- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.717
woaww ağırlık çalışarak güçlendiremediğinizteşekkürler işin doğrusu ben tibetin kitabını okumadım egzersizlere başlama olayım sizler sayesinde oldu. fakat kitabı okumadan bile en üst seviye de yararını görenlerdenim diyebilirim. tibeti sadece kilo vermek için yapmıyorum zaten bu konuda yetersiz ! vücuduma sağlık, zindelik ve bilgelik !!! getirdiği için yapıyorum..
bazen tibetin ne zaman vücudumuzun hangi bölgesine iyi geldiğini yaşıyarak anlıyoruz. yaklaşık 13 ,14 yıl önce bacaklarımın üst kısımlarından bir dizi amelyat geçirdim. hata hala sağ bacağımın femur kemiğinde ucu kalça kemiğimle bağlantılı bir platinim var. dr. um bacak kaslarımı daima güçü tutmamı sürekli spor yapmamı önerdi. uzun zaman fizik tedavileride gördüm, sapor salonlarında ağırlık çalışmalarıda yaptım ama yeterli gelmiyordu, ben hala denize girdiğimde bacaklarımı suda oynatacak kadar güçlendiremiyordum onun için saddece kolarımla bir yüzme yapıyordum ki bu hem çok yorucu, hemde sıkıcı oluyordu... bu yaz kendime inanamadım nasıl yüzebildiğime bacak kaslarımın nasıl kuvvetlendiğine çok şaşırdım yüzmek keyif verdi resmen zamanda kısıtlı olunca nerdeyse sudan çıkmadım diyebilirim : )
bacaklarınızı tibet yaptı....bu harika bir haber :)