theuglygoddess'ın Kahve Falı Topiği =)

theuglygoddess

You are mine ♥
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2010
3.221
33
Şu zamana kadar falla ilgili 2 konu açtım. İkisinde de fazla yoğunluk olduğu için yetişemedim ve konuları bir müddet sonra kapattım. Bu topikte öyle olsun istemiyorum. Bu topiktede diğer topiklerimde olduğu gibi kahve falı bakıcam. Ama sade ve sadece zor durumda olanlara, ruhsal olarak kötü durumda ve bir şeyler duymaya ihtiyacı olanlara bakıcam. Onun dışında ise sadece benim kahve falıma bakanlara bakıcam. Buraya ara ara bende kendi fallarımı koyıcam. Kendi koyduğum fallara bakanlara kötü durumda olmasalar bile kesin bakarım zaten. Günde en fazla 5 fal bakıcam ve lütfen kimse neden bakmadın şu bu diye söylenmesin. Sonuçta herkese bakmak mecburiyetinde değilim. Ve lütfen kimse özelden mesajlar atmasın. Ben zaten bu başlıkta bakıcak olduğuma bakıcam sırasıyla. Bakmayıp atladığım varsa bilinki o fala bakmıyorumdur. Dediğim gibi gerçekten zor durumda olanlara bakıcam. Gelipte buraya; ''kahve falıma bakar mısın evlenecek miyim?'' vb. gibi şeyler söyleyerek baktıranlara bakmam. Sonuçta o bi meraktır ya da öylesine baktırmaktır. Neden bu şekilde olanlara bakmıyorum, çünkü sonuçta bende insanım ve öyle herkese bakarsam diğer topiklerimde olduğu gibi bu topiğide 1 haftaya kalmaz kapattırırım. O kadar herkese bakamam sonuçta. Cok fazla yoğunluk oluyor ve yetişemiyorum. Bu yüzden bunu en aza indirgemek için böyle bi koşul koydum. Ve sizden tek istediğim sorunlarınızı ve sıkıntınızı bildirirken birde yanında ilişkinizin olup olmadığını belirtin.

:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Son düzenleme:
Merhaba şansımı denemek istyiyorum. Maddi manevi sıkıntıdayım. Evliliğimin bitip bitmeyeceğini, beni en doğrusunun hangisi olduğunu, maddiyatımın ne zaman düzeleceğini ve iş konusunu merak ediyorum. Yardımcı olursan sevinirim.

$005.jpg $004.jpg $002.jpg $003.jpg Eki Görüntüle 535747 $006.jpg

Son düzenleme:
Merhaba şansımı denemek istyiyorum. Maddi manevi sıkıntıdayım. Evliliğimin bitip bitmeyeceğini, beni en doğrusunun hangisi olduğunu, maddiyatımın ne zaman düzeleceğini ve iş konusunu merak ediyorum. Yardımcı olursan sevinirim.

Eki Görüntüle 535745 Eki Görüntüle 535744 Eki Görüntüle 535742 Eki Görüntüle 535743 Eki Görüntüle 535747 Eki Görüntüle 535749

Resimler kötü çekilmiş. Yinede bakabildiğim kadar bakıcam..

Eşinle senin birleşmen için iki tarafıda geride çeken birileri var. Sen sadece eşine engel olduklarını düşünüyosun ama belki farkında değilsin senide tutan eşinle birleşmeni istemeyen aklına giren birileri var.

Eşin tam anlamıyla birinin esiri olmuş resmen. O nerde onu yapıyor. Senide hatırladığım kadarıyla uzun süredir ayrısınız. Biraz oturup mantıklı düşünmen gerekiyor. Acımasız olmak değil niyetim canım ama gerçekleri söylemek gerekirse okadar aydır ayrısınız eşin seni gerçekten seviyor ya da sana kör kütük aşık olsaydı her engeli aşıp gelirdi değil mi? Bence artık senin bi karar vermen gerek ve bu evliliği noktalaman gerek. Bunlar fala ve yaşadıklarına yönelik fikirlerim. Tabiki kimse yaşadıklarını senden iyi kimse bilemez. Fakat falda eşinle seninle mutlu bi evliliğin olacağını görmüyorum. Bıraksan ikinizde yıllarca böyle ayrı bile devam edersiniz.

Eşinin yapısı cok tuhaf. Böyle hiçbir şeyler uğraşmak istemiyor. Ve ailesinin esiri olmuş resmen. Sana özlem bile duymuyor. He bi gözü kulağı sende gibi. Oda eşin olduğu için sanırım. Evet düşünüyor seni. Belkide pişmandır hiç bilmiyorum ama ailesi her şeyin önüne geçiyor. Ve bu şekilde bi düzenli birlikteliğinizin olacağını görmüyorum. Ve bazı şeyleri sonuçlandırmak sana kalacak gibi görüyorum.

Ve senin için en doğrusu açık konuşmak gerekirse eşinle evliliğini bitirmen. Bu yol senin için daha hayırlı olacağını görüyorum. Eşine bırakırsan daha kötü bir bitiş olur. Senin artık bi noktayı koyman gerekiyor. Ve eğer doktordan birinden falan yardım almıyorsan al canım. Sana iyi gelecek cünkü. Tescilli birinin sana yol göstermesi senin için sağlıklı olacak. Şuan çünkü etrafındaki kimseyi dinlemiyor gibisin..

Merhaba,

Böyle bir konu açtığın için çok mutlu oldum, bende şansımı denemek istiyorum.

Çok güzel bir ilişkim vardı, abuk subuk nedenlerle 6 aydır sevdiğim kişiyle ayrıyız. İş nedeniyle hala görüşüyoruz, zaman zaman tavırlarından sanki yeniden birleşmek istiyor gibi anlıyorum ama arkası gelmiyor, bir öyle bir böyle bende ne yapacağımı şaşırdım. Durumumuz ne olacak diye öğrenmek istiyorum. Bakabilirseniz çok sevinirim.

$DSC01076.jpg $DSC01077.JPG $DSC01078.JPG $DSC01079.JPG $DSC01080.JPG

Merhaba bu dönem çok dardayız annemle ve iş durumum karmaşık, hayatımda maddi manevi sıkıntı çok fazla. bana da bakarsan sevinirim. ilişkim yok, bekarım. Şimdiden teşekkür ederim...

$IMG_0125.jpg $IMG_0126.jpg $IMG_0127.jpg $IMG_0128.jpg $IMG_0129.jpg $IMG_0130.jpg $IMG_0131.jpg

Merhaba,

Böyle bir konu açtığın için çok mutlu oldum, bende şansımı denemek istiyorum.

Çok güzel bir ilişkim vardı, abuk subuk nedenlerle 6 aydır sevdiğim kişiyle ayrıyız. İş nedeniyle hala görüşüyoruz, zaman zaman tavırlarından sanki yeniden birleşmek istiyor gibi anlıyorum ama arkası gelmiyor, bir öyle bir böyle bende ne yapacağımı şaşırdım. Durumumuz ne olacak diye öğrenmek istiyorum. Bakabilirseniz çok sevinirim.

Eki Görüntüle 535761 Eki Görüntüle 535762 Eki Görüntüle 535763 Eki Görüntüle 535764 Eki Görüntüle 535765

Bu kişinin dengesizlik gibi bi durumu var. Ve oda bazı şeylerde emin olamıyor. Gitsem bi türlü gitmesem bi türlü diye düşünüyor. Ama seninle oynamıyor. Oda sevmiş ya da hala seviyor..

Ve ben senin biriyle bi birlikteliğe adım atacağını görüyorum. Bu kişiylemi olur bilmiyorum ama biriyle duygusal anlamda bir şeyler yaşayacaksın karşılıklı ve beraber olacaksınız. Ne zaman olur bilmem ama 6 ayı geçmez diye tahmin ediyorum.

