- 4 Aralık 2008
- 3.942
- 5.272
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #5.021
sağol cnm :)gucci doğum günün kutlu olsun tekrardan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol cnm :)gucci doğum günün kutlu olsun tekrardan
teşekkür ederim :)gucci dogum gunun kutlu olsun canim
sağol cnm güzel yaşlara inşallah hep beraber :)gucci canım doğum günün kutlu olsun
sasham kimdi bahsettiğini anımsıyorm daBu arada sashamla instada konuştuk :) facede fake hesapları varmış ben de insta kullanmıyorum oda faceyi pek sevmiyormuş fake bir hesabı olunca eskiden açıp eski sevgililerimi konturol ettiğim boş insta hesabımı açıp ona fake profilin resmini attım saat farkı var baya geç cevap verdi ama ben cevap vereceğini bile düşünmemiştim yane bişey olcağından değil ama içim kıpır kıpır ya yerim onu ben DDDDDDDDDD
sasham kimdi bahsettiğini anımsıyorm da
valla hiç belli olmaz birşeyler olabilir benceee
Sasha Roiz adamın eski sevgilisine bak yane bide bana baksasham kimdi bahsettiğini anımsıyorm da
valla hiç belli olmaz birşeyler olabilir benceee
valla olar mı olar yaneeeyok kız artık o kadar da değil
belki türk asıllı ile denemek isterSasha Roiz adamın eski sevgilisine bak yane bide bana bak
pek sanmıyorum ya adam aslen İsrail kökenli onlar bizi pek sevmiyorlar ki mucize olması lazım yane :) mümkün değil ama facede bile tontiş teyzelere cevap yazmış adam bana mı yazmıcak kibar mütevazi biri belli zaten tipinden :) ay o boyuna ölüyorum yavalla olar mı olar yaneee
belki türk asıllı ile denemek ister
pek sanmıyorum ya adam aslen İsrail kökenli onlar bizi pek sevmiyorlar ki mucize olması lazım yane :) mümkün değil ama facede bile tontiş teyzelere cevap yazmış adam bana mı yazmıcak kibar mütevazi biri belli zaten tipinden :) ay o boyuna ölüyorum ya
sorma torunlara anlatılacak bir anı daha :d tabe olursa o torunlar
en azından sohbet etme şansın oldu bu da birşeydir
sorma torunlara anlatılacak bir anı daha :d tabe olursa o torunlar
Ciks yeni geldim buralardayim :)Kova hatunu sesin çıkmadı uyuyor musun yoksa
ses gelmeyince uyudu kaldı mı dedimCiks yeni geldim buralardayim :)
Bu saatlere kadar uyumak bana hayalses gelmeyince uyudu kaldı mı dedim
olur olur sen çocuk istiyorsun sonuçta niye olmasın
istiyorum valla biyolojik saat çalışıyor yane
Sen ve cocuk hayal edemedimistiyorum valla biyolojik saat çalışıyor yane
Sen ve cocuk hayal edemedim
Gucci geliyormuş bize bu kakasinin rengi niye boyle diye bize soruyormus bizim zıppır gucci