Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
8 haftalıkken kalbi durmuştu o yüzden yaptırdım bu testi ve bir aydır kontrole gitmiyorum bugün gidicem çok endişeliyimPıhtılaşma eğiliminiz var ne yazık ki? Daha önce düşükleriniz mi olmuştu? Hamileliğinizde doktorunhmuz kan sulandırıcı başlatabilir.
Şu an 15 haftalık gebeyim 11 haftalıkken durumu iyiydi8 haftalıkken kalbi durmuştu o yüzden yaptırdım bu testi ve bir aydır kontrole gitmiyorum bugün gidicem çok endişeliyim
Bana da gerek görülmüyor normalde ama tedbir amaçlı başlayabiliriz riske atmayalım dedi. Çarşamba günü gidicem bakalım ne olacak. Bence sen doktor değiştir ya da ısrarcı ol belki yazarBenim de aynı sonuç, sadece faktör 3 normal bende. 8. haftada kalbi durmuştu benim bebeğimin de. Ama doktorlar bu sonuçlar ilaç kullanımını gerektirmez diyip yolladı.
Doktora dedim ki bir zararı yoksa önlem olarak başlayalım. O da "hamilelikte içtiğin fazla suyun bile zararı var" dedi.Bana da gerek görülmüyor normalde ama tedbir amaçlı başlayabiliriz riske atmayalım dedi. Çarşamba günü gidicem bakalım ne olacak. Bence sen doktor değiştir ya da ısrarcı ol belki yazar
Bende sadece biri heterozigot çıktı diğerleri normal genetik uzmanı, pıhtılaşma yatkınlığın var normal süreçte olmasa dahi gebelik sürecinde bu yatkınlığın çeşitli etkenlerle artabileceğini söyledi. Benimde düşüklerim var ( en son 12 haftalık kalbi durdu bebeğimin) pıhtılaşma sebep olmuş olabilirde olmayabilirde denildi. Hamile kalınca kadın doğuma gittim ilaç başlatmadı sonra tekrar genetik uzmanına gittim mutlaka başka bir doktora git dedi ve özele gitmeye başladım gider gitmez iğne başlattılar tedbir amaçlı doktor riske atamayız dedi, şuan kullanıyorum umarım bu defa olurBenim de aynı sonuç, sadece faktör 3 normal bende. 8. haftada kalbi durmuştu benim bebeğimin de. Ama doktorlar bu sonuçlar ilaç kullanımını gerektirmez diyip yolladı.
Başka bir doktora daha sorun isterseniz? Yakın arkadaşım ilk gebeliğinde 5. Ayda bebeğini kaybetti erken doğum gibi birşey yaşadı kanaması oldu vs, bebeğe yapılan testlerde sağlıklı olduğu görüldü yani herhangi bir anomali yoktu. İlk kayıp olduğu için devlet genetik test yapmadı özelde yaptırdı onunda iki değer heterozigot çıkmış. Şuna ikinci hamileliği ve başından beri kan sulandırıcı kullanıyor, geçtiğimiz haftalarda serklaj yapıldı hani rahim ağzıyla alakalı ise diye dikiş atıldı erken doğuma karşı tedbiren. Doktor muhtemelen pıhtılaşma ile alakalı değil ama yinede tedbirin kullanalım demişDoktora dedim ki bir zararı yoksa önlem olarak başlayalım. O da "hamilelikte içtiğin fazla suyun bile zararı var" dedi.
Size de geçmiş olsun. 12 Haziran için farklı bir doktora randevum var. İnşaallah o zamana kadar bir şey olmaz.Bende sadece biri heterozigot çıktı diğerleri normal genetik uzmanı, pıhtılaşma yatkınlığın var normal süreçte olmasa dahi gebelik sürecinde bu yatkınlığın çeşitli etkenlerle artabileceğini söyledi. Benimde düşüklerim var ( en son 12 haftalık kalbi durdu bebeğimin) pıhtılaşma sebep olmuş olabilirde olmayabilirde denildi. Hamile kalınca kadın doğuma gittim ilaç başlatmadı sonra tekrar genetik uzmanına gittim mutlaka başka bir doktora git dedi ve özele gitmeye başladım gider gitmez iğne başlattılar tedbir amaçlı doktor riske atamayız dedi, şuan kullanıyorum umarım bu defa olur
Rızkı varsa dünyada birşey olmaz inşaAllahSize de geçmiş olsun. 12 Haziran için farklı bir doktora randevum var. İnşaallah o zamana kadar bir şey olmaz.
Benimde 8.haftada kalbi durdu.bu testi kurtajdan sonra yaptırabilir miyim.ucreti ne kadar.8 haftalıkken kalbi durmuştu o yüzden yaptırdım bu testi ve bir aydır kontrole gitmiyorum bugün gidicem çok endişeliyim
Sadece hamile iken mi yapılabilen bir test onu anlamaya calisiyorumBenimde 8.haftada kalbi durdu.bu testi kurtajdan sonra yaptırabilir miyim.ucreti ne kadar.
Şuanda nasıl ilerliyorsunuz benim sonucumda sizinki ile aynı neler kullandınız gebeliğinizdeŞu an 15 haftalık gebeyim 11 haftalıkken durumu iyiydi
Merhaba doktor sonuçlarınız hakkında birşey söyledimi bende bugün aldım sonuçlarımı tıbbı genetikten. Benimde bu şekilde çıktıKızlar günaydın. Pıhtılaşma testi yaptırmıştım sonucumun bi tanesi çıkmış bi bakar mısınız fikri olan var mı daha rapor halinde almadım hepsi çıkmadı
4 gen heterezigot çıktı bende şuan hamileyim iğneye başladıkMerhaba doktor sonuçlarınız hakkında birşey söyledimi bende bugün aldım sonuçlarımı tıbbı genetikten. Benimde bu şekilde çıktı
Sonuçları internet üzerinden görebiliyor muyuz acaba yokksa sadece doktordan mı alabilirizKızlar 6'lı trombofili paneli test sonucum çıkmış ama anlamıyorum aranızda anlayan var mı acil bakar mısınız??
sadece doktordan alabilirsinizSonuçları internet üzerinden görebiliyor muyuz acaba yokksa sadece doktordan mı alabiliriz
Hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Adanadasınız sanırım hngi hastaneye gidiyorsunuz? Hastane arayışındayım bende4 gen heterezigot çıktı bende şuan hamileyim iğneye başladık