Nişan tifosi'nin nişan bohçası...

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

ah o yemek telaşı... bizimkiler de 13 saat mesafeden gelecekler 10-15 kişi. Biz de bir o kadar olacaz. istenmenin hemen arkasından yapılacak ikramlar olacak bir de akşam yemeği var o kadar kişi ile. Çeşit çeşit yemekler tatlılar pastalar börekler kurabiyeler... Çarşambadan baklava ile başlayacaz hazırlıklara. Son 3 gün yoğun geçecek gözüküyor.

çok güzeller allah tamamına erdirsin inşallah mutluluklar dilerim

bohçaları hazırladık bugün.

birinci bohça

ikinci bohça

üçüncü bohça

son olarak bir de baklava tepsisi var.Baklavayı bugün yaptık ama onu da süsleyince resmini koyarım bayanlarrr...

hepsi çok güzel bohçalarının hazırlanmış hali de çok güzel olmuş.Maşallah güzel günlerde kullanırsınız inşaallah.

her şey o kadar güzel ki az ve öz.kullanılmayacak hiçbir şey yok.çok beğendim gerçekten mutluluğunuz daim olur inşallah..bi kemer cüzdan takımı eklesen çok iyi olur buarada, saatinin renginde mesela çok şık olurdu :) bu da benim nacizane fikrim affola

hersey harika olmus gercekten ellerinize saglık bu arada sandıgın renginide cok begendim demeden edemiycem

teşekkür ederim çook, herşeyin kullanılacak yeri bulunabilir dediğin gibi. nişanlıma daha yeni cüzdan takımı aldım diye onları koymadım tekrar bohça içine yoksa benim de aklıma geldi tatlım.,,
hersey harika olmus gercekten ellerinize saglık bu arada sandıgın renginide cok begendim demeden edemiycem

teşekkürler tatlım artık verdik gitti hepsini. Artık ilerde o sandığı takı kutusu olarak kullanabilirm

Allah'a şükür cumartesi gününü sıkıntısız şekilde atlattık. İsteme oldu, nişan yapıldı. Bize gelen bohçaları aldık, hazırladığımız bohçaları da teslim ettik.
Verdiğimiz baklama tepsimiz,

Şimdi de gelelim bana gelen hediyelere

büyük sandık içindekiler;
6'lı gecelik takımı

terlik-2 çorap- Penye pijama takımı ve sandık içine bir bohça

ayakkabı- çanta-südyen takımı ve atlet takımı

tarak takımı , parfüm-kremleri

küçük sandık

bohça ile gelenler

pike takımı

seccade tesbih

havlular

tülbentler- örtüler

patikler

lifler

çikolatam- paketi açılmadan foto koyabilseydim keşke ama bu resim var. Paketi açılmış ve yenmiş

çiçeğim onun resmini çekmek de bir gün sonra geldi aklıma :97:

canım benim her şey o kadar güzelki rabbim canına sindirsin inşallah hep mutlu ol... rabbim pişman etmesin..bizleride sevdiklerimize kavuştursun...

Hayirli olsun insaAllah :)

Biz de bohca heyecanini atlattik cok sükür..
Fotolari face'ye ekledim 'ceyizin ne kadar güzel' diyo herkes :)
Halbu ki ceyiz dedil kayinannemin bohcasi..
Allah ondan razi olsun bin bir türlü seyler hazirlamis benim icin..

Ben damada ayakkabi da terlikte almadim o stres arasinda kaynadi gitti onlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…