Kozmetik kısmını tamamlamışsınız sanırım :)
Terlik eşofman pijama iç çamaşırı çoraplar falan da oluyor sanırım öyle değil mi bu bohçaların içinde?
yaa şu parfümden bende aldım internetten sipariş ettim eşime ve kokusuna tahammül edemiyorum. sen beğeniyormusun?
Canım öncekle hayırlı ugurlu olsun.. Rabbim sonunu getirsin inşallah cümlemizin.. Maşallah tamamlamışsın bohçayı tam benim istediğim gibi kaliteli az ama öz. çok begendim.. Güle güle kullanın..
evet aynen, yukarıda aldıklarım var
Evet herşey çok güzel...Yalnız bir şey sorucam şu sabahlıklar deri terlikler alınıyor ya eşleriniz onları gerçekten kullanıyor mu?
Çok klasik kaçıyor bize evde öyle dolaşmak:)
Bunu sevgilime sordum "gerçekten giyer misin yaa?" diye, cevabı "Niye giymeyeyim ki, o kadar almışsın. Ben de bir elime puro diğerine viski bardağı alır giyerim" dedi güldük. Çok klasik şeyler ve tarzımız değil ama işte adetten alınıyor. Mesela aynı sebepten aldığım o ayakkabı, asla tarzı değil.
Biz de aramızda konuştuğumuzda aynen espri yapıyoruz sevgilimle ama evlilikten önce alışık oldukları şeyler değil, evlendikten sonra da kullanılmıcağı doğrultusunda biz almayız dedik işte...Bende merak etmiştim hep alınıyor ama giyiliyor mu diye:)
Eee aldığınız ayakkabıyı kullanmıyacak mı öyleyse? Damat ayakkabısı değil mi?
Çok güzel şeyler almışsın canım, bende 2 hafta sonra bohça götüreceğim. Gömlek, kravat, pjama takımı ve terliğini kaça aldığını öğrenebilirmiyim? haa birde saati, hepsi çok şıklar
canım hayırlısı olsun, aldıkların çok güzel çok beğendim :) çeizini de beğenerek takip ediyorum zaten, zevkli hatunsun maşallahhh
bu arada 23 temmuzda beni de istemeye gelecekler
Teşekkür ederim canım, bu işi de şöyle bi atlatsak, ohh diyecem inşallah. Aynı günde isteniyoruz:81: forumda daha önce de duydum 23 temmuz istenme günüm diye,toplu isteme töreni falan mı olsa...
23 Temmuz' a da az kaldı,Koşuşturma şeklinde geçiyor günler.plan yapa yapa bir hal olduk, şunu şöyle yaparız, bunu böyle yaparız. Sende durumlar ne alemde canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?