• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan tifosi'nin nişan bohçası...

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
evet aynı gün istenecez :1: az kaldı valla yaaa :37: ama senin o gün sözün de olacak :69: benim sadece isteyecekler ama bizimkiler düşünelim size bildirirz dicekler, hemen vermicekler yani, zaten daha babayla tanışılmadı, işte benimki hem tam bi tanışma hm de niyeti dile getirme tarzında bişi olcak, o yüzden benim pek tlaşım yok henüz yani :66: ama 4 saatlik yoldan gelecekleri için yemek falan hazırlamamız gerekecek, sonra da işte pasta börek falan :) onları düşünüyoz biz sadece ne yapsak diye :68:

ah o yemek telaşı... bizimkiler de 13 saat mesafeden gelecekler 10-15 kişi. Biz de bir o kadar olacaz. istenmenin hemen arkasından yapılacak ikramlar olacak bir de akşam yemeği var o kadar kişi ile. Çeşit çeşit yemekler tatlılar pastalar börekler kurabiyeler... Çarşambadan baklava ile başlayacaz hazırlıklara. Son 3 gün yoğun geçecek gözüküyor.

yeni aldığım bohça
vobuab.jpg

Eklentiler

• $vobuab.jpg
    $vobuab.jpg
    152,4 KB · Görüntüleme: 111
bohçaları hazırladık bugün.:nazar::nazar::nazar:
waha13.jpg

birinci bohça
dy2c6q.jpg

2envmtt.jpg

ikinci bohça
qswc41.jpg

24oagau.jpg

üçüncü bohça
oa9qfr.jpg

s5kzlh.jpg

son olarak bir de baklava tepsisi var.Baklavayı bugün yaptık ama onu da süsleyince resmini koyarım bayanlarrr...

hepsi çok güzel bohçalarının hazırlanmış hali de çok güzel olmuş.Maşallah güzel günlerde kullanırsınız inşaallah.

her şey o kadar güzel ki az ve öz.kullanılmayacak hiçbir şey yok.çok beğendim gerçekten mutluluğunuz daim olur inşallah..bi kemer cüzdan takımı eklesen çok iyi olur buarada, saatinin renginde mesela çok şık olurdu :) bu da benim nacizane fikrim affola

hersey harika olmus gercekten ellerinize saglık bu arada sandıgın renginide cok begendim demeden edemiycem :34:

her şey o kadar güzel ki az ve öz.kullanılmayacak hiçbir şey yok.çok beğendim gerçekten mutluluğunuz daim olur inşallah..bi kemer cüzdan takımı eklesen çok iyi olur buarada, saatinin renginde mesela çok şık olurdu :) bu da benim nacizane fikrim affola

teşekkür ederim çook, herşeyin kullanılacak yeri bulunabilir dediğin gibi. nişanlıma daha yeni cüzdan takımı aldım diye onları koymadım tekrar bohça içine yoksa benim de aklıma geldi tatlım.,,
hersey harika olmus gercekten ellerinize saglık bu arada sandıgın renginide cok begendim demeden edemiycem :34:

teşekkürler tatlım artık verdik gitti hepsini. Artık ilerde o sandığı takı kutusu olarak kullanabilirm:1:

Allah'a şükür cumartesi gününü sıkıntısız şekilde atlattık. İsteme oldu, nişan yapıldı. Bize gelen bohçaları aldık, hazırladığımız bohçaları da teslim ettik.
Verdiğimiz baklama tepsimiz,

2ekubsg.jpg

Şimdi de gelelim bana gelen hediyelere:nazar::nazar::nazar:
286wmk0.jpg

2i7l9g3.jpg

büyük sandık içindekiler;
6'lı gecelik takımı
21k9gjl.jpg

terlik-2 çorap- Penye pijama takımı ve sandık içine bir bohça
2h398a0.jpg

ayakkabı- çanta-südyen takımı ve atlet takımı
28h39tj.jpg

tarak takımı , parfüm-kremleri
wvz5w3.jpg

küçük sandık
wstq4l.jpg

bohça ile gelenler
wu1bt4.jpg

25ewimr.jpg

pike takımı
ejc2vc.jpg

2jdf0ip.jpg

seccade tesbih
2uoggpc.jpg

havlular
1zptqfr.jpg

tülbentler- örtüler
2uf9jwn.jpg

patikler
2w7eqts.jpg

lifler
w6qm8z.jpg

15pigis.jpg

çikolatam- paketi açılmadan foto koyabilseydim keşke ama bu resim var. Paketi açılmış ve yenmiş :1:
snpaow.jpg

çiçeğim onun resmini çekmek de bir gün sonra geldi aklıma :97:
f50yt5.jpg

canım benim her şey o kadar güzelki rabbim canına sindirsin inşallah hep mutlu ol... rabbim pişman etmesin..bizleride sevdiklerimize kavuştursun...

Hayirli olsun insaAllah :)

Biz de bohca heyecanini atlattik cok sükür..
Fotolari face'ye ekledim 'ceyizin ne kadar güzel' diyo herkes :)
Halbu ki ceyiz dedil kayinannemin bohcasi..
Allah ondan razi olsun bin bir türlü seyler hazirlamis benim icin..

Ben damada ayakkabi da terlikte almadim o stres arasinda kaynadi gitti onlar :37:

Back