- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.078
Canım sen şimdiden yap ne zaman müsait olursan yani, resimlerini çek. 1 hafta sonra yarışma açılıyor o zaman konuyu açarsın, açacağın zamanda yardımcı olurumNe zamana ve nasıll ilk defa katılacağımm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım sen şimdiden yap ne zaman müsait olursan yani, resimlerini çek. 1 hafta sonra yarışma açılıyor o zaman konuyu açarsın, açacağın zamanda yardımcı olurumNe zamana ve nasıll ilk defa katılacağımm
İnşallah unutmamCanım sen şimdiden yap ne zaman müsait olursan yani, resimlerini çek. 1 hafta sonra yarışma açılıyor o zaman konuyu açarsın, açacağın zamanda yardımcı olurum
çalışıyorum ya napim kız kardeşim derece yaptıSen napıyon asıl
bunlar beni bayıyo ya bu herifi hiç sevmiyorumMüzik dinliyorum
Hadi ya tebrik ederiz onuçalışıyorum ya napim kız kardeşim derece yaptı
bunlar beni bayıyo ya bu herifi hiç sevmiyorum
Ben ilk dinliyorum bunun bu şarkısını beğendimçalışıyorum ya napim kız kardeşim derece yaptı
bunlar beni bayıyo ya bu herifi hiç sevmiyorum
selaamm
naberrrBen ilk dinliyorum bunun bu şarkısını beğendim
İYİYİM SAAT 6 olsun diye bekliyom biraz duruldu işler sen nasılsınnnaberrr
selaamm
Akşam yine erken uyusam mı acabaharbim barbim hos geldin
uyu canısı evlenince çok arıcan bu günleri:dAkşam yine erken uyusam mı acaba
Bu akşam dizim var benim özcan denizin kaderimin yazıldığı günuyu canısı evlenince çok arıcan bu günleri:d
Tarif araştırıyorum Rakiplerim sağlam Özellikle kaj ı alt etmem lazımPink nerdee
Hmmmmmmmmmm ne yapacaksınızz pekii söyleyecek misinizzzzTarif araştırıyorum Rakiplerim sağlam Özellikle kaj ı alt etmem lazım
Söylemiycez tabi kiHmmmmmmmmmm ne yapacaksınızz pekii söyleyecek misinizzzz
Ben söyledim amaaaSöylemiycez tabi ki
Söylemesen iyiydi işteBen söyledim amaaa
sağol kuzum valla pek sevindik hakkında hayırlısı olur inşallah ben çıkıyorum gençler hadi görüşürükHadi ya tebrik ederiz onu