- 18 Kasım 2020
- 188
- 109
- 27
- Konu Sahibi YENIGELIN3516
Arkadaşlar ben Bursa İnegöl'de yaşıyorum hastanelerde tıbbi sekreter olarak iş arıyorum ama alım olan bildiğiniz bir hastane veya klinik herhangi bir sağlık kuruluşu varsa bana yazabilir misiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siteden iş aranıyor muydu ya? bana da bir el atın kızlarArkadaşlar ben Bursa İnegöl'de yaşıyorum hastanelerde tıbbi sekreter olarak iş arıyorum ama alım olan bildiğiniz bir hastane veya klinik herhangi bir sağlık kuruluşu varsa bana yazabilir misiniz
Tek tek hastaneleri gezip CV bırakın. Ya da iş bulmak için siteler var oralardan da CV gönderebilirsiniz.Arkadaşlar ben Bursa İnegöl'de yaşıyorum hastanelerde tıbbi sekreter olarak iş arıyorum ama alım olan bildiğiniz bir hastane veya klinik herhangi bir sağlık kuruluşu varsa bana yazabilir misiniz
Ne istiyorsun ne vereyim bacımaSiteden iş aranıyor muydu ya? bana da bir el atın kızlar
CEO olabilirse çok iyi olur. Tabi ki o zaman çalışma saatleri de esnek olur.Ne istiyorsun ne vereyim bacıma
Hayır :)Tavuk_suyu_ tıbbi sekreterlik mi okuyorsun
Elimde müdürlükler var ya CEO aranırsa haber ederim o bende.CEO olabilirse çok iyi olur. Tabi ki o zaman çalışma saatleri de esnek olur.
SGK önemli ama o mutlaka olmalı
Lütfen SGK asgari ücret üzerinden olmasın ama bu önemli.
Ha bir de tam akbil
Senin işin yok muydu?Siteden iş aranıyor muydu ya? bana da bir el atın kızlar
Universite tibbi sekreterlik mezunuyum. Alaycı tavır sergilemeden once insan gibi yorum yap. Böyle yorum yaptigina göre senin rahatn yerinde anlasılan, yada kirasini ve fsturalarini borclarini ödemeyedigi icin istemeye istemeye kalabalik bir evi olan kaynanasinin yanina tasinmak zorunda kalan zor durumda olan, maddi durumu yerinde olmadigi icin hastaneye gidip ilaclarini alamayip tedavi olamayan ben degilimde sensin herhaldeHaha hangi ev hanımına sorsam tıbbi sekreterlik okuyor İşiniz zor be. Diploması olmayan birinin bile yapabildiği bir meslekte iş bulmakta Allah yardımcınız olsun.
Bakın mühendislere hiç değinmedim bile
Universite tibbi sekreterlik mezunuyum. Alaycı tavır sergilemeden once insan gibi yorum yap. Böyle yorum yaptigina göre senin rahatn yerinde anlasılan, yada kirasini ve fsturalarini borclarini ödemeyedigi icin istemeye istemeye kalabalik bir evi olan kaynanasinin yanina tasinmak zorunda kalan zor durumda olan, maddi durumu yerinde olmadigi icin hastaneye gidip ilaclarini alamayip tedavi olamayan ben degilimde sensin herhalde
daha iyisi varken neden yerimde sayayım kiSenin işin yok muydu?
Buna sen mi karar veriyorsun?Tıbbi sekreterlik bir meslek değil. Dilerdim ki olsun ama ülke şartlarında değil. Size tavsiyem teknik bir bölüm okuyun. Sosyoloji psikoloji insan kaynakları vs. bunlar şuan okunarak meslek veren bölümler değil.
Ayrıca eşin çalışmıyor mu ilaçlarını nasıl alamıyorsun
Uygun bdv konusu olmadığını düşünüyorsanız site yönetimine haber verirsiniz olur biter.Haha hangi ev hanımına sorsam tıbbi sekreterlik okuyor İşiniz zor be. Diploması olmayan birinin bile yapabildiği bir meslekte iş bulmakta Allah yardımcınız olsun.
Bakın mühendislere hiç değinmedim bile
Ben karar versem keşke derim ki her işi okuyan yapsın. Herkes bölümünün işini rahatça bulsun, iyi şartlarda çalışsın. Ama bunlar ülke gerçeği. Şuan mühendislik mezunları bile iş bulamıyor, bulsa vasıfsız gibi maaş alıyor. Okuyan çok iş yok. Şuan tanıdığım üç kişi tıbbi sekreterlik yapıyor hem de devlette. İkisi lise biri iki yıllık alakasız bir bölüm mezunu. Bana kalsa bunun için özel eğitimi olanlar varken bunların bu işi yapması saçma. Ama yapabiliyor çünkü adamı var. Teknik bölümler öyle değil. Teknikerler şuan işsiz kalmıyor hatta az bi deneyim yapsın çok iyi maaşlar alıyor. Tavsiye veriyorum ama boşuna vermiyorum yani.Buna sen mi karar veriyorsun?
Gerçekleri yazdım elini sallasan tıbbi sekreter... Açıköğretimde sıkıntıdan okunan bölümler. Kimse kusura bakmasın.Uygun bdv konusu olmadığını düşünüyorsanız site yönetimine haber verirsiniz olur biter.
Alaya almak, geyiğe çevirmek hoş değil. Zaten geyiğe de çevirememişsiniz de..
Peki o zaman bu konuyla alakalı bir konu açın da adamakıllı fikirlerimizi paylaşalım. Eğitim ve çalışma sistemi hakkında eminim hepimizin söyleyeceği şeyler vardır. Yazdıklarınızın yeri bu konu değil. Alaycı şekilde hiç değil. Kusura bakmayın.Gerçekleri yazdım elini sallasan tıbbi sekreter... Açıköğretimde sıkıntıdan okunan bölümler. Kimse kusura bakmasın.