• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Thalia'nın Gelinliği

cherryblossom

Guru
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2008
1.290
2
316
İstanbul
Şarkıcı Thalia'nın gelinliğini beğenecek misiniz bakalım
Bence çok görkemli, giymesi ve taşıması zor bir gelinlik
Ben tercih etmem ama yine de güzel görünüyor

107vj.jpg

162ys.jpg

thalia-wedding.jpg

PicImg_Tommy_Mattola_Weds_a596.jpg

thalia_wedding400400.jpg

thalia_boda1.jpg

pa_thalia_boda_mitzy.jpg

Normalde öfff çok kabarık demem gerekirdi;ama çok iyi taşıdığı için offf çok güzel olmuş

diyebiliyorum

Tabii böyle çok kabarık gelinlik için de ince,uzun bir vücut lazım.

ilk resmi gördüğümde heralde bunlardada önce babası geçiriyor gelini kapıdan dedim sonra anladım ki eşiymiş herif.kesin çok parası vardır aklıma başka bir şey gelmiyorkaydirigubbakcemile3
gelinlik bencede göz yoruyor..

fena halde kabarık ...sanki belden aşağısı toprağa falan gömülü gibi bi garip durmuş..
eteğin içine bi ordu falan sığar ...laelaelaelaelae
saçı makyajı da sade olmuş baya bi..

Hakikaten çok güzel bir kadın ve o gelinliği çok güzel taşımış. Ama ben üstüne para verseler giymem o kadar kabarık bi gelinliği.

off off thalia iştee yaa bende bu adamla evlensem bnde bu gelinligi giyerim cok kabarık ama taşımasını bilio işde hatun güzel :)

evet çok güzel gelinliğinin kumaşı brokar saten kendinden desenli bir kumaş yaptırmaya kalksa birisi asla
onun gibi bir gelinlik olmaz dikimi 18 ay sürmüş

bide bu kadar kabarık bir gelinliği onlar bizim gibi düğün yapmadıkları için klisede evlendikleri için
çok rahat giyebiliyorlar ama bizim düğünlerimiz oluyor o gelinlikle nasıl dans edilir özelliklede nasıl halay çekilir
bilemiyorum çok zor olur

kocası sony müziğin sahibiydi ... para babası yani... çok kabarık ya ve hani hayal edilen prenses gibi olmak durumuna cuk oturmuş...

bu kadın harika bir kadın olduğu için herşey yakışıyo hihoyyyt

gelinliğinide çok iyi taşımışopuyorumnanaktan

ama eşini hiç yakıştıramıyorum kendisine yaaa çok büyük CADIARZU

Back