• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri The Body Shop mu Clinique mi?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

The Body Shop mu Clinique mi?

• The Body Shop

OY: 4 50,0%
  • Clinique

OY: 4 50,0%

• Ankete Katılan
    8

tencere_tava

__ hersey senin icin __
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2009
286
1
96
Karabük
sizce The Body Shop cilt ürünleri mi daha iyi yoksa Clinique mi?

:97:

hem body shopun hemde clinique markanin cilt ürünlerinin cok iyi oldugunu duydum .. ama hangisi alacagimi bilemedim .. sizce hangisi daha iyi arkadaslar

Son düzenleme:
Body Shopta bu haftasonu tüm ürünlerde %30 indirim var, ben eşime ve kendime parfüm aldım, Love parfümünü tavsiye ederim

clinique benim cildimi mahvetti pudrada fondotende hiç ii gelmedi ama arkadaşım yıllardır kullanır çokta memnunn body shop patakrem kullanmıştı oda ii demişti ama anlayacağın herkesin cilt yapısı farklı olduğundan ikisininde tester larını al dene derim ben

ben Clinique'in yüz yıkama jeli toniği ve fondotenini kullanıyrum. Fondoteni okadr doğal ki belli bile olmuyor ve kapatıclk özelliği baya iyi.ayrıca boyutu küçük olmasına rağmen çok yoğun kolay kolay da bitmiyor açıkcası.şuan bi nemlendiricisini alsam diye düşünyorum redness solutions die kırmızı ciltler ve kılcal damarları belirgin olanlar için öneriyorlar.aşırı pahalıydı emin olamadım,kullanan varsa yorumları önemlidir...

geleyim the body shop'a cilt ürünü kullanmadım ancak şampuanını hiç beğenmedm ama duş jellerine hayranım :)

Back
X