- 13 Ocak 2011
- 618
- 5
daha önce tanımıyordum. açıkcası ilk olarak kafamda beğendiğim erkek imgesini oluşturdugumda tanıdıgım kişiler ve çevremden gelecegini düsündüm...ve hatta dedim ki kafamda ki adam tanıdıgım erkeklerin hiç birine ve kimseye benzemiyor bu adam çevremde yok dedim..ara ara umutsuzluk oldu.. derken pat diye çıktı..karsına cıktıgında zaten anlıyorsun o kişi oldugunu:) tavsiyem hayalindeki erkeğin özelliklerini kagıda dök..mesela yakışıklı,romantik,sadık,hümanist,cömert vb ben bunları yazmıştım..ama bende bu saydıgım özelliklere sahibim.. o yüzden kendim gibi birini istiyorum derdim...tek fark var onlar varlıklı bir aile o da sorun değil..neyse sonuç olarak yakında evlilik sürecine giricez..Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah...hayal etmekte dua gibidir..kafanızda tanıstıgınız anı, ilk göz göze geldiginiz anı,ilan-ı aşk ettigi anı, ilk öpüşmenizi ve yanınızdaki erkekle gurur duydugunuzu herkesin size imrenerek baktıgını hayal edin hatta yaşayın heyecanlanın..ama özellikler konusunda gercekçi olun!..bir de sakin olun acele etmeyin, aramaya çalışmayın.. sadece hayal edin, inanın, evrene güvenin, ..hayalinizdeki erkek hiç beklemediginiz bir anda gelecektir..
tavsiye edecegim kitaplar secret 'ın türk versiyonu R.ŞANAL ın kitaplarıdır çok ta iyidir bu kitaplar..
tavsiye edecegim kitaplar secret 'ın türk versiyonu R.ŞANAL ın kitaplarıdır çok ta iyidir bu kitaplar..
Son düzenleyen: Moderatör: