- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.886
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #4.661
Ne demek efendim bunlar acemi işi biraz öğreneyim şoklara sokacam sizleriEvet...eline koluna enerjine saglik cok mersi :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne demek efendim bunlar acemi işi biraz öğreneyim şoklara sokacam sizleriEvet...eline koluna enerjine saglik cok mersi :))
Bütün şoklarımız boyle olsun insallahh :)))Ne demek efendim bunlar acemi işi biraz öğreneyim şoklara sokacam sizleri
Bütün şoklarımız boyle olsun insallahh :)))
bendee istiyorum. bu hafta bazı konularda dönüm noktasındayım. bakalım senin yorumların nasıl olacak merak içerisindeyim.Iyi geceler kızlar
Salı günü evde olursam bakarım bugün kv ye gidicez görümcem yarın gidiyor yetişemem bakmaya yazarım sanabendee istiyorum. bu hafta bazı konularda dönüm noktasındayım. bakalım senin yorumların nasıl olacak merak içerisindeyim.
Nasil gidiyor tibetin :) rahatladin mi birazaynen kimse yokk sanirim. just you and me
Normalden hallice ...:) gucci izinli herhal gelmedi dahaNAPTINIZ KIZLAR NASILSINIZ
Tibet de yapar bunu...sakin ol derin derin nefes al :)9 tekrar dün su gibiydi ama bugün bi zor yaptım. gece geç yattım uykunuda alamadım ve hafif boğaz ağrısı falan işte sanırım o yüzden ama naptımmm yaptım tabiki. sadece acayip sinirliyim.biri sataşssada öfkemi patlattssam hallerindeyim.belki demirim düşmüş ilaç başlandı ondandır. fakat yinede çookkk şükürrr
yaa evet kaç gündür yok rahat durmadı sanırım.Normalden hallice ...:) gucci izinli herhal gelmedi daha
aaaa bugn salıııı?yaa evet kaç gündür yok rahat durmadı sanırım.
annesinin kontrolü de vardı cuma günü
SchonerDuft döndün mü eve?kartların yanında mı?