- 22 Ağustos 2010
- 3.221
- 33
- Konu Sahibi theuglygoddess
Şu zamana kadar falla ilgili 2 konu açtım. İkisinde de fazla yoğunluk olduğu için yetişemedim ve konuları bir müddet sonra kapattım. Bu topikte öyle olsun istemiyorum. Bu topiktede diğer topiklerimde olduğu gibi kahve falı bakıcam. Ama sade ve sadece zor durumda olanlara, ruhsal olarak kötü durumda ve bir şeyler duymaya ihtiyacı olanlara bakıcam. Onun dışında ise sadece benim kahve falıma bakanlara bakıcam. Buraya ara ara bende kendi fallarımı koyıcam. Kendi koyduğum fallara bakanlara kötü durumda olmasalar bile kesin bakarım zaten. Günde en fazla 5 fal bakıcam ve lütfen kimse neden bakmadın şu bu diye söylenmesin. Sonuçta herkese bakmak mecburiyetinde değilim. Ve lütfen kimse özelden mesajlar atmasın. Ben zaten bu başlıkta bakıcak olduğuma bakıcam sırasıyla. Bakmayıp atladığım varsa bilinki o fala bakmıyorumdur. Dediğim gibi gerçekten zor durumda olanlara bakıcam. Gelipte buraya; ''kahve falıma bakar mısın evlenecek miyim?'' vb. gibi şeyler söyleyerek baktıranlara bakmam. Sonuçta o bi meraktır ya da öylesine baktırmaktır. Neden bu şekilde olanlara bakmıyorum, çünkü sonuçta bende insanım ve öyle herkese bakarsam diğer topiklerimde olduğu gibi bu topiğide 1 haftaya kalmaz kapattırırım. O kadar herkese bakamam sonuçta. Cok fazla yoğunluk oluyor ve yetişemiyorum. Bu yüzden bunu en aza indirgemek için böyle bi koşul koydum. Ve sizden tek istediğim sorunlarınızı ve sıkıntınızı bildirirken birde yanında ilişkinizin olup olmadığını belirtin.
Son düzenleme: