- 4 Mayıs 2011
- 24.321
- 45.716
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #4.701
Ben yine gribim yapmiycam bugun tibet mibet...hep bu cocuktan geciyor bana işim iş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
InsafsizHahaha ya valla dertliLere bakip sukrediyom pudram:)
Napaydim:) beterin beteri var diyon kotu mu ediyomki:) nediyonuz burda? Senin kv gelmedi mi daha:)Insafsiz
Sabah yapsana yaw.. bide topicin yontecisisin.. sen yapmassan biz napak:)Ben yine gribim yapmiycam bugun tibet mibet...hep bu cocuktan geciyor bana işim iş
Evet ozel bir dilegin varsa yaz imgele iste ve genel olarak yarin dusuncelerine sozlerine ekstradan dikkat et butun gun aksama kadar...ya ben anlamadım. videoyu da açamıyom ses oluyorr. dilek dileyecektik sankimmm. demiii
Yoneticiler tembel olamaz mi :))) kiz 1 gunluk molami kullaniyorum yapmiycam iste hih!Sabah yapsana yaw.. bide topicin yontecisisin.. sen yapmassan biz napak:)
tamam canısı etmeye çalışacağımmm. patlamaya hazır bomba gibiyim ama bakalım artıEvet ozel bir dilegin varsa yaz imgele iste ve genel olarak yarin dusuncelerine sozlerine ekstradan dikkat et butun gun aksama kadar...
Geldi hatta cuma gidicekler bile :)Napaydim:) beterin beteri var diyon kotu mu ediyomki:) nediyonuz burda? Senin kv gelmedi mi daha:)
Bayadir boylesin sen ...sorun buyuk mu?tamam canısı etmeye çalışacağımmm. patlamaya hazır bomba gibiyim ama bakalım artık.
Ok ok ok kaynisim yatsın yapcam sozyaaa kalkta yap. belki yarın yapamıcan. 5 dakikanı alacak. haydee kalk please
Ne ilaci kullaniyorsun?sorun yokk ki. evet üç haftadır böyleyim. ilaçlarıda düzenli alamıyorum.
Molasida mi var bu tibetin? Yaw daha neler.. bu zaten axicik bisey ne molasi yaw:)Yoneticiler tembel olamaz mi :))) kiz 1 gunluk molami kullaniyorum yapmiycam iste hih!
Aaa hic bahsetmiyon ki:) ne yapion kv ile .. memnun musun kv guzel mamalar yapiyor mu sana:)Geldi hatta cuma gidicekler bile :)
Ah sormaaaa midem bayram ediyor resmenAaa hic bahsetmiyon ki:) ne yapion kv ile .. memnun musun kv guzel mamalar yapiyor mu sana:)
Canim haftada 1 yapmama hakkin var :))) ama yapcam irellaya soz verdim,şevk enerjisi verdi bi anMolasida mi var bu tibetin? Yaw daha neler.. bu zaten axicik bisey ne molasi yaw:)