• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

THE BODY SHOP ürünleri için ne düşünüyorsunuz?

gnl_gnl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2011
13
0
36
İstanbul
cilt ürünlerini kullanmak istiyorum.. daha doğal olduğu bitkisel diye duydum. ama nasıl sonuç verir bilemiyorum..kullanan arkadaşlar yardımcı olsunlar bana :)

makyaj fırçaları çoooook iyi. body butterlarının kokusu çok güzel ve çok güzel yumuşatıyo. çilekli duş jelinin kokusunu sevmedim:19: fekat hiç doğal ürünler değiller içleri paraben vs gibi maddelerle dolu

yanılmıyorsam l'oreal tarafıdan satın alındı the body shop (yanlışım varsa düzeltin). yani doğallık falan bunların hepsi satış pazarlaması. sadece hayvanlar üzerinde test yapmadıklarını biliyorum. makyaj ürünlerini hiç kullanmadım. makyaj fırçaları ve body butter ürünü güzel. parfümleri eh işte, idare eder. shower gel ve vücud losyonlarını ise hiç beğenmiyorum. duş jeli cildimi acayip kurutuyor, vücud losyonu da cilt tarafından emilmeyip derinin üstünde kuruyor. yüz ürünlerini de hiç kullanmadım.

Benim gibi çilekli her şeye bayılanlar için ;
Çilekli body butterı güzel değil yapay ve yoğun bi çilek kokusu =( Ama mangolu butter harika kokuyor ve özellikle kuru ciltleri inanılmaz yumuşatıyor.
Çilekli peeling etkili duş jeliyse daha doğal kokulu ve duş sonrası kalıcılığı güzel , Tavsiye! =)

bir dönem body sprey'ini kullandım. migrenimi azdırınca bırakmak zorunda kaldım. :(

meyve kokulu ürünleri güzel. neler içerdiklerini bilmiyorum ama doğal kokulardan hoşlananlar için birebir.

body butterlarını çok başarılı buluyorum ama içinde paraben olduğunu bilmiyordım

body shop ın diğer ürünleri nasıl pek bilmiyorum ama parfümlerini kullanan arkadaşlarım var çok memnunlar ve gerçekten çok harika kokuyolar bende almayı düşünüyorum ancak çok az bir milimi bile 30 lira falan

Body butterları inanılmaz güzel ve kaliteli hatta bazen kokusundan dolayı sürerken yiyesim geliyor :) Lip balmlarını da kesinlikle tavsiye ederim kış çatlamalarına karşı çok güzel bir koruyucu oluyor.

Deodry serisini kullanyıorum, deodry serisi dışında benim bildiğim kadarıyla paraben içermeyen ürünü yok bi de şu parabeni kaldırsalar içeriklerinden süper olacak!..

bu markanın birçok ürününü kullandım...
seaweed serisi cilt bakım ürünleri güzel... mucize yaratmasa da hiçbir soruna neden olmadı.
göz kalemleri fazla akıyor, pek hoş değil.
şampuanlarına bayılıyorum ben bu şampuanları kullanırken hem saçlarım elektriklenmediğinden fön gereksinimi duymuyordum. hem de oldukça hızlı uzuyorlardı.
body butterları şahane o nasıl buram buram bir kokudur.

bitiyorum bitiyorum ben the body shopaaaa!!! losyonlarım duş jellerim parfümlerim herşeyim body shoptan! salatalıklı toniği ve dreams unlimited sun fresh parfümü favorim!

fiyatlarının kol gibi olduğunu düşünüyorum. en azından bir öğrenci için.
e böyle olduğu sürece de başka bir şey düşünmeye gerek yok.

ürünlerinin kokusu muhteşemdir.doğal olduğunu sanmıyorum sadece hayvanlar üzerinde deney yapmıyorlar.fiyatları çok uygun değil ama kampanya zamanlarında iyi sayılır.
vanilyalı duş jeli ve parfümü gerçek vanilya gibi çok güzel ama kalıcı oldugunu söyleyemicem

body shop'da en çok severek kullandığım ürünüm vanillary vanilyadan daha çok kurabiye gibi kokuyorum ama tatlı kokusu beni cezbediyor :) body spreyi de absolut gibi kokuyor daha doğrusu arkadaşım öyle söyledi :) body butterları ve scrubları oldukça mükemmel severek kullanıyorum :)

shealı vücut losyonu ve çilekli body butterı, yüzüm için seaweed nemlendirici ve çay ağacı özlü cilt temizleyici jelini kullandım. Bakım ürünleri fena değil yalnız içeriğine bakınca ben de şok olmuştum bir sürü paraben türevleri var , mağazaya gittiğimde sormuştum bu paraben miktarının belli bir sınırı varmış o sınırın çok çok altında koyuyorlarmış. Ayrıca rujlarını da kullanıyorum yalnız bir tanesi 10 ay gibi bir sürede bozuldu sebebini anlamadım, güneş almayan yerde muhafaza ediyorum bu sıcakta çantamda da gezdirmedim , önce kokusunda bir değişiklik oldu sonra yapısı da bozuldu :(

Back