Bi bayanlar karşı karşıya geçip bazı konular hakkında konuşacaksınız. Sana vereceği öğütler olacak. Sende karşısına geçip hepsini dinleyeceksin.

Senin bi konuda biri kafanı cok karıştırıyor. Kafanı karıştıran insan olayla pek alakası yok ama aklına girmeye calısıyor gibi. Dikkat et. Kendi aklınla hareket etmeye calıs. Elbette başkalarınında fikirlerine önem ver ama hemen başkalarının dediklerini yapma.

Uzaktan uzağa seni seven biri var. Yakınlarında ama. Çünkü ne yapsan seni gözlüyor. Seni gördüğü zaman gözleri acılıyor resmen. Ama öylece durmuş kenarda geri cekilmiş seviyor sadece seni..

Bi arkadaşınla bi küslük yaşamışsın. Ne kadar süre önce olmuş bilmiyorum. Ama bu kişiyle bi olayın gündeme gelebilir. Ya onunla bi konşman olur ya da onun hakkında bir şeyler duyabilirsin.

Sadece sıkıntılıyım, canım vb. diyerek baktıranlarada bakmıyorum arkadaşlar. Sonuçta herkes sıkıntılıyım der baktırmak ister. Problemlerinizi açarak sıkıntınızı belli ederseniz daha iyi yardımcı olurum ve daha iyi bakmak isterim.

Merhaba bu dönem çok dardayız annemle ve iş durumum karmaşık, hayatımda maddi manevi sıkıntı çok fazla. bana da bakarsan sevinirim. ilişkim yok, bekarım. Şimdiden teşekkür ederim...

Eki Görüntüle 535815 Eki Görüntüle 535816 Eki Görüntüle 535817 Eki Görüntüle 535818 Eki Görüntüle 535819 Eki Görüntüle 535820 Eki Görüntüle 535821

Aile içinde cok fazla problem var. Hatta akrabalarıda kapsayan bazı problemlerle karşı karşıya kalabilirsiniz. Annen çok güçlü ama. Gerçekten güçlü ve senin onun yanında olman ona dahada bi güç veriyo. Annene cok bağlısın bu faldada cıkmış..

Maddi problemleri aşabilmek elbette herkes için zordur. Ama önce düzen gerekiyor.. Hayatınzda bi düzen yok gibi görüyorum. Gelen paranın nereye gittiği belli değil. Düzenli bi şekilde bazı işleri, ödemeleri vb. şeyleri yaparsanız en azından kafanız biraz daha rahatlığa kavuşacak gibi. Birde her şey iyi olacak diye düşünün. Çünkü psikolojik anlamda da şuanda tamam herşey güzel olacak desenizde yarım saat sonra ne yapıcaz ne edicez diye kendinizi yoruyosunuz bunu yapmayın..

İş durumunda bi değişiklik var gibi. Ya işten cıkmamı desem ya da iş ararken iş bulamamı desem ya da iş yerinde bölüm değiştirme vb. Gibi bi durum söz konusu olacak. Fakat ben seni yinede iş başında görüyorum. Bu olanların sonucunda senin yinede bi işin olacak.

Bi yerden maddi anlamda bi destek ya da bi kapı açılacağı görülüyor. Ne zaman olur bilmiyorum ama..

Biriyle karşılıklı bi biçimde fena derecede bi kavgan olacak. Epey laflar söylenecek. İki tarafta epey öfkeli duruyor.

Kendini cok sıkıntılı bi döneme sokmuşsun. Elbette elinde değil ama dediğim gibi psikolojik anlamda da kendi kendini yormuşsun. Tekrar diyorum bunu yapma..

