Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar yeni makyaj yapan biriyim ilk olarak pudra allik bide the balm many aydinlaticiyi aldim ama yapamadim istediğim gibi olmadi yüzüm. Nasil yapıyorsunuz siz??
Yüzüm karma t bolgem yagliCilt tipiniz ve yüz şeklinizi öğrenebilirmiyim ? yağlı vs\ oval vs
Cilt tipiniz ve yüz şeklinizi öğrenebilirmiyim ? yağlı vs\ oval vs
Bende en son yapiyorum fakat az duruyorum hic belli olmuyor çok duruyorum abarti oluyor tutturamadim bi turlu acaba kreme falan karistirip oylemi sursem??merhaba,
aydınlatıcı, makyaj yapmaya yeni başlayan biri olarak kullanman gereken ilk ürün değil bence. aydınlatıcıyı, tüm makyajın bittiğinde, yüzündeki yüksek noktalara (tabi bu yüksek noktalarda sana göre bir sorun yoksa) daha belirgin, daha dikkat çekici olması için hafifçe sürebilirsin :)
ama aldığın aydınlatıcı oldukça kullanışlı.
Bende en son yapiyorum fakat az duruyorum hic belli olmuyor çok duruyorum abarti oluyor tutturamadim bi turlu acaba kreme falan karistirip oylemi sursem??
Zaman ayirip bu kadar detayli anlattiginiz için çok tesekkur ederim çok faydali bi yazi olmusİlk olarak cildinizi temizleyin,temiz bir cilt makyaja hazır demektir.Önce bir NEMLENDİRİCİ edinin önerim dermokil ürünleridir. Peeling yapmayı unutmayın..
Yeni başladığınız için detaylı anlatmaya çalışacağım..
Bunlardan sonra Gece için Yüz konturu uygulamasını detaylı olarak anlatacağım
Sevgiyle kalın..
makyajın doğru bir şekilde kusursuz yapılabilmesi için işlem sırası;
Kapatıcı
Fondöten
Pudra
Allık
Eyeliner
Gözfarı
Rimel
Kaş Kalemi
Parlatıcı
KAPATICI
Bourjoıs öneriyorum..makyajdan sonra parmak uclarınızla hafif uygulama yapın cilt tonunuzdan 1 ton açığı secmeye dikkat edin çünkü göz çevremiz yüz rengimize göre 1-2 ton daha koyudur...
FONDOTEN
Bourjoıs markasını siddetle oneririm yanlız fondoten fırcası ile uygulamanı tavsiye ediyorum.yine 1 ton açığını oneriyorum..çünkü bu ürün kendi ten rengini alıyor fakat pürüzsüz gösteriyor.
TRANSPARAN PUDRA:
Mac Prep + Prime serisinden Transparent Finishing Powder öneriyorum fondoton sürdükten 5 dk sonra gölgeleme fırçası ile sürebilirsiniz.(kirpiklerinize sürmeyi unutmayın.)
ALLIK:
Allık olarak yine MAC serisini önereceğim.. Balık dudak yapın :) çıkan hatlara çizgi şeklinde sür sonra aşağıya doğru hafif hafif dağıtın.fırcada kalan ile alnınıza burun ucunuza sürebilirsiniz.
EYELINER
Yeni olduğun için kalem olanları var maybelıne onerebilirim.Lütfen tam göz pınarından baslamayın biraz daha gerisinden başlayın çok kalın olmamasına dikkat edin hafif kuyrukta yapabilirsiniz.
FAR
Şimdi bazlı farlar satılıyor önce bazınızı sürün sonra farı hafıf sekilde..koyu renkleri gece için tercih ediniz..günlük kullanıma hafif simli olanlar var onlar uygun olacaktır.
RİMEL:
Rimel seceneği çok maybeline markasının serilerinden öneririm.. fakat kirpiğine sürmeden önce transparan pudradan biraz sürelim çunku dolgulaştırıcı ve akmamasını sağlayan bir özelliği olacak dilersen kirpik kıvırma makınesı ile kirpiklerinizi kıvırabilirsiniz.
KAŞ KALEMİ
Saç renginize uygun kaş kalemi alın boslukları hafif bir şekilde dordurunuz ve arkasında olan kaş fırcası ile tarayınız.
DUDAK PARLATICISI
Sade veya simli seffaf parlatıcılar uygun olacaktır..
Yaaaa keşke bu ürünü daha önce duysaydım çok pratik ve kullanışlıymışS sedavci
Ben genelde makyaj malzemelerimi maslakta orjin plaza içinde outlet tarzı bir dükkandan alıyorum. Mac clinique e.l gibi bir çok marka indirimli. Şuan ihtiyacım olan cilt temizliği için ürünler. İyi bir gözenek sıkılaştırıcı arıyorum eğer bu konuda da bilgin varsa çok mutllu olurum