Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım o mumlu seyı yapamadım ya cunku aksam dsarı cıktım 2 gundurde sunum hazrlamakla ugrasıyorum aslında zor bısey degıl ama konsantre olamıyorum bı turlu
eksiklik hissettikçe bu eksikliği kuvvetlendiriyosun tabii
bence yani benim fikrim çekim yasası tek parametrenin insanın kendisi olduğu durumlarda işe yarıyo, yani aşk çağırmakta işe yarar ama belli bi insana aşkta işe yararmı bilmem, çünkü o zaman parametre 2 insan olur ve insan başka bi insanın düşüncelerine ve duygularına beynine müdehale edemez
bence sen o insana karşı çekim yasası değilde, daha farklı bişeyler dene, önce arkadaş olmaya çalışmak gibi nacizane tavsiyem tabii
ya canım evet kötü karmada olabilir ama ben seni üzmemek için yazmamıştım ama zaten sen farkındaymışsın
bu söylediklerinize katılıyorum başka birinin duygularını değiştirme konusuna..şu da bir gerçek ki özlem duyduğumuz şeyi elde edemezmişiz.ben de çok fazla kitap okdum uygulamaya çalışıyorum
bende bu kitabı ve buna benzer yüzlerce kitap okudum ve işin özünü sindirdim kuantum fiziği hakkında.. ve kendi kendime hayatımın erkeği olabilecek erkeği hayal etmiştim işe yaradı .. Allah nasip etti ve şu an tam hayalimdeki gibi biriyle 2 senedir beraberim..aynı zamanda sevdigim işi yapıyorum..
bunu nasıl yaptınız lütfen yardım edinn
ben değiştiremeyeceğimizi düşünüyorum canm.özlem yoksunluk hissinden doğar ve bizde o duyguda kalırız.ayrıca düşünmek yeterli değil asıl önemli olan hissetmek.özlem duymak yerine onu takdir et iyi hissediyorsan doğru yoldasındır.arabanın garajda olmadığı gerçeğine yoğunlaşmaktan vazgeçtiğin an araba sana doğru yola çıkar.bunlar bir kitaptan alıntı notlarımın arasından buldm.
bu sırrın ilk adamı; sizle başlıyor..hayalinizdeki adamı düşlerken, düşlenen ve beğenilen bir kadın olduğunuzu içinizde özümseyin ve buna gerçekten inanın..
bende bu kitabı ve buna benzer yüzlerce kitap okudum ve işin özünü sindirdim kuantum fiziği hakkında.. ve kendi kendime hayatımın erkeği olabilecek erkeği hayal etmiştim işe yaradı .. Allah nasip etti ve şu an tam hayalimdeki gibi biriyle 2 senedir beraberim..aynı zamanda sevdigim işi yapıyorum..