Son düzenleme:
$001.jpg $015.jpg $014.jpg $013.jpg $012.jpg $011.jpg $010.jpg $009.jpg $008.jpg $007.jpg $006.jpg $005.jpg $004.jpg $003.jpg $002.jpg $016.jpg
canım benim sıkıntım eşimin işi ben evliyim bir oglum var birazda borclarımız var eşimin daha iyi bi işi olacak mı biraz rahatlıyacazmı bakarsan cok sevinirim agzına yüregine saglık

Son düzenleme:
Merhaba canım. Kafam çok karışık. nasıl davranmam gerektiğini bilmediğim bir dönemdeyim. sevdiğim, bayramdan önceki gün kilometrelerce uzağıma gidiyor. gitmek zorunda olduğunu söylediği halde ben kabullenemiyorum, kabullenemediğim için de sanırım O'na fazla baskı yapıyorum. Bu ilişki nereye gidiyor, gerçekten merak ediyorum. O'na haksızlık mı ediyorum? Bu yüzden hayatımdaki diger şeylere odaklanamıyorum, okulu ve ailemi çok ihmal ettim mesela... Eğer bakarsan çok sevinirim.

bi arkadasım tarafından ihanete ugradım ve diğerleri tarafından suçlu bulundum.arkadaslarımla aram açık .yalnızlık çok kötü,işyerinde huzursuzlukta cabası

Aile içinde cok fazla problem var. Hatta akrabalarıda kapsayan bazı problemlerle karşı karşıya kalabilirsiniz. Annen çok güçlü ama. Gerçekten güçlü ve senin onun yanında olman ona dahada bi güç veriyo. Annene cok bağlısın bu faldada cıkmış..

Maddi problemleri aşabilmek elbette herkes için zordur. Ama önce düzen gerekiyor.. Hayatınzda bi düzen yok gibi görüyorum. Gelen paranın nereye gittiği belli değil. Düzenli bi şekilde bazı işleri, ödemeleri vb. şeyleri yaparsanız en azından kafanız biraz daha rahatlığa kavuşacak gibi. Birde her şey iyi olacak diye düşünün. Çünkü psikolojik anlamda da şuanda tamam herşey güzel olacak desenizde yarım saat sonra ne yapıcaz ne edicez diye kendinizi yoruyosunuz bunu yapmayın..

İş durumunda bi değişiklik var gibi. Ya işten cıkmamı desem ya da iş ararken iş bulamamı desem ya da iş yerinde bölüm değiştirme vb. Gibi bi durum söz konusu olacak. Fakat ben seni yinede iş başında görüyorum. Bu olanların sonucunda senin yinede bi işin olacak.

Bi yerden maddi anlamda bi destek ya da bi kapı açılacağı görülüyor. Ne zaman olur bilmiyorum ama..

Biriyle karşılıklı bi biçimde fena derecede bi kavgan olacak. Epey laflar söylenecek. İki tarafta epey öfkeli duruyor.

Kendini cok sıkıntılı bi döneme sokmuşsun. Elbette elinde değil ama dediğim gibi psikolojik anlamda da kendi kendini yormuşsun. Tekrar diyorum bunu yapma..

Çok teşekkür ederim baktığın için. Bu yazdıklarını okuyunca sanki beni tanıyorsun sandım bir an çünkü hepsi doğru. İnşallah bir iş bulurum.
Gerçekten psikolojik olarak zor bir dönemdeyim. İnşallah düzelirim. Ağzına sağlık :)

$1.jpg $1.jpg merhaba bugün benim doğum günüm rica etsem bana da bakar mısın sıkıntıma gelince benim çok çok uzun zamandır bir sevgilim yok en son 7-8 sene önce olmuştu
yaz tatilinden beri kimseyle görüşemiyorum ne kız arkadaş ne de erkek arkadaşım var çok sıkıcı ve küçük bir şehirde yaşıyorum kendimi çok yalnız hissediyorum hayatımın olumlu yönde değişmesini çok istiyorum .. teşekkürler

Eklentiler

• $2.jpg
    $2.jpg
    36,5 KB · Görüntüleme: 56
  • $3.jpg
    $3.jpg
    35,9 KB · Görüntüleme: 67
  • $4.jpg
    $4.jpg
    39,9 KB · Görüntüleme: 65
  • $5.jpg
    $5.jpg