Yapmaya çalışacağım tekrar. Bugün yine 10.oyunbozanlık yok kedicik10 u yapan 21 i de yapar bitanemmm
hoşgeldin aramıza cnımmm inşallah sen de mucizevi etkielrini görürsün yarın 9* 5 e başlayacağım inşşşbende hiç olumsuz etkisi olmadııı:44: inşallah bir an önce geçer cnm
Püsküütüm enerjim süperr hakikatenn ama belirgin bir etki dersen sadece şunu farkettim el beilekleirmde sinir sıkışması var sürekli elimden birşeyler düşer tuttuğumu zannederim ama aslında tutmuyormuşum aslında camlar kırıldıkça nazar çıktı diyordummve zaman zaman ağrı olurdu
bu hafta evde hiçbirşey kırmadım çok ilginç ki misafirim de vardı yatılı ağrı da hiç hissetmedim acaba tibet in etkisi olabilirmi:44: neye niyet neye kısmet gibi oldu21 e ulaşınca neler olacak merake diyorum
Maşallah sana püsküütümmm değişimin inanılmazzzbambaşka biri olmuşsun hakikatennn
merhaba canımmm tibet kişide hangi hastalık varsa ona iyi geliyor sanırımmm inşallah sen de faydasını görürsün bitanemm geçmiş olsun
Günaydın.Kızlat günaydon. Topiğinizi çok ilgi çekici buldum. Akşam ayrıntılı olarak inceleyeceğim.
Yapmaya çalışacağım tekrar. Bugün yine 10.Siz gaz verdikçe 21'i yapmaya tekrar başlayacağım galiba.
Günaydın.
Kızlat günaydon. Topiğinizi çok ilgi çekici buldum. Akşam ayrıntılı olarak inceleyeceğim.
Hoşbulduk... Baş ağrısı geçti gibi birşey ..: Çok inandım faydalı olacağına olur inşallah.Eşimide başlattım bakalım devamını getirebilirseAyrıca senin başarı hikayeni de okumuştum sende de değişim süper tebrikler
slmlar. 11e gectım bugun. bas agrılarım gectı şükür. püsküüt değişimin çok hoş. azimlisin süpersin. eskı sayfalarda paylasılan bas asagı durma hareketını ben de yapıyorum ayaklarımı da yere degdırıyorum süper rahatlatıyor beni... karında su yolu demışsınız bırde, 21 yaptıgım zamanlardan oluştu bende de biraz
banucugum düştüm peşine seni burda buldum
hepinizi seviyorum kızlar öpüldünüz
Sweetcim olmasa gelmicen yani..banucugum düştüm peşine seni burda buldum
hepinizi seviyorum kızlar öpüldünüz
Ay ne güzel haber bu.. Eğer bu olumlu değişim devam ediyorsa kesin tibet yogasındandır diye düşünüyorum..oyunbozanlık yok kedicik10 u yapan 21 i de yapar bitanemmm
hoşgeldin aramıza cnımmm inşallah sen de mucizevi etkielrini görürsün yarın 9* 5 e başlayacağım inşşşbende hiç olumsuz etkisi olmadııı:44: inşallah bir an önce geçer cnm
Püsküütüm enerjim süperr hakikatenn ama belirgin bir etki dersen sadece şunu farkettim el beilekleirmde sinir sıkışması var sürekli elimden birşeyler düşer tuttuğumu zannederim ama aslında tutmuyormuşum aslında camlar kırıldıkça nazar çıktı diyordummve zaman zaman ağrı olurdu
bu hafta evde hiçbirşey kırmadım çok ilginç ki misafirim de vardı yatılı ağrı da hiç hissetmedim acaba tibet in etkisi olabilirmi:44: neye niyet neye kısmet gibi oldu21 e ulaşınca neler olacak merake diyorum
Maşallah sana püsküütümmm değişimin inanılmazzzbambaşka biri olmuşsun hakikatennn
merhaba canımmm tibet kişide hangi hastalık varsa ona iyi geliyor sanırımmm inşallah sen de faydasını görürsün bitanemm geçmiş olsun
Bir güzel haber daha!slmlar. 11e gectım bugun. bas agrılarım gectı şükür. püsküüt değişimin çok hoş. azimlisin süpersin. eskı sayfalarda paylasılan bas asagı durma hareketını ben de yapıyorum ayaklarımı da yere degdırıyorum süper rahatlatıyor beni... karında su yolu demışsınız bırde, 21 yaptıgım zamanlardan oluştu bende de biraz
Geçmeye başladıysa geçecek gidecek zaten.. bi daha da ağrımayacak..Hoşbulduk... Baş ağrısı geçti gibi birşey ..: Çok inandım faydalı olacağına olur inşallah.Eşimide başlattım bakalım devamını getirebilirseAyrıca senin başarı hikayeni de okumuştum sende de değişim süper tebrikler
Aynen öyle.. Bi kere kilo alınmaya görsün, o düşman yağ hücreleri bi kere genişlemeye görsün..Öylemi kitaptan öyle bir fikir çıkarmıştım bende kendime :26: Canım öyle istedi herhaldeama tecrübeli olarak sen daha iyi bilirsin tabi ki haklısın çok yedikten sonra ne işe yarar boğazımızı tutacağız artık napalım...Geçmiş mesajında toplu halde verdiğin linklerde çok faydalı oldu teşekkürler..
