Tıbbi dökümantasyon ve sekreterlik ?

Elaleeem ne der

Kendinden Başkasını Sevme
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2014
241
126
28
Arkadaşlar merhaba bir sorum olucak lütfen yardımcı olun ben lisede meslek lisesi okudum 2 sene oluyor okulda biteli 2016 mart ayında tekrar sınava giricem ve tıbbi dökümantasyon bölümünü çok istiyorum okuyan varsa bu sene yerleşen ve daha önce kaç puanla nerelere yerleştiniz yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim.

arkadaşım bayağı olmuş cvp veren yok ben yazayım ben tıbbi dök ve sek bitirdim ve su an halk sağlığında çalışıyorum atandım ama durum vahim aöf açmışlar mezun çok atamaları takip ettiysen eskisi gibi almıyorlar yol yakınken başka bölüm seç zira bende 2. üniv için başlamayı düşünüyoerum

334 puanla Ankara universitesini kazandim. Ticaret meslek lisesi cikisliyim. Gorundugu gibi kolay degil sekreterlik deyip gecme. Terminoloji anatomi dersleri bana cok agir geldi. Doktor degilsin ama onun kadar bilgiye sahip olmak zorundasin. Iyi dusun karar ver.

Hastanede çalışan sekreterler eğer tıbbi sekreter olsa iş garantisi var diyeceğim ama lise mezunu ve tavsiye mektuplu olmak yetiyor galiba.

Özel sektörde doktor asistanlığı adı altında sekreterlik yapıyorum. Nefret ede ede hem de. Bu işi gerçekten severek yapıp okulunu okumak isteyen var mı cidden?

Neden nefret ediyorsunuz biraz açar mısınız ve hangi bölüm mezunusunuz?

Özel sektörde doktor asistanlığı adı altında sekreterlik yapıyorum. Nefret ede ede hem de. Bu işi gerçekten severek yapıp okulunu okumak isteyen var mı cidden?
Normal post olarak girmişim belki bildirim gitmez diye alıntılayarak cevap vereyim dedim neden nefret ediyorsunuz ?

Ben hemşireyim fakat hastanede kendi işimi yapmaktansa asistanlık adı altında sekreterlik yapmak hoşuma gitmemişti. Doktorun çayını suyunu götür, masasını sil, telefonları cevapla. Poliklinik hastaları vs vs. o hastanede daha önce serviste çalıştım sonradan doktorun yanında çalışmak da zor gelmiş olabilir Bilemiyorum. Neyse ki şimdi atandım da kurtuldum. :)

Anladım ben sizi tıbbi dokümantasyon bölümünden mezunsunuz zannettim o bölümden atananlar tekniker unvanıyla doktor yanında çalışmıyo ayrı odaları oluyo diye biliyorum.sekreterlik unvanıyla çalışanlar hep hasta kabul kayıt görevlisi olarak ya da doktor asistanı olarak çalışıyolar sanırım.Ama hemşireye getir götür işi gerçekten adil değilmiş

Evet özel hastane olunca tuttutabildiklerine ii verdiler. O yazıyı da çok sinirli zamanımda yazmıştım. Herkes sevdiği işi yapsa hiçbir şey bize yük gibi gelmez :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…