Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
THE BODY SHOP ürünleri için ne düşünüyorsunuz?
- Konu Sahibi gnl_gnl
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?yanılmıyorsam l'oreal tarafıdan satın alındı the body shop (yanlışım varsa düzeltin). yani doğallık falan bunların hepsi satış pazarlaması. sadece hayvanlar üzerinde test yapmadıklarını biliyorum. makyaj ürünlerini hiç kullanmadım. makyaj fırçaları ve body butter ürünü güzel. parfümleri eh işte, idare eder. shower gel ve vücud losyonlarını ise hiç beğenmiyorum. duş jeli cildimi acayip kurutuyor, vücud losyonu da cilt tarafından emilmeyip derinin üstünde kuruyor. yüz ürünlerini de hiç kullanmadım.
Benim gibi çilekli her şeye bayılanlar için ;
Çilekli body butterı güzel değil yapay ve yoğun bi çilek kokusu =( Ama mangolu butter harika kokuyor ve özellikle kuru ciltleri inanılmaz yumuşatıyor.
Çilekli peeling etkili duş jeliyse daha doğal kokulu ve duş sonrası kalıcılığı güzel , Tavsiye! =)
Çilekli body butterı güzel değil yapay ve yoğun bi çilek kokusu =( Ama mangolu butter harika kokuyor ve özellikle kuru ciltleri inanılmaz yumuşatıyor.
Çilekli peeling etkili duş jeliyse daha doğal kokulu ve duş sonrası kalıcılığı güzel , Tavsiye! =)
- 15 Mayıs 2012
- 3
- 0
- 86
bu markanın birçok ürününü kullandım...
seaweed serisi cilt bakım ürünleri güzel... mucize yaratmasa da hiçbir soruna neden olmadı.
göz kalemleri fazla akıyor, pek hoş değil.
şampuanlarına bayılıyorum ben bu şampuanları kullanırken hem saçlarım elektriklenmediğinden fön gereksinimi duymuyordum. hem de oldukça hızlı uzuyorlardı.
body butterları şahane o nasıl buram buram bir kokudur.
seaweed serisi cilt bakım ürünleri güzel... mucize yaratmasa da hiçbir soruna neden olmadı.
göz kalemleri fazla akıyor, pek hoş değil.
şampuanlarına bayılıyorum ben bu şampuanları kullanırken hem saçlarım elektriklenmediğinden fön gereksinimi duymuyordum. hem de oldukça hızlı uzuyorlardı.
body butterları şahane o nasıl buram buram bir kokudur.
- 18 Aralık 2010
- 1.105
- 2.783
- 333
bittikçe aldığımız , hatta stok yaptığımız, " asla vazgeçmem " dediğimiz herhangi bir üründen bizi vazgeçirebilecek kadar önemli belki de tek şey nedir? cevabı burada;
:103: :103: http://www.kadinlarkulubu.com/evcil-hayvanlar/546218-markani-kendin-sec-tum-kk-kadinlari-burada.html :103: :103:
:103: :103: http://www.kadinlarkulubu.com/evcil-hayvanlar/546218-markani-kendin-sec-tum-kk-kadinlari-burada.html :103: :103:
body shop'da en çok severek kullandığım ürünüm vanillary vanilyadan daha çok kurabiye gibi kokuyorum ama tatlı kokusu beni cezbediyor :) body spreyi de absolut gibi kokuyor daha doğrusu arkadaşım öyle söyledi :) body butterları ve scrubları oldukça mükemmel severek kullanıyorum :)
shealı vücut losyonu ve çilekli body butterı, yüzüm için seaweed nemlendirici ve çay ağacı özlü cilt temizleyici jelini kullandım. Bakım ürünleri fena değil yalnız içeriğine bakınca ben de şok olmuştum bir sürü paraben türevleri var , mağazaya gittiğimde sormuştum bu paraben miktarının belli bir sınırı varmış o sınırın çok çok altında koyuyorlarmış. Ayrıca rujlarını da kullanıyorum yalnız bir tanesi 10 ay gibi bir sürede bozuldu sebebini anlamadım, güneş almayan yerde muhafaza ediyorum bu sıcakta çantamda da gezdirmedim , önce kokusunda bir değişiklik oldu sonra yapısı da bozuldu