- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.024
- 36
Ya özür dilerim acil çıktım cvp yazamadim. Bende iyiyimmİYİYİM SAAT 6 olsun diye bekliyom biraz duruldu işler sen nasılsınn
Hoş buldum kajmerim sagopamharbim barbim hos geldin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya özür dilerim acil çıktım cvp yazamadim. Bende iyiyimmİYİYİM SAAT 6 olsun diye bekliyom biraz duruldu işler sen nasılsınn
Hoş buldum kajmerim sagopamharbim barbim hos geldin
Günaydın kızlarrr....
Kim bilir saat kaçta geleceksinizz ha burayaa
Günaydın kuzulargünaydın millet
NeyyyGünaydın kuzular
Kızlar yüzünüz bbebiş poposu gibi olsun ister misiniz? Bugün benim oldu regliydim zaten ilaç gibi geldi, çok mutlu oldum nan
Bi bb krem aldım kuzum cildim bebek poposu gibi oldu, rengi eşitledi ve çok canlı, kusurlarıda örtüyor, diğer kullandığım bb ler fondötenler pudralar ççöplükmüş valla söyleyim mi adını he he?
Özelden söyleBi bb krem aldım kuzum cildim bebek poposu gibi oldu, rengi eşitledi ve çok canlı, kusurlarıda örtüyor, diğer kullandığım bb ler fondötenler pudralar ççöplükmüş valla söyleyim mi adını he he?
söyle söyle söyleeBi bb krem aldım kuzum cildim bebek poposu gibi oldu, rengi eşitledi ve çok canlı, kusurlarıda örtüyor, diğer kullandığım bb ler fondötenler pudralar ççöplükmüş valla söyleyim mi adını he he?
Selam kızlar
naber rakibemSelam kızlar
lilililili naber kuzum
İyiyim yemek yedim kendime geldim sen nasılsınlilililili naber kuzum
Trip yaparak değilde, sıcacık karşılasan daha erken gelirim
İyidir rakiben senden nabernaber rakibem
iiyiyim canım ne yapayım bildiğin gibi işte.. ben daha cıkmadım yemege:)İyiyim yemek yedim kendime geldim sen nasılsın
Trip yaparak değilde, sıcacık karşılasan daha erken gelirim
İyidir rakiben senden naber
Herkes bizim çekişmemizi bekliyor merakla
Öyle deme canım ya, bana meydan okuyan kaj nerdeiiyiyim canım ne yapayım bildiğin gibi işte.. ben daha cıkmadım yemege:)
bebeğim senin yanında sönük kalırız yaa ama bakcez artık hırs yaptım
Öyle de yapsam gelmiyorsunTrip yaparak değilde, sıcacık karşılasan daha erken gelirim
İyidir rakiben senden naber
Herkes bizim çekişmemizi bekliyor merakla
Hmmm ne varmış yemekte baktın mı ?iiyiyim canım ne yapayım bildiğin gibi işte.. ben daha cıkmadım yemege:)
bebeğim senin yanında sönük kalırız yaa ama bakcez artık hırs yaptım
Öyle deme canım ya, bana meydan okuyan kaj nerde
Şu yarışmada yaptığım hemen hemen herşeyi ilk defa yapmışımdır, öyle iddialı değilim ben bakma
bana bak gel len rakibim sen ol:dHmmm ne varmış yemekte baktın mı ?