- Konu Sahibi alwaysmille
-
Dolgu ve botoks yapıldıkça kalıcılığı uzuyor aslında.lekeniz çok mu?42 yaşındayım şu ana kadar cildime hiç bir işlem yapılmadı en son gittiğim estetik dr cilt lekelerim içim fraksiyonel lazer yüzdeki çökmeye ve dudağa liposak şın ile alınan yağ ile dolgu önerdi bu dolgular çabuk eriyo diye duydum gerçekten zor işler dr çok önemli İzmir’de ikamet ediyorum tavsiye edebileceğiniz dr varsa sevinirim
Aman aman çok yok ama rahatsız oluyorum ışıltı fresh bir cilt olsun istiyorum çokmu şey istiyorum bilemedimDolgu ve botoks yapıldıkça kalıcılığı uzuyor aslında.lekeniz çok mu?
Kesinlikle çok şey istemiyorsunuz ve kendimden biliyorum inkansız değil istediğiniz şey..Benim cildim ciddi anda toparladı..Çevremdeki herkes bunu sürekli söylüyor...Güvenilir etik çalışan bir dr bulmak mesele...Tabi işin bir maddi boyutu da var..Aman aman çok yok ama rahatsız oluyorum ışıltı fresh bir cilt olsun istiyorum çokmu şey istiyorum bilemedim
Bana 3 hafta sonra yapacağız dedi doktorumMerhaba, lekeler de açılma var gerçekten. Ama yeterli değil. Daha önce de lekelerim çok silik olmasına rağmen tamamen gitmedi. Büyük ihtimal 2. Seansa da gideceğim. Henüz yaptıralı 10 gün oldu. Doktor 2 ay sonra gel demişti ama sanırım o kadar uzun süre beklemeden tekrar gideceğim.
Net sonuçlar 3 hafta içinde görülüyormuş. Belki o yüzden o şekilde demiştir. Sen nerede yaptırdın lazeri ?Bana 3 hafta sonra yapacağız dedi doktorum
Merhaba Çukurambarda hangi doktora gittiniz öğrenebilir miyimAnkara Çukurambar'da özel doktor muayenehanesinde.
Cildim beyazlaştı parladı ışıltı geldi. Ama bir kaç hafta sonra izlere etkilerini anlayacağım
Ankara Çukurambar'da özel doktor muayenehanesinde.
Cildim beyazlaştı parladı ışıltı geldi. Ama bir kaç hafta sonra izlere etkilerini anlayacağım
Merhaba, bende sizler gibi özellikle dudak üzerimdeki ve elmacık kemiğimin üzerindeki bir lekeden çok rahatsızdım. Geçtiğimiz yıl Eskişehir’de bir doktora gittim bana karışım bir krem, pleeling, nemlendirici ve 90 faktörlük güneş kremi verdi. 2 ay boyunca gün aşırı kullandım. Kışın dahi güneş kremini eksik etmedim. Lekelerin açıldığını söyleyebilirim. Ancak bahsettiğim karışım krem yüzümü tamamen soyduğu için ne kadar nemlendirici peelingle beraber kullanmış olsam da kötü bir görüntü oluyordu. En fazla 2 ay boyunca kullanabildim. Daha sonra tatile gittim ve sonuç eskisi gibiydi. O yüzden döktürün vermiş olduğu kremleri tekrar kullandım ve tekrar aynı şekilde azalma oldu ancak tamamen gitmediler. Geçtiğimiz cumartesi Ankara’da bir polikiliniğe thulium lazer yaptrıdım. Şu an 3. Günüm. Ama iş yerine gelemeyeceğim kadar kötü bir durumda değil. Herkesin bahsettiği gibi lazerden sonra 2 saat civarı yanma devam etti. Doktor sürekli cildimi nemli tutmamı söyledi. 3 gün boyunca kullanmam için 3 krem verdi. Birde termal su. Kremleri şu an kullanıyorum. Bana sürekli sürmemi söylemişti ama kremlerden ikisi kortizonlu. O yüzden prospektüste yazdığı gibi sadece günde üç kere sürdüm. Ancak nemli tutmak için sürekli termal suyu kullanıyorum. Diğer kortizonlu olmayan kremi de kullanmaya devam edeceğim. Ten rengim çok açık. Doktor o yüzden yüzümde oluşan o kum taneciklerinin çok görünmeyeceğini ve günlük yaşantıma devam edebileceğimi söylemişti. Gerçekten de korktuğum kadar olmadı. Birde 90 faktörlük güneş kremini de kullanmaya devam ediyorum. Cildi nemlendirmek adına oda çok işe yarıyor diyebilirim. Umarım yardımcı olabilmişimd
Exenate fucitec bepanthol ve termal su yazdi.
Kortizon bizi etkileyecek miktarda degil . Iciniz rahat olsunBana da bu kremleri vermişlerdi.
Ne için kortizonlu krem yazdığını bilmiyorum. Ama her doktorun farklı bir sitilinin olması çok normal.
Cildinizin şuan ki durumu nedir? Sonuçtan memnun musunuz?Kortizon bizi etkileyecek miktarda degil . Iciniz rahat olsun
Daha 1 gun bile olmadi. Siz anlatinCildinizin şuan ki durumu nedir? Sonuçtan memnun musunuz?
Daha 1 gun Sali günü 2. seansı yaptirdim. Ilk seansta hiç sonuç alamadım. Doktorum düşük frekansta çalıştıği için sonuç alamadığımı söyledi. Merakla yüzümdekilerin dökülmesini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?