• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

THE BODY SHOP ürünleri için ne düşünüyorsunuz?

çay ağacı yağı var küçücük bir şişede ama baya yetiyor, kulak temizleme çubuğuyla sivilcelere sürüyorum kurutuyor hemde içinde ne olursa olsun zarar verecek kadar sürmenize gerek yok bir sivilce kadar yere zehir sürseniz vucut başa çıkar

vücut peelingleri güzel... duş jellerini ve bazı parfümlernide severek kullanıyorum :32:ama saç maskesini beğenmemiştim

ben en çok meyveli banyo ürünlerini seviyorum. ama çabucak bitiyor :( makyaj malzemelerini kullanmadığımdan bilmiyorum ama onun dışında herşeyleri gayet kaliteli güzel bence

Cilt bakimlari urunlerinin ise yaradigini dusunmuyorum ne yazik ki sadece kokulari guzel. Dudak nemlendiricileri gercekten basarili. Bir de aklinizda bulunsun body butterlarda bir alana bir bedava var yani tanesi 18bucuk liraya geliyor. Malum onumuz kis bi arkadasinzla ortaklasa alabilrsiniz yani:) bu arada kampanyayi dun gordum.

the body shop ürünleri için düşüncelerim şöyle: daha önce hiçbir ürününü almadığım fakat denk geldiğim güzel yorumlardan sonra almayı düşündüğüm bu markanın l'oreal e üye olduğunu ve loreal'in de biçare hayvanlar üzerinde binbir yolla test yaptıklarını öğrendikten sonra the body shop ve loreal olmasada olur, hiçbir marka vazgeçilmez değildir dedim...çünkü onlar "daha" olmak için milyonlarca hayvanı can çekiştirerek öldürüyorlar..bırak "daha"lısını almayıver, sen hacimsiz saçlara sahip olacaksın ama o ölmeyecek...kimin ne hakkı var, kim yarattı kim alıyor bu canı..almayın arkadaşlar...o begenmiş, bu kullanıyormuş vs'leri bırakın markanızı kendiniz seçin...

Son düzenleme:
$lg_bronzlastirici_top_pudra.jpg
top allığını çok severek kullanıyorum:16:
$pd_piriltili_far_kupleri.jpg
farları çok güzel indirimden aldım
$allik_b.jpg
alttaki pembe allık da parmağınla sürünce çok tatlı rengi çıkıyor ben çok memnunum sürekli indirimlerini takip ediyorum:37:

Back