The Vampire Diaries

Yahu kızlar 4. sezon 20. bölüme geldim..
Silasın yüzünü göreceğim derken apayrı bir bölüme gittim..

Bende dayanamayıp Googledan silasın yüzü diye arattım gördüm..

Acaba diyorum önceki bölümlerde silasın yüzünü gösterdiler de ben mi görmedim diye şüphe ettim..

Silas aslında gözünün önünde

Silasın gerçek yüzünü bu geçen sezon finalinde verdiler ve artık silas kendi gerçek yüzünü gösteriyor hep

The Originals TVD'yi gölgede bırakacak gibi, bazı diziler zirvede bırakmalı bence ki TVD onlardan biri

O kadar güzel mi dizi gercekten? benim hic izleme istegimi uyandirmadi nedense,ana karakterler pek ilgimi cekmedigi icin belkide...
TVDyide sirf Damon icin izliyorum zaten O bakislar

Söylim mi kim olduğunu

O kadar güzel mi dizi gercekten? benim hic izleme istegimi uyandirmadi nedense,ana karakterler pek ilgimi cekmedigi icin belkide...
TVDyide sirf Damon icin izliyorum zaten O bakislar

Aynen aynen..Hiç bir dizi tvd tadını vermiyor, bir de bu hafta yoktu resmen karalar bağladım..

Blogumda damon ve elenanın stefan ve elenanın öpüşgen giflerini paylaşa paylaşa hadi bi bakayım bende bu diziye dedim.
Demez olaydım bırakamıyorum

bende dün başladım, wampir falan dedim sevmem dedim, yapay bi korku filmidir işte dedim...
ama hiç öyle değilmiş...çok sevdim, çok beğendim..devam edicem inşallah...ama hiçbişey prison'un yerini tutmuyor

Öfff ben son bölümden hiç keyif almadım..ketrin şimdi eleynanın içine kalıcı yerleşti mi yani
saf deymın anlamaz da stefın kül yutmaz

Azim ettim son sezona geldim de yarıladım bile
Ah yavrum damon ne güzel söyledi bu bölümde şunu öldüm bittim resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…