TheBeyin'in Sevdikleri:)

TheBeyin

Romeo kop gel ayrıl gel
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2011
7.054
839
173
Kendinden daha akıllı telefonu olan insanlar var. :44:

Bugün kitap izledim
Film okudum
Yemek dinledim
Müzik yedim
Aklım sendeydi..
Hiçbir şeyi doğru yapamadım.

Google Translate'te bir de Türkçe-Türkçe seçeneği olmalı; bazı şeyleri bazılarına imkanı yok anlatamayacağız yoksa.

Nasılki sigara paketlerinin üstüne çürümüs ciğer fotoğrafı koyuyolar ,cips paketlerinin üstüne de büyümüş g.t koysanıza nankörler .

Kızlar, temiz bardak kalmayınca çay bardağıyla su içen adam görürseniz evlenin onla. O adam bardağı yıkamaya bile üşeniyordur. Nasıl aldatsın ?

Kısa şort altına mus çorap giydiğinde sexy olmuyorsun; ağda vaktini bu ay da geçirdiğini bağırıyorsun. Bil istedim Berivanım, dağ ceylanım...

En sevdiği şarkı başladığında arkadaşıyla karşılaşıp kulaklığını çıkarmak zorunda kalanlar derneği 2013 kayıtlarımız başlamıştır.

Son düzenleme:
Neden renkli göz denildiğinde mavi, yeşil geliyor aklınıza?
K
ahverengi sayı mı?

Kızın teki facebookta duvarına "yengeç burcu kadını yalandan ve aldatılmaktan hiç hoşlanmaz" yazmış. Lan sanki diğer burçlar aldatılınca halay çekiyor.

İngilizce'nizi ne kadar geliştirirseniz geliştirin, 30 years'ı içinizden "otuz years" diye okumaya mahkumsunuz.

Bazı insanların kişilikleri oturmamış , çömelmiş.

5 duyu organımız var
ve buna g.t dahil değil ..
bi kere bu konuda bi anlaşalım.

kuzum hatta bir laf var Beş Duyu Organımız Var.. Ama Halen Beni G..den Anlıyo diye çok doğru bir laf

Tuba hasta olsun siz burda gülün iyi lan iyii
Bi tane de benden gelsin :)
'Kızım bi bardak çay koy, kızım yemeğin altını kıs,
kızım çayı demle.' 'oğlum karnın aç mı ? Oğlum çay
içer misin ? hani eşittik ....:)

Pm atayım dedim atamadım neyin var balım ? Mesaj kutun dolmuş .. Onu bi boşaltta yaz bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…