Bölgesel İncelme Thermal sauna şort

Bölgesel İncelme; Yöntemler ve Ürünler

merakliii_

yokki aramızda sinerji...
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2008
2.064
6
kızlar dün kendime termal sauna şort sipariş ettim.bu arada yediklerime dikkat ediyorum 4-5 gündür ve 1.5kilo vermişim.aynı zamanda elma sirkeli su içiyorum bakalım 1 haftada sonuç ne olacak şu an üstümde bi yarım saat spor yaptım.takalı 2 saat oluyor genelde hareket halindeydim.inş.3 hafta içinde fln baya gitmiş olur benim simitler kafayı yiycem yoksaa.okuluma fit bi şekilde dönmek istiyorum herkesin aa kilo almışsın noldu sana demesinden bıktımohaoldumsmile ,pantolonlarım zor kapanıyor hatta 2 tane çok sevdiğim pantolonumu giyemiyorumm:sinifsinif:

birde bu şortlardan daha önce kullanıp memnun olan var mı kaç cm kaadar inceldiler???ben şimdi banyoda ölçüp yazıcam bi hafta sonra tekrar ölçüp kaç cm inceldiğime bakcam.sizi billgilendiririm bi değişiklik olursaa

selam bende almak istiyorum , sen nerden ve kaça aldın ? bilgi verebilirsen sevinirim

cnm benim kuzenler almışş onlardan bi telefon nosu aldım.kargoyla birlikte 47 tlye geldi içinde yağ ölçme aleti ve lut gölü tuzu hediyeli.ama benim şortu giydiğim gün tam 2 saat sonrsaa şortta patlama oldu çok şaşırdım geri gönderdim yenisi gelcek bekliyorum bende.kuzenlerimde öle bi sorun olmadı.

canım ben yelegını kulllanıyorum ve memnunum yanı ıncelmeyı ve sıkılaşmayı hissedebılıyorsun ama streç fılm sar bıde benım tuzum bıtmıstı onun yerıne talk pudra kullanıyorum sankı bana daha çok terletıyomus gıbı gelıyor ama sen yınede tuzunu kullan

canım ben yelegını kulllanıyorum ve memnunum yanı ıncelmeyı ve sıkılaşmayı hissedebılıyorsun ama streç fılm sar bıde benım tuzum bıtmıstı onun yerıne talk pudra kullanıyorum sankı bana daha çok terletıyomus gıbı gelıyor ama sen yınede tuzunu kullan

cnm o tuz haricen kullanılmıyor mu nasıl kullanıosun sen?ben okudugumda bulamaç gibi yapıp sürün streçle sarın yarım saat bekletin diodu ya da 1 saat.peki bana tarif edicek misin nasıl yaptıgını.benimkinin markası sweat termal sauna şort.hepsiburadada var.bakabilirsiniz.evt kullanırken pürüzsüz yapıo 2 satte bile farketti cilt

ben tuzu akşamdan sıcak suya koyuyodum çunku erımesı bıraz uzun suruyor.kıvamlı bısey olmuyo su gıbı yanı.yarım saat beklemen yeterlı ev işlerı yaparken yada spor yaparken gıy ne kadar terledıgıne ınanamıycaksın ama hergun yapmak zor oluyor

dün şortum geldi tekrar.bugün temizlik yaparken giydim süpürmeyi bitirene kadar acayip terlemişimm.teemizlik bittiğinde banyoyaa girdimmm şortu çıkarttığımdaa su içindeydii acayip ıslanmışş.bu arda cildi pürüzsüzleştiriyor.bakalım etkileri nolucak.bu hfta yemeği biraz kaçırdım geçen hafta gibi boğazımı tutsam süper olucak:KK43:

Arkadaşlar ben termal sauna şortu 2007 yazında kullanmıştım gerçekten baya sıkılaştırıyor.Selülitleri de gideriyor (fazla değil ama yine de etkili) En büyük sırrı içebildiğiniz kadar su için ve şortu çıkardığınızda soğuk suyla yıkayın bir iki dakika sert bi şekilde keseleyin.2 haftada gözle görülür cm bazında incelmiştim.Hatta yeniden başlıcam ama tuzum bitt :KK43:

