- 22 Mayıs 2012
- 950
- 446
aklıma takılan bir konu var.. gerçekten istediklerimizi mi çekiyoruz yoksa durugörü yaşayıp çekim yasası uyguladığımızı mı sanıyoruz?
Durugörü (clairvoyance) canlı ve cansız nesnelerin ve olayların beş duyunun yardımı olmadan (paranormal olarak) algılanmasına verilen addır. kaynak:vikipedi
yani mesela uzun süre dinlemediğiniz eski bir şarkı dilinize dolandı; televizyonu açıyorsunuz ve o şarkı çalmaya başlıyo. ben yaşadım bunu ve bunun tesadüf olmadığını varsayalım.
acaba bu şarkı tv'de çalacağı için mi benim aklıma takıldı "yani durugörü mü yaşadım", yoksa aklıma takıldığı için mi "çekim yasası ile çektim?"
her ikisi de olabilir bence, durugörü daha çok kaderle alakalı, kaderde olanı görmek gibi.
anlatabildim umarım :44: fikriniz varsa söyleyin
Ben secret çekim yasası gibi şeyleri araştırmadım sağdan soldan duyduğum şeylerle bilgi edindim.Özel bi ilgi göstermedim.
Ve senin bu verdiğin örnek var ya.Ben bunu sürekli yaşıyorum ama sürekli.
Hani böyle çekim yasası gibi konularla özel özel de ilgilenmiyorum araştırmıyorum.
Ama günlük hayatımın bir parçası gibi oldu
Artık etrafımdakilere anlatıyorum ve gülüyorlar ve yine mi diyorlar.Çok komik şeyler de oluyor çünkü bazen.
Mesela düğünlerde konvoy olur ya gelini gezdirirler falan.
Ben de merak ederdim düğün konvoyunda benzini biten araba hiç oluyo mudur diye?
Abimin düğününde gitmeyeceğim dediğim halde annem zorla bir arabaya bindirdi.Bindiğim arabanın benzini bitti yolda kaldık
Merak ettiğim şeyi bizzat yaşayarak görmüş oldum
Mesela nette filmlere bakıyorum IMDBden.Bir an için amaçsız bir şekilde gözüm bi filme takıldı ama bir anlık.1saniye sürdü sürmedi.
Sonra bilgisayarı bırakıp televizyonu açtım ve o film
Bunun gibi bir sürü şey daha.
Ama benim hislerim de çok kuvvetlidir.Onunla ilgisi var mıdır bilmiyorum hiç.