evet aynı gün istenecezaz kaldı valla yaaa ama senin o gün sözün de olacak benim sadece isteyecekler ama bizimkiler düşünelim size bildirirz dicekler, hemen vermicekler yani, zaten daha babayla tanışılmadı, işte benimki hem tam bi tanışma hm de niyeti dile getirme tarzında bişi olcak, o yüzden benim pek tlaşım yok henüz yani ama 4 saatlik yoldan gelecekleri için yemek falan hazırlamamız gerekecek, sonra da işte pasta börek falan :) onları düşünüyoz biz sadece ne yapsak diye
Çok teşekkürler...İnşallah senin gibi cumartesi gelecek olan misafirlerimiz de beğenir:93:çok beğendim mutluluklar dilerim
hepsi çok güzel bohçalarının hazırlanmış hali de çok güzel olmuş.Maşallah güzel günlerde kullanırsınız inşaallah.
Allah kullandırmak nasip etsin hepsi çok güzel :)
her şey o kadar güzel ki az ve öz.kullanılmayacak hiçbir şey yok.çok beğendim gerçekten mutluluğunuz daim olur inşallah..bi kemer cüzdan takımı eklesen çok iyi olur buarada, saatinin renginde mesela çok şık olurdu :) bu da benim nacizane fikrim affola
hersey harika olmus gercekten ellerinize saglık bu arada sandıgın renginide cok begendim demeden edemiycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?