Arkadaşlar ben termal sauna şortu 2007 yazında kullanmıştım gerçekten baya sıkılaştırıyor.Selülitleri de gideriyor (fazla değil ama yine de etkili) En büyük sırrı içebildiğiniz kadar su için ve şortu çıkardığınızda soğuk suyla yıkayın bir iki dakika sert bi şekilde keseleyin.2 haftada gözle görülür cm bazında incelmiştim.Hatta yeniden başlıcam ama tuzum bitt :KK43:

saol cnm yaa moralim düzeldii bu kilolarr yapıştı gbi gelioda bana:KK43:bu arada tuzu nasıl kullanıodun çeşitli söylentiler varda ben kestiremedim hangisi doğru diee

Canım ben 1 tatlı kaşığı tuzu yarım çay bardağında biraz daha az ılık suda eritiyodum genelde dibine çüküyor biraz bekleyince sonra onu sorunlu bölgene sürüyorsun ve 5 dakika kadar kurumasını bekle ardından sortunu gıy ve oyle yat gece.4 saatten fazla uzerinizde kalmasın diye yazıyordu.Ben gece 12 gibi yatıyorsam sabah altı gibi falan kalkıp soguk suyla bacaklarımı yıkıyordum aynı anda bide kese sürersen cok pürüzsüz oluyor.Hatta kağıda mezurayla ölçüp gün gün değişimleri yazmıştım.:) moral oluyor sonuç alamayan arkadaşlara çok şaşırdım acaba sahteleri falan mı var piyasada

cnm bende yosun sabunuyla kabak lifi aldım:)onla keseliyorumm cidden pürüzsüz oluo yumuşacık bi ten oluyor ilk giydiğinde de farkeediyor insn.bu aralar biraz boğazımı tutsamm ii olcakaslında.acaip terletio hareket halindeyken zaten o zman doğru yoldayım:)

ınsanın önce beyinde bitirmesi gerekiyor bu işi,inanmak gerekiyor bence.Şu kabak lifinin methini çok duymuştum iyi fikir canım en kısa zamanda ben de almalıyım.:)

ben ilk zayıflamaya karar verdiğimde almıştım geçen sene evet sıkılaştırıyo gözle görülür şekilde,yanında lut gölü tuzu da vardı ama bitti tekrar kullanmayı düşünüyorum ama nasıl olcak ki tuzsuz işe yarar mı bilemiyorum kararsızım..

termal sauna şort ben de kullandım 1 ay falan etkisini gördüm çok fazla terletti daha sonradan şort resmen kurudu hiç ter falan yapmadı:)

termal sauna şort ben de kullandım 1 ay falan etkisini gördüm çok fazla terletti daha sonradan şort resmen kurudu hiç ter falan yapmadı:)

arkadaşa katılıyorum,önce cildimi pürüzsüzleştirdi, sonra terletmemeye başladı şimdi ise çekmecemde bekliyor,üzgünüm ama benim başıma gelen de buyduohaoldumsmile

kızlar sahtelerine dikkat edin biz geçen gün sipariş verdik şu malum siteden fakat annemim 3 sene önce kullanıp memnun kaldığıyla uzaktan yakından alakası yok çok moralimiz bozuldu şimdi geri iade için uğraşıyoruz ama gerçekten orginalini nerden bulabiliriz caba?

ben ilk zayıflamaya karar verdiğimde almıştım geçen sene evet sıkılaştırıyo gözle görülür şekilde,yanında lut gölü tuzu da vardı ama bitti tekrar kullanmayı düşünüyorum ama nasıl olcak ki tuzsuz işe yarar mı bilemiyorum kararsızım..

Canım orjinal lut gölü tuzu bulursan banada haber verir misin?Etrafta okadar sahte mal var ki...Güvenip insan alamıyor işte.

X