● Tibet Kızları ●

yolbilirisn o zaman büyüktür diye demeyeyim demiştim birini kestir gözüne dikkat et hamile falanda olmasın ama sonra yol saç baş klmasın bir daha sataşmaz hiçbiri
hamile olan yok biliyorum normalde benim apartmanla komşularla işim olmaz haftaiçi annem ne isterse yapar ama haftasonu kimseyi istemem evde kışın tabi yazın pek evde durmuyorum annem söylediği için gelemiyorlardı haftasonu annemin rahatsızlığından beri muhatap olmak zorunda kaldım hemen arsız davranışlara başladılar cinsim abi ben kolay kolay herkesle samimiyet kuramam kursam bile devamı gelmez sıkılırım sürekli aynı insanları görmek istemem uyuzun önde gideniyim yine de bana kene gibi yapışıyorlar bizim insanımız cidden mazoşist çünkü ben içimde tutamam sinir olduysam o an söylerim kimsenin kalbinin kırılması umrumda olmaz rahatıma çok düşkünüm bencilim aşırı bencilim bu hayatta en çok kendimi düşünüyorum evet çünkü 1 tane hayatım var ve ben onu istediğim gibi yaşarım annemle bile tartışıyorum ben ya odamdan çıkmıyorum diye yüzünü görmüyoruz diye kızar hep günlerce çıkmam bi gün çıkarım pür neşe ertesi gün yine mağarama kapanırım ama mutluyum anlatamıyorum bir türlü

Sabah yap bence...alkol alcak gunu buldun
Yaaa bugün sigara alkol şeker kahve dortlusunde son günüm kadın doğuma gitmeye başladım biraz sağlıklı yaşamam lazım 3 ay boyunca tedavi ye hazırlık biraz dibe vurayım dedim zaten yarım şişe içtim bira dan sabah erken kalkıp spor yapmaya başlarım en azından

Bende azaltcam sigarayi birde cicibebeleri depoladim kg icin yine yaza surda ne kaldi

Tünaydın kızlar tibete 5 tekrar ile başladım umarım devami gelir.
Şunu da anladım zaman ayırarak yapmak gerekiyor öyle gelişi güzel bir ortamda gelişi güzel şekilde yapılmamalı.
3.hareket zorladı boğazım da ve belimde ağrı oldu.
Reformer sayesinde güçlenmişim 2.hareketi düzgün yapabiliyorum artık karın kaslarım güçlenmiş sanırım

Hadi hayirli olsun :)
Ben az uyudum ama nasil dinlenmis uyandim anlatamam...normalde boyle sacma uyuyunca asabimsi olurdum
Tesadüf degildir herhalde
Simdi gidip squat yapcem

bence de kimse pes etmesin yaa... kızım bu yaşam tarzı artık başla bırak başla bırak zarar vermesin çakralarınıza. tabiki yanlış anlamayın hiçbiriniz keyfi değil mecbur kaldınız bende kesin değil ama ev taşıma sırasındabelki yapamam. ama ni bilemm ya yalnız kalıyom ben bırakmayınnnn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…