• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tik mi

Ben dersimi aldim artik baski yapmiycam ay gercekden cok saol yorumun rahatlatti biraz beni cooook teşekur ederim Allah yolunu bahtini acik etsin gonlundekini versin insalah cok tesekur ederim

Rica ederim, güzel dilekleriniz için de çok teşekkür ederim :KK200:
Siz yine de doktoruna bir sorun ama gönlünüzü ferah tutun.
İnşallah basit bir tiktir ve çabucak atlatırsınız. Geçmiş olsun 😊

Rica ederim, güzel dilekleriniz için de çok teşekkür ederim :KK200:
Siz yine de doktoruna bir sorun ama gönlünüzü ferah tutun.
İnşallah basit bir tiktir ve çabucak atlatırsınız. Geçmiş olsun 😊
cok tesekurler. inşaAllah gecicir bir seydir oyle gorunuyor gecicek gibi cok sik yapmiyor. tekrardan tesekurler .🥰🥰

merhaba bayanlar direk konuya geciyorum.2 bucuk yasinda bir evladim var. yasina gore gayet iyi konusmasi olsun hal ve hareketleri olsun oglumda 3 ay oncesi goz kirpma hareketi yapiyodu tik gibi onemsemedim 4 haftada tamamen unuttu daga yapmadi simdide bu aralar arada konusurken kaslarini kaldiriyor basina boyle bir sey gelen varmi birakir mi deneyimi bilgisi olan varsa yazarsaniz cok iyi olur.
benim oglumda da konusurken kafasını yana yatırıp konusurdu mudahale etsem kuserdi faln su an astık yapmıyor ama gozlemleyın kasını kaldırıken göz kırpıyor mu

Baski cocuklari cok fazla etkiliyor hatta gecen sene oglum baski ile yemek.yedikten sonra kusuyordu hal hareketleri cok degisti bende artik saldim cocugu darlamadim suan normal davraniyor... eger cok dikkatini cekiyorsa bu konu dr a git bence fazla bekleme kardesim
kendi kuzenim de baskıyla yemek yiyip kusardı. şimdi 25 yaşında hala yemekten nefret eder, kusar çok yerse. annesini bu yüzden hala suçlar. yapmayın yani

Back