Nişan tifosi'nin nişan bohçası...

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
canım benim her şey o kadar güzelki rabbim canına sindirsin inşallah hep mutlu ol... rabbim pişman etmesin..bizleride sevdiklerimize kavuştursun...

saolsın canım öyle güzel yazmışsın ki içim ısındı okurken:) İnşallah hepimiz sevdiklerimizden hiç ayrılmayız

seninki de hayırlı uğurlu olsun.., o zamanlarda öyle telaş oluyor ki bazı şeyleri unutabiliyoruz. Benden tavsiye bu işlerin yaklaştığını anladığı anda adaylar hemen sormaya -öğrenmeye, araştırmaya hatta yavaştan almaya başlasın.

Canımm bohçalarınn harikaaa, kayınvalidenn çok özenli maşallah
Herşeyin çok hoş güle gülee kullann tarak takımlarımız aynıı bende senin gibi kullanacağım bir takım aldırdımm, diğer takımlar gereksiz geliyorduu

teşekkür ederim canım. Uzak şehirlerde olduğumuz için çoğu eşyam ben görmeden alındı. Ben de çok beğendim, sağolsunlar özenerek almışlar hazırlamışlar. Sen de güle güle kullan

Gelen eşyalrımdan bazıları bana büyük gelince nişanlıma geri gönderdim, değiştirsinler diye. Onlar da sağolsunlar değiştirip bana geri gönderdiler, gönderirken de yenileri eklemişler. Bunlar da yeni cicilerim,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…