tığ ve şiş saklamak için yaptığım bişi ...

hxuxrrem 2000

SEN BU SEVGİYİ HAKETMEDİN
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2007
5.323
31
fotoraf0009qw6.jpg

fotoraf0010zb3.jpg

fotoraf0011iz1.jpg

fotoraf0015ou5.jpg

http://www.kadinlarkulubu.com/el-sanatlari/233629-tig-ve-sislerinizi-saklamak-icin.html

balsuratın .. canım arkadaşımın açtığı konudan esinlenerek acamice yaptığım tığ ve şiş saklamak bişi ....:uhm: adını bulamadım...

Son düzenleme:
anaaaa kıskandım şimdik.. hemen geçiyorum makina başına bak kaydirigubbakcemile3
şaka şaka (dermişimmmm :jeyyar: )
alevcim ellerine sağlık valla harika olmuş.. yeleğin modelide ne çok yere yakışıyormuş delikafadulden

anaaaa kıskandım şimdik.. hemen geçiyorum makina başına bak kaydirigubbakcemile3
şaka şaka (dermişimmmm :jeyyar: )
alevcim ellerine sağlık valla harika olmuş.. yeleğin modelide ne çok yere yakışıyormuş delikafadulden

kaydirigubbakcemile3
aslında hakikaten pembe olan yeri örgüden değilde kalın bir kumaştan yapsak daha iyi olur ....
bu arada başka model yapamıyorum ... biri öğretsede yapsam....bu modeli heryere uyguluyorum.. olur yada olmaz...kaydirigubbakcemile3

yıllar önce bende buna benzer birşey yapmıştım ama benimki esnek kadife kumaştandı
çok kullanışlı oluyor gerçekten

hürremcim muhteşem bir buluş olmuşş :))))
iyiki fikir kesinliklee...
emeğine sağlık tatlım...

abovvvvvvv tirledim haa :)
negüzel fikir ya
masallah sana canim valla
söylicek bisey bulamiyorum artik harikasin...........

Çok güzel olmuş nerden aklınıza geliyor böyle orjınallikler anlamıyorum kıskanıyorum haa emeğinize sağlık

Çok güzel olmuş nerden aklınıza geliyor böyle orjınallikler anlamıyorum kıskanıyorum haa emeğinize sağlık

ayy canım benim.. vallahi bu aralar çok stersliyim .. terapi gibi oluyor örmek..
vede bişiler üretiliyor... sizlerde beğenince gaza geliyorum ister istemz.. böle oluveriyo.....a.s.

X