Bekleriz..Kızlat günaydon. Topiğinizi çok ilgi çekici buldum. Akşam ayrıntılı olarak inceleyeceğim.
Ohooo..Yapmaya çalışacağım tekrar. Bugün yine 10.Siz gaz verdikçe 21'i yapmaya tekrar başlayacağım galiba.
Günaydın.
Rapucum not aldım, 2. kitabı inceleyip cevaplayacağım.. Yarın cevaplamış olurum..Selam kızlar
2500 küsur mesajı okudum, hadi bana deli diyin :)
Elinde 2. kitap olanlara bir sorum olacak.
Gerekirse asıl hareketlerin yerine geçebilecek ısınma egzersizleri için kitapta önerilen adetler var. Mesela diyor ki, bu kuvvetli bir egzersizdir ve X kereden fazla yapmayın. Peki ben bunları programıma nasıl dahil edeceğim? 4. ve 5. hareketi kolumdaki rahatsızlıktan dolayı yapamıyorum ama bunların yerine önerilenleri diğerlerinde olduğu gibi x3 x5 x7 şeklinde mi yapmalıyım, sabit olarak kitapta tavsiye edilen tekrarlar ölçüsünde mi?
Deneyimli arkadaşlardan öneri bekliyorum.
Bu arada sanırım Rapu ile başlayan tüm hesaplar bana aitŞifremi sürekli unuttuğum için ve sıfırlama maili ulaşmadığı için her seferinde yeni hesap almak zorunda kaldım. Admin arkadaşlar bu hesapları birleştirebilirlerse sevinirim bu arada...
ya dün yapmayı nunutmusum yaa offf ,gıcık oldum kendime bi işimde yoktu üstelik yaaa11e yenı gectıydım bır hafta daha 11 ı yapayım barı arada eksık oldu 1 gun
Selam kızlar
2500 küsur mesajı okudum, hadi bana deli diyin :)
Elinde 2. kitap olanlara bir sorum olacak.
Gerekirse asıl hareketlerin yerine geçebilecek ısınma egzersizleri için kitapta önerilen adetler var. Mesela diyor ki, bu kuvvetli bir egzersizdir ve X kereden fazla yapmayın. Peki ben bunları programıma nasıl dahil edeceğim? 4. ve 5. hareketi kolumdaki rahatsızlıktan dolayı yapamıyorum ama bunların yerine önerilenleri diğerlerinde olduğu gibi x3 x5 x7 şeklinde mi yapmalıyım, sabit olarak kitapta tavsiye edilen tekrarlar ölçüsünde mi?
Deneyimli arkadaşlardan öneri bekliyorum.
Bu arada sanırım Rapu ile başlayan tüm hesaplar bana aitŞifremi sürekli unuttuğum için ve sıfırlama maili ulaşmadığı için her seferinde yeni hesap almak zorunda kaldım. Admin arkadaşlar bu hesapları birleştirebilirlerse sevinirim bu arada...
Sweetcim olmasa gelmicen yani..
Şaka tabii..
Hoş geldin tatlım..
Ay ne güzel haber bu.. Eğer bu olumlu değişim devam ediyorsa kesin tibet yogasındandır diye düşünüyorum..
Güzel sözlerin için de teşekkürler.. Sen de süper oldun süper!
Bir güzel haber daha!
Geçici oluyo işte ağrılar, çok sevindim seninkinin de geçmesine..
İnceliğin için teşekkürler..
Bak sende de olmuş.. e demek ki tibetten bu su yolu.. Sular seller olsun inşallah..
Geçmeye başladıysa geçecek gidecek zaten.. bi daha da ağrımayacak..
Aynen öyle.. Bi kere kilo alınmaya görsün, o düşman yağ hücreleri bi kere genişlemeye görsün..
