• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan tifosi'nin nişan bohçası...

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
canım benim her şey o kadar güzelki rabbim canına sindirsin inşallah hep mutlu ol... rabbim pişman etmesin..bizleride sevdiklerimize kavuştursun...

saolsın canım öyle güzel yazmışsın ki içim ısındı okurken:) İnşallah hepimiz sevdiklerimizden hiç ayrılmayız:38:

Hayirli olsun insaAllah :)

Biz de bohca heyecanini atlattik cok sükür..
Fotolari face'ye ekledim 'ceyizin ne kadar güzel' diyo herkes :)
Halbu ki ceyiz dedil kayinannemin bohcasi..
Allah ondan razi olsun bin bir türlü seyler hazirlamis benim icin..

Ben damada ayakkabi da terlikte almadim o stres arasinda kaynadi gitti onlar :37:

seninki de hayırlı uğurlu olsun.., o zamanlarda öyle telaş oluyor ki bazı şeyleri unutabiliyoruz. Benden tavsiye bu işlerin yaklaştığını anladığı anda adaylar hemen sormaya -öğrenmeye, araştırmaya hatta yavaştan almaya başlasın.:40:

Canımm bohçalarınn harikaaa, kayınvalidenn çok özenli maşallah:nazar:
Herşeyin çok hoş güle gülee kullann tarak takımlarımız aynıı bende senin gibi kullanacağım bir takım aldırdımm, diğer takımlar gereksiz geliyorduu :69:

Canımm bohçalarınn harikaaa, kayınvalidenn çok özenli maşallah:nazar:
Herşeyin çok hoş güle gülee kullann tarak takımlarımız aynıı bende senin gibi kullanacağım bir takım aldırdımm, diğer takımlar gereksiz geliyorduu :69:

teşekkür ederim canım. Uzak şehirlerde olduğumuz için çoğu eşyam ben görmeden alındı. Ben de çok beğendim, sağolsunlar özenerek almışlar hazırlamışlar. Sen de güle güle kullan :70:

Gelen eşyalrımdan bazıları bana büyük gelince nişanlıma geri gönderdim, değiştirsinler diye. Onlar da sağolsunlar değiştirip bana geri gönderdiler, gönderirken de yenileri eklemişler. Bunlar da yeni cicilerim,
$010-000597_kom_barbie_babydoll_597.jpg
$232-004004-1.jpg

Back