Nişan tifosi'nin nişan bohçası...

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

tifosi

25.08.2012
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2007
686
0
96
Aydın
Arkadaşlar nasipse 23 Temmuz'da isteme- söz- nişan (üçü bir arada)olacak.şuanda tamamlanma aşamasında olan bohçamı sizlerle paylaşıyorum. Hem bu konuda bilgi edinmek isteyen fikir edinebilir hem de benim eklemem gereken varsa söylersiniz. Ben de hepsini son günlerde öğrendim ne de olsa

Annemin hazırladığı damat bohçası- havlusu-iç çamaşır kesesi

tıraş takımı
Sandığını da içindekileri de tek tek aldık. İstenilen şeyler eklenip çıkarılabilir.
Sandık

Sandığın içine koymak için aldıklarımız

tıraş jeli

tıraş losyonu

balsam

tıraş bıçağı

jöle

deodorant- duş jeli- roll on

diş macunu

ve buraya sığmayacak olan parfüm

t-shirt

gömlek - kravat

mendil

üçlü pijama takımı

çoraplar

robdöşambr

terlik

ayakkabı

iç çamaşır takımları

annemin veya babamın nişanda damada takacağı saat
Eki Görüntüle 222949

yeni aldığım bohça

bohçaları hazırladık bugün.

birinci bohça

ikinci bohça

üçüncü bohça

Allah'a şükür cumartesi gününü sıkıntısız şekilde atlattık. İsteme oldu, nişan yapıldı. Bize gelen bohçaları aldık, hazırladığımız bohçaları da teslim ettik.
Verdiğimiz baklama tepsimiz,[/COLOR]

bohça ile gelenler

pike takımı

seccade tesbih

havlular

tülbentler- örtüler

patikler

lifler

çikolatam- paketi açılmadan foto koyabilseydim keşke ama bu resim var. Paketi açılmış ve yenmiş

çiçeğim onun resmini çekmek de bir gün sonra geldi aklıma :97:

çeyizime bakmak isteyenler için
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/410995-tifosinin-ceyizi.html

Son düzenleme:
Kozmetik kısmını tamamlamışsınız sanırım :)
Terlik eşofman pijama iç çamaşırı çoraplar falan da oluyor sanırım öyle değil mi bu bohçaların içinde?

yaa şu parfümden bende aldım internetten sipariş ettim eşime ve kokusuna tahammül edemiyorum. sen beğeniyormusun?

Kozmetik kısmını tamamlamışsınız sanırım :)
Terlik eşofman pijama iç çamaşırı çoraplar falan da oluyor sanırım öyle değil mi bu bohçaların içinde?

evet aynen, yukarıda aldıklarım var

Son düzenleme:
Canım öncekle hayırlı ugurlu olsun.. Rabbim sonunu getirsin inşallah cümlemizin.. Maşallah tamamlamışsın bohçayı tam benim istediğim gibi kaliteli az ama öz. çok begendim.. Güle güle kullanın..

Canım öncekle hayırlı ugurlu olsun.. Rabbim sonunu getirsin inşallah cümlemizin.. Maşallah tamamlamışsın bohçayı tam benim istediğim gibi kaliteli az ama öz. çok begendim.. Güle güle kullanın..

amin canım, Allah hepimize güzel bi evlilik nasip eder inşallah.
Benim de tam istediğim gibi oldu, hep beğendiklerimi aldım, teşekkür ediyorummm

Evet herşey çok güzel...Yalnız bir şey sorucam şu sabahlıklar deri terlikler alınıyor ya eşleriniz onları gerçekten kullanıyor mu?
Çok klasik kaçıyor bize evde öyle dolaşmak:)

Bunu sevgilime sordum "gerçekten giyer misin yaa?" diye, cevabı "Niye giymeyeyim ki, o kadar almışsın. Ben de bir elime puro diğerine viski bardağı alır giyerim" dedi güldük. Çok klasik şeyler ve tarzımız değil ama işte adetten alınıyor. Mesela aynı sebepten aldığım o ayakkabı, asla tarzı değil.

Biz de aramızda konuştuğumuzda aynen espri yapıyoruz sevgilimle ama evlilikten önce alışık oldukları şeyler değil, evlendikten sonra da kullanılmıcağı doğrultusunda biz almayız dedik işte...Bende merak etmiştim hep alınıyor ama giyiliyor mu diye:)
Eee aldığınız ayakkabıyı kullanmıyacak mı öyleyse? Damat ayakkabısı değil mi?

artık bulur onu giyecek bi yer, onu da sevgilim düşünsün:90:

Çok güzel şeyler almışsın canım, bende 2 hafta sonra bohça götüreceğim. Gömlek, kravat, pjama takımı ve terliğini kaça aldığını öğrenebilirmiyim? haa birde saati, hepsi çok şıklar

teşekkür ediyorum canım, beğenmene sevindim ne de olsa hiç anlamadığım bilmediğim bir alışverişti.
fiyatları da şöyle;
gömlek:indirimden 40 tl
kravat: 29tl
3'lü pijama takımı:140 tı 110'a aldık.
terlik:125'ti 100'e aldık

saat de 670 tl idi nakitte 570 tl...

arkadaşlar herkes başka bişey söylüyo damada götürülecek bohça nişandan önce mi sonra mı veriliyo ?

nişandan sonra benim bildiğim. mümkünse önce geline bohça gelir sonra da damada gider, ama bizimki gibi ise aynı gün (nişan günü) ikimiz de birbirimize vereceğiz.

canım hayırlısı olsun, aldıkların çok güzel çok beğendim :) çeizini de beğenerek takip ediyorum zaten, zevkli hatunsun maşallahhh

bu arada 23 temmuzda beni de istemeye gelecekler

canım hayırlısı olsun, aldıkların çok güzel çok beğendim :) çeizini de beğenerek takip ediyorum zaten, zevkli hatunsun maşallahhh

bu arada 23 temmuzda beni de istemeye gelecekler

Teşekkür ederim canım, bu işi de şöyle bi atlatsak, ohh diyecem inşallah. Aynı günde isteniyoruz:81: forumda daha önce de duydum 23 temmuz istenme günüm diye,toplu isteme töreni falan mı olsa...
23 Temmuz' a da az kaldı, Koşuşturma şeklinde geçiyor günler.plan yapa yapa bir hal olduk, şunu şöyle yaparız, bunu böyle yaparız. Sende durumlar ne alemde canım?

evet aynı gün istenecez az kaldı valla yaaa ama senin o gün sözün de olacak benim sadece isteyecekler ama bizimkiler düşünelim size bildirirz dicekler, hemen vermicekler yani, zaten daha babayla tanışılmadı, işte benimki hem tam bi tanışma hm de niyeti dile getirme tarzında bişi olcak, o yüzden benim pek tlaşım yok henüz yani ama 4 saatlik yoldan gelecekleri için yemek falan hazırlamamız gerekecek, sonra da işte pasta börek falan :) onları düşünüyoz biz sadece ne yapsak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…