Tıbbi genetik

PapatyaHatun34

Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2023
168
47
28
tüp bebek tedavisi gördük 8 Ekim de transfer oldum doktorun tutma beklentisi çok yüksekti bebek tutmayınca çok şaşırdı benden genetik test ve pıhtılaşma testi istedi. Sonucu anlayan var mı acaba? Ne demek oluyor bu

Eklentiler

• IMG_4861.jpeg
    IMG_4861.jpeg
    23,5 KB · Görüntüleme: 21
Teşekkür ederim bilmiyordum
Bende bilmediğim için sonuç e nabıza düşecek diyem15 gün beklemiştim 😄 bu arada bu sonçları a4 veriyorlr ve sistemden bir süre sonra siliniyormş kendinz kopya alın dursun hiçbiryere düşmüyor çünkü. Size kan sulandırıcı vermemiş miydi doktorunuz bana vermedi 8 hafta düşük yaptım

Bu sonuç ne kadar sonra çıkıyor bana telefona mesaj gelecek dediler 1-2 ay sonra çıkar dediler ama bu e nabıza yeni düştü. Ben sonuç sandım
Bn üniversite hastanesinde yaptırdım msj falan gelmedi 50 gün sonra çıkacak dediler hastaneye gidip sonuçları çıktı olarak aldım

Bende bilmediğim için sonuç e nabıza düşecek diyem15 gün beklemiştim 😄 bu arada bu sonçları a4 veriyorlr ve sistemden bir süre sonra siliniyormş kendinz kopya alın dursun hiçbiryere düşmüyor çünkü. Size kan sulandırıcı vermemiş miydi doktorunuz bana vermedi 8 hafta düşük yaptım
Bana opu sonrası verdi oscapar diye iğne. 10 tane vardı içinde 7 tanesini kullanabildim adet olunca bıraktım sonrasında daha vermedi birşey de demedi. Ama burada okuduğum kadarıyla transfer sonrası da kan sulandırıcı kullanan çok olmuş.

Bn üniversite hastanesinde yaptırdım msj falan gelmedi 50 gün sonra çıkacak dediler hastaneye gidip sonuçları çıktı olarak aldım
Ben eğitim araştırma da yaptırdım. Kan verdikten sonra hemşire 1-2 ay da çıkar ara ara telefonuna mesaj gelecek dedi ama zaten vereli daha 1 ay olmadı. Bu yazıyı görünce sonuç sandım bende

Bana opu sonrası verdi oscapar diye iğne. 10 tane vardı içinde 7 tanesini kullanabildim adet olunca bıraktım sonrasında daha vermedi birşey de demedi. Ama burada okuduğum kadarıyla transfer sonrası da kan sulandırıcı kullanan çok olmuş.
Transfer sonrası kullanmadiniz mı kan sulandırıcıyı

Ben aynı şey değil kaybettiğim bebeğime koryon villus testi yapmışlardı ama o da aynı mantık o da genetik test oluyor. 4 maddesi vardı testin, hiç biri e nabız sisteminde görünmedi. Başka başka zamanlarda sonuçlar çıkmıştır yazmıştı. 4üde çıkmasını bekledim. Bana da böyle böyle bi kaç basamaklı sayıların yanında sonuçlar çıkmıştır yazıyordu. 1 buçuk ay dediler 1 ayda çıktı. Zaten çıktığı sabah bana mesaj geldi sonuçlar çıktı randevu alıp gelin diye bende gittim bana bi kağıt verdiler. Orda yazıyordu sonuç

Kullanmamış bizden 1 kşi daha çıktı işte😐
Bende pıhtılaşmaya yatkınlık çıktı, bu sonucumu öğrenmeden önce transfer sonrası kullanmadım düşük yaptım, kan pıhtılaşmaya yatkınlık çıktığını öğrendim doktor kan sulandırıcıları verdi kullandım 8 haftalıktı kalbi durdu 😔 yani sebep sadece kan pıhtılaşması değil demekki, herşey nasip demekten başka bir şey gelmiyor elimden 😞

X