Tıbbı Tahliye

trecbsra

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2025
44
11
3
29
Merhabalar herkese,

08.03.2025 tarihinde zorunlu kürtaj oldum.bebeğimin kalbi ve gelişimi durdu öğrendiğimde 10+2 idi ama gelişimi 6 haftada durmuş hatta doktor kese bozulmuş dedi.Kürtaj oldum,bugün 35 gün oldu regli olamadım ve beta hcg değerim 105 korunuyorum ama mayısta doktor gebelik çalışmalarına başlarsın demişti bir regli sonrası. Bende mayısta hemen başlarım diyordum.Regli olamadığımdan başlayamayacağım gibi geliyor.Ama değerim düşmediğimden sanırım regli olamıyorum. Beta hcg değeri normalde kürtaj sonrası hızlı düşmesi gerekmez mi ? Neden böyle oldu anlamadım pazartesi yârın doktor kontrolüm var çok üzgünüm
Reglilerim hep 27-28 günde olan biriydim.
Destek olur musunuz böyle bir durum yaşayan oldu mu ??

Son düzenleme:
Öncelikle çok geçmiş olsun başınız sağolsun Ağustos ayında bende 10 küsür haftalıkken bebeğimin 6+5 te kalbinin durduğunu öğrendim ve kürtaj oldum. Bende kese düzgündü doktorlar emin olmak için beklemişti hatta ama sonuç kürtaj işte. Ben tam 40. günde regl oldum. Doktor iki ayı bulur hcgnin sıfırlanması dedi 2 ay bebek düşünme lohusa oluyorsun bu durumda da rahmin iyice kendini toparlasın dedi ama ben zaten düşünmediğim için hcg baktırmadım hiç daha yeni 3 aydır deniyoruz. Kürtajdan sonraki ilk reglimden itibaren o düzenli regl sürecim devam etti bozulmadı hiç. Yarın doktora detaylıca sorun bunları. İstiyorsanız eğer en kısa sürede güzel haberler alırsınız inşallah

Evet sizinde başınız sağolsun, Rabbim kimseye yaşatmasın çok zor bir durum. eşimde ufak bir kaç problem olduğunu için ve yaşımda 30 olduğu için hızlıca tekrardan bebek çalışmalarına başlamak isityorum.Doktor rahim filmim temiz olduğu için 2 ay yeterli demişti bebek için. Regli içinde 45.güne kadar süre verdi.45 günden sonra regli olmazsan gel demişti her doktor farklı söylüyor ama ben açıkcası 35 gün olunca endişelenmeye erkenden başladım. Çünkü regli belirtim yok, hani öncesinde biz bayanlarda terleme bazı ufak belirtiler oluyor ya sanki hiç regli olmayacağım gibime geliyor.
Tüm bunlardan ötürü biraz üzgünüm. Eşimde çok istiyor bebeği. İnş sizinde istediğiniz bir vakitte hemencecik olur. Bu arada kendime bugün maydonoz suyu yaptım erken regli olabilmek için. Sizin ilk gebelik miydi benim ilk gebeliğimdi.

Yaşıt sayılırız 29 yaşındayım bende bir süre toparlanamadım ben o yüzden hemen isteyemedim içimden gelmedi gerçekten çok zor bide o zamanlar istemiyordum ben kaza kurşunu gibi olmuştu ama sonra böyle olunca yaşadığım üzüntü çok zordu Allah kimseye yaşatmasın. Regl belirtisi bende de olmadı hiç kürtajdan sonra gelen reglimde daha 10 gününüz var olursunuz mutlaka stres yapmayın stres yaptıkça gecikiyor malum. Benimde ilk hamileliğimdi işte şimdi şüphem var yerleşme kanaması gibi birşey yaşadım regl beklerken bakalım inşallah öyledir

evet benzermiş surecimiz bende hiç beklemediğim anda oldu hatta olmaz gözüyle bakıyordu kendi doktorum da eşimden ötürü.
Rabbim ol dedi oldu şimdi de kaybedince işte tekrar yerine koymak istiyorum bebeğimi bir de düşük sonrası 3 ay sonra hamile kalmak daha kolay diyorlardı.. inş istediğiniz gibi olur

Selam. Bende 7 nisanda kürtaj oldum.
Şuan mesela kanama var evet. İlk 3 4 gün leke şeklindeydi. Ben zannettim ki şuan regl oldum. Bu regl olmuyor mu. Bu kadar geç mi oluyoruz sonra. Kafam karıştı

Merhabalar siz sanırım 1 hafta
önce kürtaj oldunuz 7 nisan bugün 13 nisan kanamalar genelde 15 gün kadar sürüyor yani en azından benim öyle oldu,sonrasında ise kanama duruyor.Kürtaj olduğun günü de sayarak 45.güne kadar tekrar bir regli olman lazımmış eğer 45 günden

fazla olmazsa doktora görünmek gerekiyormuş. Vücut kendini lohusa olarak algılıyor.bende 35 gün oldu regli olamadım daha 10 günüm var ama belirtim olmayınca endişe ettim. Yarın doktora sorularımı soracağım randevu aldım bir kontrol etsin bakalım.45 gün geçp yine olmazsam başka doktora da görüneceğim.

Bir de herhangi bir vitamin kullanıyormusunuz acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…