• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tikali tüp ameliyatı olan varmı

Evet ilk deneme de tuttu bizim şükür hatta doğumu bekliyoruz şuan geldi gelecek kızımız 🙏
Oyy maaşallah ne güzel çok şükür Rabbim hayırlı sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin çok sevindim sonunda böyle mutluluk olunca çekilen çile hiç oluyor Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömür versin inşallah kızınıza da 🥰🥰🤲🤲

Oyy maaşallah ne güzel çok şükür Rabbim hayırlı sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin çok sevindim sonunda böyle mutluluk olunca çekilen çile hiç oluyor Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömür versin inşallah kızınıza da 🥰🥰🤲🤲
Bol dua edicem sizin icin umarm sizde en kisa zamanda saglikla kavuşun bebise 🥰🙏🙏 evet cidden cok zor yorucu yasarken uzun ama sonucu olumlu olunca herseye degiyor 🙏🙏cok teşekkür ederim

Şuda bir gerçek müminin mümine duası kabul olur Muş inşallah birbirimize ettiğimiz dualar kabul olur tüp Bebek süreci maddi manevi zor bir süreç iğne ilaç insan katlanıyor da tuttu mu tutacakmi stresi daha çok en çok da bundan korkuyorum tutmazsa diye Rabbim herkesin emeğinin karşılığını versin inşallah yar ve yardımcımiz olsun 🤲🤲

Şuda bir gerçek müminin mümine duası kabul olur Muş inşallah birbirimize ettiğimiz dualar kabul olur tüp Bebek süreci maddi manevi zor bir süreç iğne ilaç insan katlanıyor da tuttu mu tutacakmi stresi daha çok en çok da bundan korkuyorum tutmazsa diye Rabbim herkesin emeğinin karşılığını versin inşallah yar ve yardımcımiz olsun 🤲🤲
Amin canim benim hepimizin🙏🥰🥰 evet zor bir süreç ama tüp dışında bir sorun yoksa tüp bebekte basari orani çok yüksek umarim imkan varsa önce normal yoksa da tüp bebek surecin olumlu olur🙏🙏💞

Amin canim benim hepimizin🙏🥰🥰 evet zor bir süreç ama tüp dışında bir sorun yoksa tüp bebekte basari orani çok yüksek umarim imkan varsa önce normal yoksa da tüp bebek surecin olumlu olur🙏🙏💞
Amin amin inşallah çok şükür başta sıkıntı yok inşallah tüp Bebekte umudum var 🤲🤲🥰🥰🥰

Laparoskopi oldunuz mu tüplerde açılma oldu mu bende aynı durumdayım önce sağ tüp kapalı denildi şimdi ikisi de kapalı deniliyor tüp Bebek yapılacak ama maddi durum yok siz nasıl bir yol izlediniz
Merhaba, evet laporoskopi oldum tekrar rahim filmi çekildim. Ameliyatta tuplerim açılmadı malesef :( kesin olarak tüpler tıkalı bende tüp bebege başlıyordum fakat ilk randevu günüm de adanada deprem oldu gidemedim şimdide ben gitmiyorum bugün hasta oldum hazır olunca baslayacagim tedaviye ama benim senin gibi hastalar yani tipleri tıkalı hastalar raporlu oluyor devlette yüzde 50 indirim hakkın var o yüzden maddi olarak özele göre daha uygun olacak insallah hastane bana 8 bin lira dedi ilaçlar hariç

Merhaba, evet laporoskopi oldum tekrar rahim filmi çekildim. Ameliyatta tuplerim açılmadı malesef :KK43: kesin olarak tüpler tıkalı bende tüp bebege başlıyordum fakat ilk randevu günüm de adanada deprem oldu gidemedim şimdide ben gitmiyorum bugün hasta oldum hazır olunca baslayacagim tedaviye ama benim senin gibi hastalar yani tipleri tıkalı hastalar raporlu oluyor devlette yüzde 50 indirim hakkın var o yüzden maddi olarak özele göre daha uygun olacak insallah hastane bana 8 bin lira dedi ilaçlar hariç
Evet öyle ama maalesef ki onunda şartları varmış eşimin sigorta süresi yetmiyor mecburen artık para ile olacak tüpler kapalı olunca neden normal yoldan olmuyor onu da anlamıyorum

Evet öyle ama maalesef ki onunda şartları varmış eşimin sigorta süresi yetmiyor mecburen artık para ile olacak tüpler kapalı olunca neden normal yoldan olmuyor onu da anlamıyorum
Ya çok üzüldüm keşke sigorta süresi yetseydi yarı yarıya en azından sizi de zorlamazdı çok fazla benim şartlarım oluyor ama hastane kapandı depremden dolayı mecbur yine beklicem keşke normal olsa ama Allah büyük belki tüp bebekten sonra normal olur Allah bilir sıkma canını

Ya çok üzüldüm keşke sigorta süresi yetseydi yarı yarıya en azından sizi de zorlamazdı çok fazla benim şartlarım oluyor ama hastane kapandı depremden dolayı mecbur yine beklicem keşke normal olsa ama Allah büyük belki tüp bebekten sonra normal olur Allah bilir sıkma canını
İnşallah rabbim büyüktür umutlarımizin karşılığını verir herkesin amin amin 🤲🤲

Back
X