ticaret hukuku dersinden soru ezberlemek?

december90

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2007
16.975
248
Merhaba arkadaşlar,

Zaman kısıtlı olduğu için ticaret hukukundan soru ezberliyim diyorum acaba aynı sorular çıkar mı yoksa üniteleri 5 kere okuyup test mi çözsem ?konu çalışmak çok sıkıcı geliyor bana?

ne yapsam bilemedim,düşünmekten derse konsatre olamıyorum..

siz nasıl çalışıyorsunuz ?

yardımlarınızı bekliyorum

Açıkçası bana doğru gelmiyor ama dersi geçenlerde gördüğüm taktik şu, son 5 yılın sorularını harmanlıyorlar, zaten hemen hemen aynı sorular onları şıklarını ezberleyip giriyorlar sınava.

sınawlar 7-8 nisan az kaldı o yüzden testlere ağırlık wermelisin üniteleri anlamadıysan tabi sorun yasarsın testleri çalışırkende ama en iyi we etkili olan test ...başarılar dilerim sanada zor bi ders ben çok korkuyorum :S birde önerim war ben karacan akademiden kurs alıyorum oranın nokta atış soruları war 5 tl karşılıgında alabiliyosun onlar çok faydalı o testleri önerebilirim....

teşekkür edrim,elimde notlarda var..önümüzdeki hafta o derse çalışmaya başlıcam bakalım,çok zor bir ders tam 11 üniteden sorumluyuz ve uuazn konular ,sanırım sende giriyorsaun sana başarılar dilerimm

"Doğru bir başlangıç hem paradan hem zamandan, en önemlisi de ömürden tasarruf sağlar."
*

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…