlerimi yapıyorduk en son hsg çekildi ama doktor tekrarlayın filmi iyi izlenmemiş dedi cihazla mı alakalı dedim tekrarlanması lazım bu durumda tüplerin durumunu göremiyoruz, tekrar edelim yine aynı görünürse göbekten kamera ile gireceğiz dedi :( dijital çektirsem oda pahalı, anlamadım bi türlü tıkalı mı değil mi, bekle şimdi 20 gün daha nasıl bekleyeceksem, oysa ben nisanda aşılama olur diye umuyordum :(

Back