the balm ve naked

dilekle

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2014
36
5
18
44
kızlar the balm ,naked 1 ve benefit gibi markaları nerden alıyorsunuz..bazıları graties demiş ama orjınalliğine nasıl güvenebiliriz??

The Balm sadece Gratis'te satılıyor, Benefit ise sadece Sephora mağazalarında var.
Ama Urban Decay'ın ürünleri Naked serisi ve diğer ürünleri ne yazık ki ülkemizde satılmıyor ancak İnstagram üzerinden satış yapan güvenilir birkaç satıcıdan bulabilirsiniz veya yurtdışına giden bir tanıdığa sipariş edebilirsiniz.
Bende Naked 3 ve Vice 3 palet var çok memnunum verdiğim her kuruşa değdiğini söyleyebilirim aynı şekilde The Balm'ın paletlerini de çok seviyorum.
Hatta Nude Tude ve Nude Dude paletlerinin içinde yer alan bir çok renk Naked 1, Naked 2 ve Naked 3'e muadil diyebilirim.
Benefit ürünlerini çok kullanmadım ama en sevdiğim ürünü Gimme Brow isimli kaş maskarası oldu mesela Big Easy bb kremi cildime uymadı ama allıklarını çok öneriyorlar fakat fiyatları çok yüksek o kadar parayı Benefit'in allıklarına vereceğime MAC'ten allık alırım daha iyi diye düşünüyorum.

+1 çok kapsamlı ve doğru bilgiler vermişsiniz.

The balm ürünleri gratiste zaman zaman %50 indirime giriyor o zaman almak daha mantıklı. Bende 2 paleti var çok memnunum. Nude tude ve balm jovi.

çook teşekkür eerim aydınlatıcı oldu..1 saat yakınımda gratıes mağazası var the belm deneyceğim ..benefit i de şimdilik es geçiyorum mac e yöneleceğim..naked1 veya2 fark etmez çok istiyorum ama çok zor gibi şu an için

herkese tesekkürler gratisten bi sürü fırça ve the balm ürünlerinde de yalnızca allık alabildim.indirim gelmiş yuzde 50 değildi ama yinede aldım ama asıl almak istediğim far paletınde indirim yoktu rujlarda da öle.
onun dışında sherpa ya da uğradım anca benefıt urunleri çok pahalı idi.mac e gireyım dedim fondeten istiyordum fondeten artı renk dengeleyıcı uürün 206 tl gibi birşey etti bu ay erteledım bende..

Gratis gibi büyük bi marka neden sahte ürün satsın ki

Kızlar the balm ın fondotenlerini beğeniyor musunuz? Ben pek makyaj Yapmıyorum da şöyle tek kem gibi sürekli kullanabileceğim Yüzümü güzel gösterecek bir şey var mı?

ben denemedim bu konuyu açtıktan sonra epey bi ürün aldım
ancak hıç fondöten almadım.time primer iını aldım memnunum
nude dude paleti hot mama allık ve fırça aldım
put on it göz bazı nıda çok beğeniyorlar

Time primerler makyajı Kalıcı yapmak içinmiş galiba.Ya ben çok da bulaşmak istemiyorum makyaja.ama çok da güzel ürünler ,bi kere fondoten kapatmıyor ya da kapatacak bişiyim yok yani Yüzüm çok pürüzsüz değil ama kaç kat sürersem süreyim pek farkı anlamıyorum.birde fondotene bile bulaşınca hepsine bulaşman Lazım yok allık yok göz altı..ya peki Bakım için pieling için falan önerdiğin bişi var mı genel markalarda tavsiye edilen arkadaşlarının ettiği..

yves rocher alma da ne alırsan al diyeceğim.ucuz kampanyalı hediyesi çok bi marka ama güzel kokusundan başka bişiyiy yok hatta bende el peeşing i var 5 para etmez bitsin diye kullanıyorum evde kendin peeling yap ben dudak için bal şeker kahve ve zetınyağlı bir peeling hazırlıyorum ve yuz içinde karbonat yağurt maskesi yapıyorum ayrıca yuz için yumurta akı peelingi var onu yapıyorum

time primer kalıcılık dışında pürüzleri kapatıyor yuzune surduğun ne varsa çizgilere dolup kötu görümtü vermiyor

the balm farlarının özelliği ne ki o kadar pahalı?
aşırı mı kalıcı. pigmentasyonu aynı seviyede olan birsürü ucuz marka bılıyorum

o yuz peelingini nasil yabilirim canim ya..sanirim makuajdan cok ihtiyacim olan bu maskeler.bugun su garnierin 3u bi aradasini aldim ama pek bisi beklemiuorum.

1-1 tatlı kaşığı karbonat ve 1 tatlı kasığı yogurdu karıştır fırça ile yuzune sur yarım saat bekle yıka
2-bir yumurtanın beyazını çatalla çırp köpürene kadar sonra selpak parçalarını yumurta ile ısla ve yuzune yapıştır.yarım saat bekle sonra kağıt kuruyor zaten kağıdı yuzunden ayır. çıkarırken zaten hissdiyorsun siyah noktalarıda çekip alıyor

1 ve 2 ayrı maskeler 3 gun ara ile yap.
2 .maske den sonra yuzunu yıka tonıkle ve nemlendir

the balm farlarının özelliği ne ki o kadar pahalı?
aşırı mı kalıcı. pigmentasyonu aynı seviyede olan birsürü ucuz marka bılıyorum
pahalı mı bence o kalitedeki ürünler arasında en ucuzu o yuzden populer bide indirim zamanini yakarsan tadından yenmez ben 20 tl ye narsın allığına muadil olan hat mamayı almıştım mesela oldukça uygun flormar golden rose tarzı markaalrın ust grubu bir marka dır balm...

Aynen ya kabı bile lmak içi yeterli :))

Cooookk teşekkür ettim. :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…