Lekeler, Çiller Thulium Lazer

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Dolgu ve botoks yapıldıkça kalıcılığı uzuyor aslında.lekeniz çok mu?

Aman aman çok yok ama rahatsız oluyorum ışıltı fresh bir cilt olsun istiyorum çokmu şey istiyorum bilemedim
Kesinlikle çok şey istemiyorsunuz ve kendimden biliyorum inkansız değil istediğiniz şey..Benim cildim ciddi anda toparladı..Çevremdeki herkes bunu sürekli söylüyor...Güvenilir etik çalışan bir dr bulmak mesele...Tabi işin bir maddi boyutu da var..

Herkese selam ben de sonunda thulium lazer yaptırdım. bana doktorum en az 2 seans yapalım dedi. ilk gün kıpkırmızıydı, sonrasında kahverengi minin minik pullanma oldu kesinlikle dokumamalısınız.
bence mutlaka cuma yaptırın cumartesi pazar evde kalın. evde bile güneş kremi uygulayın. 4. gününde pudrayla kapattım belli olmadı.
bugün 7. günüm alnım ve yanaklarımda biraz kabuk var hala belli belirsiz.
elmacık kemiklerimdeki güneş lekelerim gitti. alnımdaki kabuklanma bitince orasının da geçip geçmediğini yazarım.
Akne lekeleri henüz geçmedi ama açılma var inşallah 2. seansda geçer. cilde inanılmaz parlaklık ve sağlıklı görünüm veriyor. ben değdiğini düşünüyorum. şu anda renkli güneş kremi kullanıyorum sadece
ikinci seanstan sonra tekrar yorumumu yazarım.
Ama en önemlisi doktor, onu çok iyi araştırın, cilt bu geri dönüş yok.

Merhaba, lekeler de açılma var gerçekten. Ama yeterli değil. Daha önce de lekelerim çok silik olmasına rağmen tamamen gitmedi. Büyük ihtimal 2. Seansa da gideceğim. Henüz yaptıralı 10 gün oldu. Doktor 2 ay sonra gel demişti ama sanırım o kadar uzun süre beklemeden tekrar gideceğim.

Bana 3 hafta sonra yapacağız dedi doktorum

Ankara Çukurambar'da özel doktor muayenehanesinde.
Cildim beyazlaştı parladı ışıltı geldi. Ama bir kaç hafta sonra izlere etkilerini anlayacağım

Son düzenleme:
Ankara Çukurambar'da özel doktor muayenehanesinde.
Cildim beyazlaştı parladı ışıltı geldi. Ama bir kaç hafta sonra izlere etkilerini anlayacağım

Merhaba, bende çukurambarda bir polikliniğine gittim. Ama dediğim gibi 2 ay sonra gelmemi söyledi. Bu konuyu epey bir araştırdım. İnternette birçok thulium lazer yapan yerin 2 ay sonra ya 2. Randevu verdiklerini öğrendim. Büyük ihtimal 1’5 ay sonra bende tekrar giderim. Muayene ücretsiz zaten. Lazeri yapmasa bile baktıkları mor ışık altında eski ile yeni halim arasında ki farkı net bir şekilde görebilirim. Görünürde de azalma olduğu açık aslında ama dudak üzerindeki lekelerim için yeterli değil. Çillerimin olmasına çok alışığım o yüzden sıkıntı yok ama dudak üzerindeki lekeler ciddi anlamda sıkıntılı. Tamamen gitmesse ne kadar korusamda güneşte artacağından eminim. O yüzden yok olmalılar.

Merhaba, thulium lazer sonrasi kullandigimiz kremlerin ismi nedir acaba? Benim doktorum sadece antibiyotik krem yazdi. Nemlendirici olarak da krem. Doktorunuz kortizonlu krem ne icin yazdi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…