● Tibet Kızları ●

Bozulcagini sanmiyorum cunku beden red ediyor zaten yapmayi
Tibetin etkisini yok eder zorla yapmak veya acele acele yapmak
Yalniz değilsin ki :) biz yapsak da yapmasak da burdayiz :)))

Hadi hayirli olsun :)
Ben az uyudum ama nasil dinlenmis uyandim anlatamam...normalde boyle sacma uyuyunca asabimsi olurdum
Tesadüf degildir herhalde
Simdi gidip squat yapcem
Tibet işte bende ısınmayı dört gözle bekliyorum. Birde enerji depolarımın dolmasını.
Bende akşam üstü sporumu yaptım banyomu yaptım mutfağı topladım birazdan işime koyulurum. Çamaşır duruyor onları da sererim. Squat yaptın mı

İki gün ara verdiğim olmuyor ama şu bir haftada 1 gün yapıp bir gün yapmadığım oldu.. Bu etkisini azaltır mı acaba? Regl olacağım çok huzursuzum.. stresliyim ve ağlama nöbetleri. Değişik ruh halleri. Sonum hayrolsun:)

şimdi hareketleri yaparken atıyorum bazen 2. hareket bazen 5. hareket bazen 3. zorluyor. ama ertesi gün ise tam tersi çok rahat oluyor. siz de de oluyor mu? bu hafta gözlediğim şeylerden biri saç yapım değişti. böyle sürekli birbirleriyle kavga eder gibi. hepsi ayrı cumhuriyet peşinde. ve sanki bi kalınlaşma var gibi tam anlamatamadım ama. bir de bu hafta baya bi uzadı. inş. böyle gider. sanırım ben daha yeni yeni açılıyorum. 21 ve ötesini düşünemiyorum bile heyecanlıyım daha yolun başındaydım hep yanımda ol tibete sevdalıyımm

O gunku ruh haline gore evet zorlanmalar yaşayabiliyorsun bende de cok olur o
Saclarina uzuleyim mi sevineyim mi bilemedim ama dengeyi bulucaklarindan emin ol :) kalinlasma olayi cok iyi ama keske bende de olsa :)...

bende de öyle oluyor dün 3. harket zorladı bugün çok rahat yaptım mesela .
benim saçlarımı olumlu etkiledi uzattı ve gürleştirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…