• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Thalia'nın Gelinliği

duvak cok komık olmus ya burdan daha once berguzarı duvak yuzunden elestırıp buna guzel olmus dıyemıcem.sacı ve duvagı cok kotu.gelınlıgıde begenmedım ama kadın guzel oldugu ıcın o kadar batmıyor ınsanın gozune

ya bukladın yıllar önce inanılmazzengin bi adamla evlendi diye biliyorum yenidenmi evlenmiş eski resimlermi :kedi: pembe dizi sevmem dizide sevmem ama niyeyse bu kadını çok beyeniyorum gelinliğe bakmadım valla abla okaa zayıfki beline baktım sadece bide gülümsemesine kaydirigubbakcemile3

1: gelinlik gereksiz bi şekilde abartılı
2:
kadın ne çok çilliymiş CADIARZU
3: duvağı tıpkı çiçeklerin altındaki tül gibi durmuş (beğenmedim) şakkıdı
4: adamla hiç yakışmamışlar :jeyyar:
5: yinede mutluluklar onlara.

kadını beğendiğim için kötü yorum yapamıcam thaliaya çok yakışmış..peri gibi olmuş...ama ben giymem öyle bi gelinlik..

bu kadının dizileri çok güzeldi nedne yaşlı bir adamla evlenmiş ki birde çok zayıflamış maria maria ama gelinlik çok uzun ben sevmem ama tabi çok güzel olmuş

gelinlik dediğin böyle olur,elbise gibi her zaman giyilebilicek tarzda olan sade gelinlikleri beğenmiyorum,,1 kere evleniliyor

Back