- 14 Nisan 2012
- 11.496
- 21.254
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bak bu süper olmuş işte hayırlı olsun kuzumHey oradaki , senin de bir şeyler paylaşmaya ihtiyacın mı var?
O zaman doğru yerdesin ...
SLOGANIMIZ;
Zaman gelir yollarına kar yağar, etrafını hüzün bulutları sararsa, ne zaman bir arkadaşa ihtiyaç duyarsan arkadaş olabildiğim kadar buradayım.
sağol canısı hoş geldin..bak bu süper olmuş işte hayırlı olsun kuzum
hoşbulduk şekerim bende daha düşünüyordum şöyle afilli ne olabilir diyesağol canısı hoş geldin..
VALLA BAKTIM DÜŞÜN DÜŞÜN OLMICAK AÇTIM GİTTİ..hoşbulduk şekerim bende daha düşünüyordum şöyle afilli ne olabilir diye
iyi yapmışsın kuzum hoş olmuş böyleVALLA BAKTIM DÜŞÜN DÜŞÜN OLMICAK AÇTIM GİTTİ..
en azından artık sohbet edecek alanımız var..iyi yapmışsın kuzum hoş olmuş böyle
ee artık patron sensin bi çay söyle de neşemiz yerine gelsinen azından artık sohbet edecek alanımız var..
az olsun ama öz olsun kuzum..
haha ayıpsın kuzum çay köpen olsun...ee artık patron sensin bi çay söyle de neşemiz yerine gelsin
,UvvvvUvvvv hayırlı olsun be yaa napiyonuz
anaaa dombikimm nerelerdesin yahuuUvvvvUvvvv hayırlı olsun be yaa napiyonuz
ohh kekler de bendenhaha ayıpsın kuzum çay köpen olsun...
,
canımsın dombişim..
hoşgedinn:)
Annemin yanına gitmiştim bir haftaliginaanaaa dombikimm nerelerdesin yahuu
haber ver bak özlüyoruz merak ediyoruz seniAnnemin yanına gitmiştim bir haftaligina
yazdım vallahi inşallah gelirler
gelirler tabi beleşe çay kahve varyazdım vallahi inşallah gelirler
davet benden icabet etmek onlardan
hahaha ilk giren 10 kişiye beleş gerisine paralııgelirler tabi beleşe çay kahve var
betül nasıl canım:)?Annemin yanına gitmiştim bir haftaligina
Çok ani oldu park ipek kar biliyorlardı whatsupptan yazmıştım. Çok bunalmistim iyi geldi :)haber ver bak özlüyoruz merak ediyoruz seni