• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tik mi

Kahvekokusu34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2016
1.715
1.064
133
merhaba bayanlar direk konuya geciyorum.2 bucuk yasinda bir evladim var. yasina gore gayet iyi konusmasi olsun hal ve hareketleri olsun oglumda 3 ay oncesi goz kirpma hareketi yapiyodu tik gibi onemsemedim 4 haftada tamamen unuttu daga yapmadi simdide bu aralar arada konusurken kaslarini kaldiriyor basina boyle bir sey gelen varmi birakir mi deneyimi bilgisi olan varsa yazarsaniz cok iyi olur.

Istemsiz kas hareketleri epilepsi olabilir Allah korusun
Belkide tik tir
Yada başka bişey
Dr a gittiniz mi hiç ?

Aynı bölgede olması düşündürücü. B
Bir de baskı altında hissediyor olabilir belki yada kıskançlık gibi durumlarda çocuklar yapabiliyor.

Aynı bölgede olması düşündürücü. B
Bir de baskı altında hissediyor olabilir belki yada kıskançlık gibi durumlarda çocuklar yapabiliyor.
gecicidir dimi cok korkuyorum kalici kalicak diye kiskanclik yokda yemek yeme konusunda cok baski yapiyorum ondan midir birde hasta oldu igne yapdirdik 7 tane cok etkisinde kaldi

gecicidir dimi cok korkuyorum kalici kalicak diye kiskanclik yokda yemek yeme konusunda cok baski yapiyorum ondan midir birde hasta oldu igne yapdirdik 7 tane cok etkisinde kaldi

Her ikisi de yapar. Korkusunu yenmesi için zaman. Ama yemek için lütfen baskı yapmayın. Bırakın acıkıncaya kadar

Baski cocuklari cok fazla etkiliyor hatta gecen sene oglum baski ile yemek.yedikten sonra kusuyordu hal hareketleri cok degisti bende artik saldim cocugu darlamadim suan normal davraniyor... eger cok dikkatini cekiyorsa bu konu dr a git bence fazla bekleme kardesim

Baski cocuklari cok fazla etkiliyor hatta gecen sene oglum baski ile yemek.yedikten sonra kusuyordu hal hareketleri cok degisti bende artik saldim cocugu darlamadim suan normal davraniyor... eger cok dikkatini cekiyorsa bu konu dr a git bence fazla bekleme kardesim
bizimkide baskidan mi oldu acaba korkuyorum tik oluscak diye insqlah baski yapdim icindir yapmiyorum artik baski gecmezse goturcem dr a tsk ederim yorumun icin

Benim oğlum yapmıştı 2-4 yaş arası dönem dönem..
Göz doktoruna götürmüştük. Göz kuruluğu ya da alerji olabilir demişti. Bir Damla vermişti.Hatta az izlediği
halde çizgi film izlemesine de sınır getirmiştim.
Sonra geçti.. bu arada ev tozuna alerjisi çıktı..

Benim oğlum yapmıştı 2-4 yaş arası dönem dönem..
Göz doktoruna götürmüştük. Göz kuruluğu ya da alerji olabilir demişti. Bir Damla vermişti.Hatta az izlediği
halde çizgi film izlemesine de sınır getirmiştim.
Sonra geçti.. bu arada ev tozuna alerjisi çıktı..
benim oglanda alerjik biraz ondanmidir insalah ondandir saol yorumun icin cok tesekur ederim

Bu durum başka bir hastalık belirtisi midir bilmiyorum ama bende de tik vardı küçükken.
1. sınıftaydım, okuma bayramı gösterileri falan vardı. Çekingen bir çocuk olduğum için çok stresliydim ve tik başlamıştı. Gözlerimi kırpıp dururdum. Videolarda da kaşım gözüm ayrı oynuyor :)
O dönemi atlatınca tikim de geçti. 30 yaşındayım, tekrarını yaşamadım.

Siz de yemek konusunda baskı yaptığınızı söylemişsiniz. Bir de hastalık atlatmış. 7 iğne yesem ben de kendime gelemem. Stresten olabilir.
Yine de bir doktora gösterin isterseniz ama baskı da yapmayın artık :(

Bu durum başka bir hastalık belirtisi midir bilmiyorum ama bende de tik vardı küçükken.
1. sınıftaydım, okuma bayramı gösterileri falan vardı. Çekingen bir çocuk olduğum için çok stresliydim ve tik başlamıştı. Gözlerimi kırpıp dururdum. Videolarda da kaşım gözüm ayrı oynuyor :)
O dönemi atlatınca tikim de geçti. 30 yaşındayım, tekrarını yaşamadım.

Siz de yemek konusunda baskı yaptığınızı söylemişsiniz. Bir de hastalık atlatmış. 7 iğne yesem ben de kendime gelemem. Stresten olabilir.
Yine de bir doktora gösterin isterseniz ama baskı da yapmayın artık :(
Ben dersimi aldim artik baski yapmiycam ay gercekden cok saol yorumun rahatlatti biraz beni cooook teşekur ederim Allah yolunu bahtini acik etsin gonlundekini versin insalah cok tesekur ederim

Back