● Tibet Kızları ●

Bu arada sashamla instada konuştuk :) facede fake hesapları varmış ben de insta kullanmıyorum oda faceyi pek sevmiyormuş fake bir hesabı olunca eskiden açıp eski sevgililerimi konturol ettiğim boş insta hesabımı açıp ona fake profilin resmini attım saat farkı var baya geç cevap verdi ama ben cevap vereceğini bile düşünmemiştim yane :KK70: bişey olcağından değil ama içim kıpır kıpır ya yerim onu ben :KK70:DDDDDDDDDD

Bu arada sashamla instada konuştuk :) facede fake hesapları varmış ben de insta kullanmıyorum oda faceyi pek sevmiyormuş fake bir hesabı olunca eskiden açıp eski sevgililerimi konturol ettiğim boş insta hesabımı açıp ona fake profilin resmini attım saat farkı var baya geç cevap verdi ama ben cevap vereceğini bile düşünmemiştim yane :KK70: bişey olcağından değil ama içim kıpır kıpır ya yerim onu ben :KK70:DDDDDDDDDD
sasham kimdi :KK70: bahsettiğini anımsıyorm da
valla hiç belli olmaz birşeyler olabilir benceee

Eklentiler

• Asha-Leo-Sasha-Roiz.jpg
    Asha-Leo-Sasha-Roiz.jpg
    99,9 KB · Görüntüleme: 42
valla olar mı olar yaneee

belki türk asıllı ile denemek ister
pek sanmıyorum ya adam aslen İsrail kökenli onlar bizi pek sevmiyorlar ki mucize olması lazım yane :) mümkün değil ama facede bile tontiş teyzelere cevap yazmış adam bana mı yazmıcak kibar mütevazi biri belli zaten tipinden :) ay o boyuna ölüyorum ya

pek sanmıyorum ya adam aslen İsrail kökenli onlar bizi pek sevmiyorlar ki mucize olması lazım yane :) mümkün değil ama facede bile tontiş teyzelere cevap yazmış adam bana mı yazmıcak kibar mütevazi biri belli zaten tipinden :) ay o boyuna ölüyorum ya
:KK70: :KK70:
en azından sohbet etme şansın oldu bu da birşeydir :KK200:

Sen ve cocuk :KK70: hayal edemedim :KK70:

Gucci geliyormuş bize bu kakasinin rengi niye boyle diye bize soruyormus :KK70: bizim zıppır gucci :KK70:

Valla seninle aynı şehir de olsak çocuğun var mı yok mu anlaşılmaz o kadar diyim ben çok güzel bakarım uzmanım diyebilirim :) o kadar çocuk büyüdü ki bizim evde gece bile koynum da yattılar hep hatta birinin portatif salıncağı yıllarca benim odam da kaldı evine gitse gece anıra bağıra geri geliyordu sıpa :KK70:

X