Sonra kilo da versen hücreler kaybolmuyo sadece çapı küçülüyo.. Yese de büyüsek diye bekliyolar.. iç mihrak bunlar azizim..
Rica ederim..
Bekleriz..
Ohooo..
geçen gün 21
bugün 10
ortalaması 15,5
Rapucum not aldım, 2. kitabı inceleyip cevaplayacağım.. Yarın cevaplamış olurum..
Üyelik hesaplarınla ilgili problemini, şimdi yönetime ileteceğim..
Bahsettiğiniz rahatsızlıklardan bir tek troid ile ilgili cevap verebilirim.. Benim de troidlerimde kistler vardı.. Yogaya başladıktan sonra küçüldüler, sonrasında ertelenmiş başka bir rahatsızlık kaynaklı ameliyat olduğumda yogaya ve bağlı olarak bütün spor faaliyetlerime iki ay kadar ara verdim. Bu dönemde gördüm ki kistlerim yine büyüdü. Bu da bana yoganın olumlu etkisini gösterdi.
Ve yeniden başladığımda da yine mucize gibi kistler küçüldü..
Baş ağrısına gelince bu genelde görülen bir etki.. Bende de olmuştu yanlış hatırlamıyorsam ikinci hafta başlamıştı.. Sonra geçti..
Kendi tecrübelerime göre; ikinci egzersiz boynu zorluyor.. Bunun için şöyle bir deneyim paylaşmıştım:
http://www.kadinlarkulubu.com/egzer...enclik-pinari-5-hareket-158.html#post29791027
Tibet yogasının üzerimdeki etkilerini daha önce bir mesajımda paylaşmıştım.. yeri gelmişken linkini vereyim:
http://www.kadinlarkulubu.com/egzer...enclik-pinari-5-hareket-171.html#post30209246
Dilerim, yardımcı olabilmişimdir..
ya dün yapmayı nunutmusum yaa offf ,gıcık oldum kendime bi işimde yoktu üstelik yaaa11e yenı gectıydım bır hafta daha 11 ı yapayım barı arada eksık oldu 1 gun
Baş ağrım geçti şükür ama bir gün unuttum tekrar baştan başlayacağım
Size şifa olmasına sevindim.Darısı tüm hastaların ve benim başıma inşallah.Bilgilendirme için teşekkürler.
Ve gelelim senin soruna..Teşekkür ederim Püsküüt, Sweetdimple.
Hoşbulduk
daha önce fotoğraflar paylaşıldı ancak metin kısmı paylaşılmış mıydı hatırlayamadığım için metinli foto çektim.
Biraz büyük oldu sanırım, rahat okuyabilin diye kuzucuklarım.. :27
şu köpek hareketı 5. Harekete benzıyor ya 5 harekette de ayaklarımızın tamamı mı yerde oluyor ben oyle yapmıyorum yapıştırmıyorum ayagımı kafam krıstı şimdi bunca zamandır yanlıs mı oluyor ayak:26::26::26::26:
Rica ederim.Teşekkürler Püsküüt,
Hem öncesinde ısınma olarak yapacağım hem de normal rutin yapacağım için bu sefer fazla tekrar olur mu diye de endişe etmiştim ama sanırım sıkıntı olmaz.
Bu arada kitaptaki beslenme önerileri de gayet mantıklı ve işe yarıyor. İlgilenenlerin bilgisine...
lamarcım az bekle..şu köpek hareketı 5. Harekete benzıyor ya 5 harekette de ayaklarımızın tamamı mı yerde oluyor ben oyle yapmıyorum yapıştırmıyorum ayagımı kafam krıstı şimdi bunca zamandır yanlıs mı oluyor ayak:26::26::26::26:
Hadi bakalım hayırlı olsun..Püsküüt bilgiler için teşekkürler.Yeni başlamıştım.Bugün 1-1
Bravo!17iiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vay vay vay!!!Ben de 3 gündür 21'e döndüm, inşallah hep devam ederim.
Aynen öyle.. akıntı da, sivilce de aslında aynı kategori.. Beden temizliği.. pisliklerin dışarı vurumu gibi bişey işte.. Arınma sürecindesin..7 ye geçtim bugün...Sivilcelerim devam ediyor .akıntı başladı birde buda etkilerinden sanırım kadın doğumda kontrolüm vardı doktor ilaç verdi benimde sonradan aklıma geldi tibetten olabilirmi diye umarım geçer o da.Birde regl dönemim yaklaşıyor 2. ve 4. hareketi değiştirecem sanırım daha önceki sayfalarda vardı zaten az geliyor iyice azalmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?